Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • windrider
    Túl sokat beszéltek(ünk) a hardver-problémákról, de eléggé kevés szó esik a játékról magáról.
    Én pénteken szereztem be, kb 3 óra alatt sikerült is működőképesre feltelepíteni (nem volt fenn SP3...).
    Nekem személy szerint nagyon tetszik a játék, minden aspektusában eltalálták. Nem igen tudok olyan pontot, amit negatívra értékelnék a játékmenettel, történettel, harcrendszerrel kapcsolatban, és a multi is igen szimpatikus, bár eddig csak 2-3 órát próbálgattam multizni.

Grafikai hibák: hát eléggé gáz, ezzel egyetértek. Nincs éppen csúcsgépen (ASUS P5K, C2D E 6780 2,88 Ghz, Gigabyte 8800 GT 512 Ram, és 4 giga ddr2 ram), de ezen a konfigon pl a crysis majdnem maxon futott egy jól karbantartott és optimalizált windows társaságában...
    De nekem elég az átlag 35 fps amin fut a játék, nem találkoztam textúra hibával (illetve csak 4 óra szünet nélküli játék után) és éjszaka, esőben, mindig szépen fut.
    Napersze azok a fránya mátrixosan villogó árnyékok kemények (főleg délután a vasút alatt...)
    Lehetett volna sokkal sokkal jobban optimalizálni, ez tény.
    DE
    Ezt is emberek csinálták, nyilván emberi hibákkal együtt (ez nem mentség hanem tény sajnos), de látni kell, hogy mivel a R* lefeküdt a Microsoftnak, ezzel olyan kötelezettségeket vállaltak, ami utólag lehet hogy már nekik sem tűnik olyan jó ötletnek (bár nyilván így sokkal sokkal több a bevétel)

Érdemes elolvasni az alábbi interjút (bocs ha volt már) sok minden kiderül belőle.
    Pl, hogy a patch már rég kész, csak a Microsoft minőség (???) ellenőriz...

Interjú

Nade elég a szófo***ból, mert kéne dolgozni is :P