54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • tommyg
    nekem a 8.12-vel sokkal lassab mint a 8.12 betaval, szal vissza is tettem a bétát, majd a következő talán már jó lesz
  • kingpython
    Van 4870 es kártyád Sapphire-ban?
  • kingpython
    Ja és nekem eddig semmi hiba nem volt se a régi(8.11) se a mostani driverrel vagy is nekem nem volt semmi hiba üzenet a GTAn!
  • dani0904
    nekem 512 sapphire radeon hd4850 van és nálam semmi baja a texturáknak...az elején volt hogy pattogtak az árnyékok de amiota a 8.12 driver van ez is megszünt. Nálam semmilyen hiba nincs....
  • BiG G
    4870 többe kerül mint amennyivel jobb a 4850-nél, nem jó vétel, sőt a 4830 a legjobb vétel ár/érték arányban.
  • BiG G
    dehogy kell csokornyakkendő :DDDD Algonquin belvárosában (Middle parktól délre) találni puccosabb ruhaboltokat, ott kell venni egy öltönyt, és kész.
  • kingpython
    akkor már 4870-et vegyél!
  • PsyPeti
    Sziasztok!

Egy 1 Gb-os Sapphire Radeon HD 4850-es videókarit tervezek venni, főleg a GTA miatt.

Akiknek ilyen karijuk van (vagy 512es, esetleg más chipsettel) kérem mondják el mik a tapasztalataik (csak röviden) a játékkal és a kártyával kapcsolatban! Sok szenvedés van a gta-val? buta hibaüzenetek , valószínűsíthetően az Ati miatt? Nvidiára optimalizált játékok hogy muzsikálnak? ilyesmi

A válaszokat előre is köszönöm!
  • ronso
    csokornyakkendö kell neki csak egyik boltban sem lehet kapni
  • BiG G
    ott énis beszoptam egyszer nagyon csúnyán, olyankor ki kell rohanni az ajtón (tehát egyből felrohansz a lépcsőn és gondolkodás nélkül kirontasz), majd be is vágódsz fedezék mögé. onnan puffogtatsz, közben keresel szemmel egy verdát, majd célirányosan odarohansz és elhajtasz, ennyi kb.
  • BAk3R
    nemtom milyen nálad de nálam pislognak rendesen az emberkék.
  • akyyy
    most vagyok a bankrabrós résznél, és valami kruva nehéz:S ott jártam hogy metróból kell kijönni, de zárva a rácsajtó meg kint egy csomó rendőr, visszafordulni nem lehet, mert lent is rendőrök meg kiirja hogy game over, mit kell itt csinálni, meg ha ki is jutok egyből anyni rendőr lsz a nyakamon, nem lehet valamivel lerázni őket?

ráadásul zsaruk átlőnek a falon és game over

eddig a régebbi gtaba voltak ilyen elrejtett rendőrbigyók amik minusz egy csillagot levettek, meg SA-ba a hoszabb küldiknél nem kellet újra elválalni a küldetést, itt csak jön egy sms ujra megoróbálom? közbe meg ugyanugy oda kell utazni ujra kirabolni a bankot, ráadásul se pajzsom nem lesz, legalább fegyverek megmaradnak, de hát ez szarnak a pofon
  • BAk3R
    f+fel vagy le illetve +shift ehhez és gyorsabban csinálja

amúgy ez jármúveknél is működik, sima f-el csak kiszáll, hosszű f-el motort is leállítja. szvsz a taxizás nagyon jó, annyiszor van h nincs kedvem a fél világot átkocsikázni.
  • globalsidius
    remélem a patchben kijavítják, hogy mikor megfordulok hirtelen kezd kirajzolódni minden textúra, mert nagyon idegesít...:S
  • f1alonso
    9
  • Farbiter
    9-es
    vannak:
    6-os(6000gt-6900gt)
    7-es(7000gt-7900gt)
    8-as(8000gt-8900gt)
    9-es(9000gt-9900gt,tudtom szerint még csak 9800-ig van)
    10 reméljük olcsó lesz
    szal asszem így van =D
  • tommyg
    a melyik az ly
  • Snexi
    hosszan az F
  • Richardix
    ha vki tudja h PC-n h a csudába mászahtom meg azt a létrát az pls írja le
  • Forcee
    egy nvidia n9600 gt mejik seriesbe tartozik?
  • FZoleee
    passz, konzolon van meg :)
  • Richardix
    oké.. akkor h mászok létrát?
  • FZoleee
    hát a létrán keresztül kell felmenni :)
  • Richardix
    a Happiness Statues easter eggnél h jutok be? Mer találtam egy ajtót ami bevisz de ott egy létra van amin nemtok felmenni és vhogy fel lehet jutni a szívhez nem?
  • bakvarnyu
    mekkora faszság hogy az fpseket méregetitek ahelyett hogy tolnátok
  • Gerbill
    Elvileg 24,5 FPs-től már teljesen folyamatosnak látod a képet, tehát bőven elég.
  • RolandX
    Azért hülyeséget ne mondj már...

-novblank: Disable wait for vblank (No Vsync)

Ennek vajon mi köze a video ram használathoz? Az ég világon semmi...
  • bakvarnyu
    nem
  • hamedyyyy
    Srácok!

A 36 fps elég? Mert ennyit mutat a beépített benchmark.

???
  • Gerbill
    Igen. IE-vel és ff-el próbáltam de nem tudja behozni a letöltést.
    Ezt az oldalt hozza be és itt nem működik a link
  • ldavid
    próbáltad másik böngészőből?
  • Kandurex
    nem, nem, nem kötelező a 8 elég a 6 is, azzal is ugyanúgy tökéletesen fog menni...elvileg :/
  • tomi kft
    le lehet már tölteni a 100%menést? ha igen akor hol léci agyatok linket
    előőőre kösz
  • Gerbill
    A Games for windows Live-ot, hogy tudom frissíteni? Tegnap már játszottam a játékkal de ma azt írja elérhető egy új frissítés és le kell töltenem, hogy elinduljon a játék. Viszont a link amit megad halott és a microsoft oldaláról sem tudom letölteni
  • 3Error #24048
    Szvsz, nagyon jó a játék, csak az optimalizálást/portolást ba*zták el. Hátha javít a patch valamit.
    (nem véletlenül újítottam be annak idején az új cuccokra, biztos-ami-bizos )
  • w77d
    nem biztos... az ATI driver fronton gecigyenge.... én is lehet jobban jártam volna gtx280-al, bár valószínűleg a mostani karim meg hosszútávon lesz kifizetődőbb...
  • Barny
    mi a f*sznak vettel GX2-t??????tobbre mentel volna egy HD4870-el!:S
  • XeroX
    Okulás.... (off gyanús)
    Megjött az új kártyám Gainward 9800GX2, gondoltam bedobom és jöhet a teszt, GTA4 high..
    De mikor beraktam kiderült hogy kell neki + egy 8 pines PCI-E táp is, átalakítót nem adnak mellé .
    Sajnos az átalakítót nem tudok berakni a tápom miatt. Most kell vennem egy tápot 20E körül amiben van.
    Ezt csak azért írom le, hogy más már előre készüljön a dologra.
    Ha megvan az új táp jön pár teszt eredmény.
  • szapor
    mivaN? XD
  • Barny
    -novblank ha ezt meg beirod akkor valamivel kevesebb VRAM-ot hasznal:)