Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • baluro
    Sziasztok!
    Segítségeteket kérném grafikai ügyben: a konfigurációm a következőképpen fest: intel core2 duo 5800 (2 ghz), 2 gb ram, és egy mobility radeon 3650. A lényeg az, hogy ezen a textúra és a render minőségét minimumra állítva kb. 20-25 fps között mozogtam, viszont rettenetes grafikai hibák voltak a játékban. Jókora "textúradarabok" feketék maradtak távolról főleg, habár a megfelelő csúszkát felhúztam 60ig. A dolog érdekessége, hogy miután megcsináltam a commandline.txt-t a főkönyvtárba, a köv. indításnál a kinti világ teljesen fekete lett. Ekkor felhúztam hülyeségből a beállításokat maximumközeli állapotba, és láss csodát, helyreállt nagyjából, habár a mellékelt képen az autón látható még hiba. Ami pluszban durva, hogy az fps-em eléggé megugrott, van, mikor irreálisan nagy számra. (mint a képen is látható - bár ez lehet a fraps hülyesége is) Az a lényeg, hogy magasabb beállításokon a játék nemhogy lassabban, talán még gyorsabban, zökkenőmentesebben fut nálam.
    Viszont a textúrahibák megmaradtak, nem tudtok valamit, amivel ezen javíthatok? (cache boost nem használt)