54920
-
n3whous3 #26212 már bocs de mi értelme van annak, hogy 800x600 ablakban vagy full screenen futtatom? -.- -
RedRiot #26211 Azért ír később egy fontos dolgot is: indítsd el a játékot, ablakban, 800x600-ban. Ablakot húzd fel teljes képrenyőre. Ha így nincs sebességnövekedés, akkor nincs értelme ennek a buherának! Ha így gyorsult vmit, akkor érdemes kipróbálni. -
Még mindig nem értem!
Mindegyiknél igy kell javitani?
Kitörlöd a watch-t,és ezt &hl=en&fs=1 írod be a végére???
Egyébként köszi h kijavitottad! -
mike01010101 #26209 Amig nem probaltad ki ne orulj:) Volt itt mar annyi "okos" otlet. De persze jo lenne ha mukodne, este en is kiprobalom. -
RedRiot #26208 Yess, valami ilyesmire várok mióta kijött a game. Az R*-peccsben annyira nem bíztam, sokkal inkább abban, hogy felbukkannak a fórumokon okosgyerekek, és szénné tweakelik a játékot, aztán csak győzze mérni a fraps az fps-hegyeket. :))))) Kösz hogy belinkelted, otthon feltétlenül kipróbálom!
-
n3whous3 #26207 nem nagyon, használj valamilyen memória kezelő progit, ami néha kipucolja a dolgokat.
Egyébként haverom rájött, hogy mi a textúra eltűnésnél a gond. Szóval a progi nagyvonalúan 90% körüli vram telítettség esetén nem tölt semmit, de 95% lenne az a határ mondjuk ami esetén üríteni fog... Megoldotta úgy a gondot, hogy létrehoz valahol egy nagy filet a memóriába (pl irfanviewbe egy üres képfile, 2-300 mega) és akkor megint jó egy bő fél óráig a dolog. Majd aszonta készít egy rövid kis progit, ami gombnyomásra művel hasonlót. Ennek hatására beindul a memória ürítés a progiban elvileg. -
két segédprogram, lásd lentebb. -
DrG77 #26205 Sziasztok!
Valaki tud megoldást a memory leakre? -
a távolsági fényszórót tudod csak kapcsolni. este felkapcsolódik automatice a tompított és az ég hátul is... -
n3whous3 #26203 királyság -
autóban ha ülök és felkapcsolom a lámpákat, csak az elsők égnek, hátsó lámpák nem. ez bugnak számít? -
Nem hiszem el, hogy mi a nehéz ebben, Te ezt a kódot próbáltad befele szúrni:
http://www.youtube.com/watch?v=KxCCYBKXn44
Én meg erre javítottam:
http://www.youtube.com/v/KxCCYBKXn44&hl=en&fs=1 -
ha ezt a játékrészt külön ki adták volna, nagyobb sikere lett volna mint a gta4nek :D -
Borg #26199 A kézifékkel kell játszani. Tolatva rágyorsítasz, és közben benyomod a kéziféket, hogy a hátulja már úgy csússzon rá a hinta középső lábazatára. Igy dobja el a legmesszebb, ha szerencséd van :) Vagy csak simán rátolatsz, és a hátrafelé+kézifék kombóval addig görcsölsz mig el nem dob :) -
faq. -
Dobronski #26197 http://www.novashop.hu/index.php?p=6&sub=25&id=17
ezen a gépen futna?:) -
bucsher #26196 (szarul) -
cserélj vga-t és fog menni -
nem igazán, memot, monitort leszámítva kevés minden -
zsumo1992 #26193 menne az en gepemen?
proci:pentiumIV 3.4ghz
graf:geforce 7300 gs
RAM:DDRII 2gb
monitor:acer 19-es -
sziasztok betettem a visualsettings.dat-ot és el sem indul.Mi lehet a gond? -
Na ez nekem se megy!
Ittvan amugy! -
-
Liberty Rockon szokott menni!:)) Bárányok Hallgatnak-ban volt!
-
[email protected] -
Haliho !
Tudna esetleg valaki kuldeni egy mentest nekem a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\user_******-mappabol?
Itt elvileg 0-12-ig vannak a mentesek es nem egesz 2mb-os fajlok, szoval nem egy nagy kaland atkuldeni.
En naivan csak a documents mappaban levoket masoltam...azt hittem, hogy az offline mentes ugy mukodik, mint az elozo reszekben. Azt nem tudom pontosan , hogy hany szazaleknal jartam, de a bankrablas utan voltam mar es az ireknek, nameg az olaszoknak huncutkodtam. Utolso kuldetesben eppen gyemantokat kukaztam ossze. Ettol fuggetlenul barmilyen mentes jol jonne, mert nincs kedvem ujrakezdeni az egeszet az elejerol. Elore is koszonom ! -
van ennek egyébként valami védelmi szarsága a csíííterek ellen? me biztos lesznek vagy már vannak. -
Na tegnap megkaptam a játékot szülinapomra. :) Csak legyek végre szabin és tudjak vele játszani. -
Minek oda tükör? A saját ábrázatod csak ismered, nem? Az aktuális TV műsort nem biztos.... -
nálatok is úgy van? XD -
Végül is a tv előtt szokott lenni mosdó... -
nem :D -
:\ -
McCartman #26179 ez nem tv?
-
nálam is hasonló csak nem éppen ilyen fekete szürkés hanem fehéres. -
a tükör az miért ilyen nálam?
-
BIZ0906 #26176 thx :) -
főleg szarabb vgakon jó ez, ott érezhető a különbség. Eddig nekem esőben nagyon leesett az fps, most már nem, meg úgy általában is gyorsabb lett a játék.
-
bucsher #26174 na sikerült elindítani, de nem lett gyorsabb 10fps-el :) -
azt leszámítva, hogy csak kemény buherálás árán fogadja el a játék a módosított .dat fájlokat, biztos jó