54920
-
blade177 #22422 Poén most sikerült mindent felvenni és nemtudja a játék időben megjeleníteni a dolgokat...így most úgy néz ki a játék minth az autó egy olyan 10-20 centire a föld felett lebegne.......jah és nincs szaggatás :D -
Szintén zenész.
Csak én magamat lepem meg vele, ha rendberakják ezt a trágyát és itt elsősorban nem a sebességre gondolok, mert az jó nálam. De bármit próbáltam egy idő után elszállnak a textúrák. Low-n 2-3 óra után, medium-on 30 perc után. Röhely az, hogy sebességkülönbség nem észrevehető nálam a kettő között (medium/low) -
windrider #22420 A motor nagyon is jó, a portolással van itt a hiba. Elkapkodott kontármunka... -
csatlakozom :) -
windrider #22418 Ellenkeznék a véleményeddel: szerintem jó lett a multi, rengeteg játékmód, a nagy részük ötletes.
És például a versenyek marha jók.
-
barmi #22417 Elég vicces hogy 250000 forintos gép kell neki hogy meglegyen a 35-40 fps (ami azért sűrűn 25 fps alá is beurik) és ne laggoljon a pofánkba tíz másodpecenként és nagyjából kultúráltan nézzen ki normális felbontáson (nem 800 x 600-ban)... Inkább mentek volna el hentesnek vagy úszómesternek ezek a nyavajás rokksztár űberprogramozók... a fos tableteniszes motorjukat meg inkább dugták volna egymás seggébe...

-
Tény! -
Neoncsoves #22415 Még egy honfitárs 
Eddig úgy voltam vele, hogy húú most megveszem nagyon megveszem... jöttek ezek a faszságok meg hazugságok... aztán inkább veszek L4D-t, patch ha javít valami akkor karácsonyra kérek GTA-t, ha nem akkor meg nem tom mit xD -
n3whous3 #22414 Én nem warezoltam a gammát, szóval én még jogosan is vagyok felháborodva :) -
Kukipapa #22413 Hmmmm, kösz a linket.
Ez csak megerősíti, hogy teljesen felesleges jelentős teljesítménynövekedést várni a patchtől.
Textúra stb. problémák már most is többnyire driverproblémákra vezethetők vissza. -
windrider #22412 Nyilván én is azzal a lendülettel szedtem le
, csak megemlítettem...
-
FAIL!
Köszi...
-
Húdebánt!
Úristen!!! Megyek a Dunának!
Nem is tudtam mitől vagyok ennyire lehangolt, de mostmár tudom!
Köszönöm neked mester!
Amúgy kiaszart érdekel a multi. Ez a játék tipikusan nem arról szól. Lehet, hogy van benne, de kábé ok kategória. Kábé annyira érdekel, mint amennyire CS-ben érdekelne a Single player kampány. Ok van, de leszarom. -
Newfronter #22409 OFF:
De Hamachin lehet....
ON -
Spice1 #22408 Hát akkor te multizni sem fogsz barátom 
windrider:te meg ne csodálkozz ha eltünik a lőszerszámláló mivel az csak egy fos beta driver,énis felraktam az atiból,de rögtön szedtem is le mert csak elbaszta a képet... -
windrider #22407 Igen, engem is ez zavar, hogy mért nem lehet beismerni, hogy ez nem jött össze, de türelem és lesz megoldás...
Hisz nyilván lesz, mert ezt szerintem a R*-nál is látják, hogyha ez így marad akkor a következő résznél már jóval kevesebb PC-s vásárló lesz.
(És szinte biztos vagyok benne, hogy lesz következő rész PC-re is, hiszen megéri kiadni, mert elég nagy cím) -
Ez basz engem is fel.
Mongyák azt, elkúrtuk, nemkicsit, nagyon, megoldjuk.
Béke van nyugalom, megveszem a játékot mert kijavitják. De nem, csak kamuznak meg ferditenek. Igy nem veszem meg a játékot...
Köcsög warezos vagyok, de igy legalább nem kúrják át a fejem. -
windrider #22405 Nyilván ez egy baromság. amugy nekem a csodás uj nvidia driverrel (180.84) picit javult ugyan, de eltűnt a lőszerszámláló... -
windrider #22404 Igen, hogy kicsit szemcsések az árnyékok és mozgás közben "remegnek" -
n3whous3 #22403 nyisd meg akkor a commandline txt-t és nézd meg hogy kell beírni a norestrictions -t, tuti nem valami nagy dolog, keress neten kicsit rá, hogy miként szerkesztették meg. -
n3whous3 #22402 villogó árnyékok alatt arra gondolsz, hogy közelítesz/távolodsz és "mozognak", vagy mi? -
blade177 #22401 De nemengedi beírni.......
Nemtudja vki ide beilleszteni az a commandline.txt -t.....???? -
n3whous3 #22400 Jah, meg mondjuk a VooDoo 3 is, csak persze nem indul el rajta. -
windrider #22399 1280 * 1024,
Medium
High,
Látótávolság: 40
Többi 100
Árnyék 4
Otthonról beteszek majd benchmarkot.
Viszont "szűz" windows, csüt tettem fel, pénteken vettem a játékot (akkor ment rá SP3) és elég jól be van állítva a windows. -
Biztos a GTX meg a 48xx széria is a nem támogatot szériák közé tartozik. Akkor mi tartozik oda? A még meg sem jelent vgak? -
n3whous3 #22397 -norestrictions
ezt írd be a parancsikon Cél részben a végére
tök ugyanaz, mintha a commandline.txt-t buzerálnád. -
n3whous3 #22396 "Többen mondták, hogy egyáltalán nem fut náluk a játék, vagy textúrák hiányoznak vagy bármi más. Abból amiket összegyűjtöttünk a legtöbb probléma vagy onnan ered, hogy idejétmúlt drivert használtak az illetők, vagy nem támogattuk azt a típusú videokártyát, vagy túl gyenge volt a konfiguráció és hasonlók. De mindig a felsoroltak kombinációja okozta a problémákat és ez nem feltétlenül az, hogy nem tudjuk mit csinálunk, mivel több-száz órát öltünk bele ezeknek a tesztelésébe."
NAGY LÓFASZT, legújabb drivereim vannak meg sztem nektek is + tuti mindenkinek olyan vga-ja van, amit támogatnak, hát szopjanak ketté, azt mondom. A pofátlanság jobban idegesít, mint az a tény, hogy szar a támogatás meg az egész :S -
blade177 #22395 Valaki légyszives töltse már fel mert nekemis szökségem lenne a commandline.txt -re
Mert nekem nemengedi feljebb húzni a grafot...
Kössz!! -
És milyen felbontásban/beállításokkal tolod? -
Ez Vista reinstallal sem megy, legalábbis offline mentés esetén. A megoldás engem is érdekelne. -
n3whous3 #22392 Az a helyzet, hogy sztem azt nézik, hogy ne maradjon biztonsági rés a javításon, mert ugye a live szerverhez is hozzá fér a program... -
A 32 az nagyon jó eredmény ebben a játékban
-
n3whous3 #22390 jó tudni -
GPx8 #22389 Benne van a kézikönyvben! -
windrider #22388 Túl sokat beszéltek(ünk) a hardver-problémákról, de eléggé kevés szó esik a játékról magáról.
Én pénteken szereztem be, kb 3 óra alatt sikerült is működőképesre feltelepíteni (nem volt fenn SP3...).
Nekem személy szerint nagyon tetszik a játék, minden aspektusában eltalálták. Nem igen tudok olyan pontot, amit negatívra értékelnék a játékmenettel, történettel, harcrendszerrel kapcsolatban, és a multi is igen szimpatikus, bár eddig csak 2-3 órát próbálgattam multizni.
Grafikai hibák: hát eléggé gáz, ezzel egyetértek. Nincs éppen csúcsgépen (ASUS P5K, C2D E 6780 2,88 Ghz, Gigabyte 8800 GT 512 Ram, és 4 giga ddr2 ram), de ezen a konfigon pl a crysis majdnem maxon futott egy jól karbantartott és optimalizált windows társaságában...
De nekem elég az átlag 35 fps amin fut a játék, nem találkoztam textúra hibával (illetve csak 4 óra szünet nélküli játék után) és éjszaka, esőben, mindig szépen fut.
Napersze azok a fránya mátrixosan villogó árnyékok kemények (főleg délután a vasút alatt...)
Lehetett volna sokkal sokkal jobban optimalizálni, ez tény.
DE
Ezt is emberek csinálták, nyilván emberi hibákkal együtt (ez nem mentség hanem tény sajnos), de látni kell, hogy mivel a R* lefeküdt a Microsoftnak, ezzel olyan kötelezettségeket vállaltak, ami utólag lehet hogy már nekik sem tűnik olyan jó ötletnek (bár nyilván így sokkal sokkal több a bevétel)
Érdemes elolvasni az alábbi interjút (bocs ha volt már) sok minden kiderül belőle.
Pl, hogy a patch már rég kész, csak a Microsoft minőség (???) ellenőriz...
Interjú
Nade elég a szófo***ból, mert kéne dolgozni is :P -
Nekem működött! Először az egész mappát másolt át, úgy nem lett jó. Elindítottam a játékot, betöltötte az első küldetést és egyből kiléptem mentés nélkül. Ekkor hozott létre magának új profil mappákat és abba másoltam bele a mentés cuccait, így betölti. -
n3whous3 #22386 örülj b+, hogy 32 fps -
hamedyyyy #22385 Hali,
Valaki tudna nekem leírni egy jó commandline parancssort gyorsításra vagy valami mást?
Köszönöm! Miért? Mert 32 FPS-em van csak!
AMD:4800+
4 gb memoria
9800GTX+ 512 memóriával és érdekes, hogy a játék a videó kártya memóriáját zabálja, lehet, hogy 1 gb kéne ennek a már elnézést de szarul optimalizált game-nek4
Szóval segítsen valaki.
Zoli -
n3whous3 #22384 xp-xp se megy, ha újra rakod a játékot és átmásolod a mentéseket, ugrott az egész, én sajnos nem tudok egyelőre megoldást rá, de majd utána nézek. -
n3whous3 #22383 Nem lehet szerintem, csak xbox kontrollert mellé.