54920
-
nah sikerült, hehe,, de remélem játáékba i beteszi:D
csak nemértem mindig mind mond az angol gps:(
de igy is mekkora királyásg majd, amikor megszólal magyarul, hogy 100 méterre forduljak balra
-
Master Rick #29169 Jobbklikkel húzd be, és ott válaszd a parancsikon létrehozását... -
semmi.
újatt kell csinálni :(
esetleg beállitásokat, ikonokat, egyebeket átmásolhatod a új profilba, de nem tud mindet áttenni, meg sok is vele a macera. -
predy24 #29167 csiálljak mindegyik számrol paancsikont és azt másoljam be ? -
Master Rick #29166 Próbáld, hogy csak a parancsikonjait másolod be számoknak... de szigorúan a számoknak, és nem pl. a mappának, ami tartalmazza őket... -
leszedtem ezt a spark IV nevű programot, de nem tudmo megnyitni fele a gps.prf fájlt, pedig elvileg meg kéne hogy nyissa, mert a forum ahol fent volt a progi mások már megnyitották azt a fájlt, csak ők nem tudtak progit amivel az audió fájlokat lejátszák, de nekem meg kiirja hogy "a következő elérési úthoz való hozzáférés megtagadva.....gps.rfp" -
predy24 #29164 hi mindent ugy csinálltam mint ahogy a faq ban van.Zene a helyéra mp3 aztán scan ez ekkor nem ment láttam a faq ban hogy a windows profilomban nem lehet ékezet ezt megoldottam csak a a gáz az hogy a régi profilnevem a totál commanderben ugy maradt azt meg nem lehet átirni arra milehet a megoldás?pls help -
n3whous3 #29163 alaplap csere? :) Avagy s775-ös a lapod, ami már ezeket is támogatja -
danny94: Próbáltad már a Cache Boost nevű progit, mert az lehet segítene rajtad.
predy24: Mindent úgy csináltál ahogy a FAQ-ban levan írva, mert akkor elvileg menniük kellene.
-
hy
az miért lehet, h játék közben van amikor eltűnnek a textúrák???
volt olyan is, h eltőnt az út, + minden???
előre is köszi -
predy24 #29160 Sziasztok a bemásolt mp3 zenét miért nem scannely a lejátszo a gamben?nemtudok autozás közben zenét hallagatni miért vajon pls help
-
Én is szertenék felkerülni a gamertag listára!
Gamertag : continental HUN
köszi! -
ki tud olyan progit ami megnyitja az rpf fájlokat (gondolom akik csinálják forditást, van ilyenjük)
szeretném beletenni a magyar GPS hangokat:) -
amúgymeg bolond vagy.
kidob a szerver mert lassú a géped? nem a neted? vagy ha a géped, akkor mégse lehet az olyan folyamatosan futtatva.
továbbá nincs benne műfasz . mit írod hogy van? ... nemértelek. sok karácsonyi sütemény rámászott az agyadra. -
tökmindegy, nekem X2 van 3800+os, és így se tudom sokkal feljebb húzni, max a textúrákat medium-ra de nagyobb akcióknál nem lesz túl folyamatos. videókártyám meg 3650. szóval nem leszel előrébb... csak szólok előre. -
Nekem az az érdekes, hogy Intel P4 3.00GHz-s procim van meg Nvidia 8600 gt-m és még nekem így is akadás nélkül megy minimumon :D
Amúgy nem sokáig lesz minimumon, mert kedden meglesz az új Core 2 Duo 2.66GHz-s procim :P
Mi a nehéz a multiplayer rész regisztrálásában?Nekem simán megy a multi is csak néha kidob a szerver mert lassú a gépem. xD
Master rick: Szerintem is jó, hogy van benne vibrátor, meg dildó, legjobb amikor fejbedobod velük az embereket xD -
Master Rick #29154 Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ebből a játékből állatira hiányzik 1-2 fegyver még... ilyen pl a lángszóró, gumibot, fűrészelt csövű shotgun, távirányítású bomba... Ezeket miért kellett kivenni?
Jó persze a vibrátort, meg a kétoldalú dildót értem, de ezeket miért?
-
Én is fel szeretnék kerülni a Gamertag listára :)
Gamertag: udvil HUN
Köszi! -
Bagoly81 #29152 amugymeg döntsed el temagad:
e5200 -
ldavid #29151 a hardver fórumon biztos megtudják mondani
-
Bagoly81 #29150 mért ide irod? -
Farbiter #29149 helló!E5200 18.000-ért sok?? -
Bagoly81 #29148 karácsonykor minden szart megvesznek az emberek 
csak vicc volt!!! -
Ma reggel megvettem a játékot és nekem nagyon bejön!
Mindenki mondta hogy szar , ahoz képest a Média Marktba nem volt egy darab sem! -
baluro #29146 Bocsánat, a beharangozott kép lemaradt: http://img267.imageshack.us/my.php?image=gtaivlx2.jpg -
baluro #29145 Sziasztok!
Segítségeteket kérném grafikai ügyben: a konfigurációm a következőképpen fest: intel core2 duo 5800 (2 ghz), 2 gb ram, és egy mobility radeon 3650. A lényeg az, hogy ezen a textúra és a render minőségét minimumra állítva kb. 20-25 fps között mozogtam, viszont rettenetes grafikai hibák voltak a játékban. Jókora "textúradarabok" feketék maradtak távolról főleg, habár a megfelelő csúszkát felhúztam 60ig. A dolog érdekessége, hogy miután megcsináltam a commandline.txt-t a főkönyvtárba, a köv. indításnál a kinti világ teljesen fekete lett. Ekkor felhúztam hülyeségből a beállításokat maximumközeli állapotba, és láss csodát, helyreállt nagyjából, habár a mellékelt képen az autón látható még hiba. Ami pluszban durva, hogy az fps-em eléggé megugrott, van, mikor irreálisan nagy számra. (mint a képen is látható - bár ez lehet a fraps hülyesége is) Az a lényeg, hogy magasabb beállításokon a játék nemhogy lassabban, talán még gyorsabban, zökkenőmentesebben fut nálam.
Viszont a textúrahibák megmaradtak, nem tudtok valamit, amivel ezen javíthatok? (cache boost nem használt) -
próbáld ki am kurvajó -
n3whous3 #29143 ez kurvajó AAD::AA: ASASD:A:ASD:ASD:ASD:ASD -
n3whous3 #29142 telefonban :-| -
CamelX #29141 Wááá, 10/10 komoly :D -
bruna #29140 ÉS hova kell regisztrálni ahhoz? -
n3whous3 #29139 próbáld ki
-
Milyen a Multi (amellett hogy pompás) ? Mert nekem itt röhög eredetiben, részben épp a multi miatt vettem meg, de még nem jutottam el addig hogy kipróbáljam, pedig már többször láttam hogy mondtátok, hogy "király" meg hogy "állat" meg hogy "legjobb" meg ilyesmi ...
Valami beszámolót mondanátok milyen az? -
POMPÁS VOLT A MOSTANI MULTI!!! -
bruna #29136 Hova kell regisztrálni (bejelentkezni) a multyplalyer-hez?? Mert ki ír valamit a telefonban hogy jelentkezzek be mikor be vagyok a socialklubban!
-
Kell egy kocsi, egy örömlány majd parkolj mellé és jól dudálj rá. Ha oda megy hozzád akkor kedvel és szóba áll veled majd beinvitálhatod E-vel. Aztán ha akarsz is valamit tőle E-vel tudsz 3 dolgot kérni tőle különböző áron és enterrel asszem meg lefixálod és kész :D -
Sziasztok!
Hogyan lehet az utcalányokat beinvitálni a kocsimba? :)
kilcsir: a lövés gombbal. :D
bruna: regisztrálni a social clubra kell meg csinálni egy windows live id-t.
Nézd meg a FAQ-ot abban benne van minden információ. -
Csináltam egy commandline.txt-t és most már van High quality de az baj ha 500MB fölé megy a mutató? -
bruna #29132 Hova kell regisztrálni (bejelentkezni) a multy-hoz????? -
ez tetszik 8-)