54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Snexi
    hogy kell elmenteni a videókat? mert amikor rámegyek hogy export to gallery ezt írja ki:
  • Synit HUN
    Ezt érdemled!
  • zorrobomber
    erre senki?
  • JaSoN HuNTeR #32506
    talán ha leirnád h milyen a géped:D
  • w77d
    akkor az én gépem intelligens és nem bugzik XD
  • mama 2
    Hát nem tudom, de szerintem nem. És ezek(vagy ehhez hasonló bugok) nem csak nálam vannak szerintem. Mert ahogy olvasom a topikot sokan panaszkodnak.
    Én már majdnem hánytam komolyanxD. Egyszerűen ez... szörnyű.
  • w77d
    nálam nincs ilyen.. lehet gyenge a géped hozzá??
  • mama 2
    Most fejeztem be ezt az ótvarul portolt sz*rt. Eddig nem volt semmi baj vele, szépen futott, semmi szaggatás, semmi bug. De most beindítottam és mit tapasztalok? Bugos! De valami szörnyen.
    Pár példa:
    Nézzetek föl. Az egy emeletes ház akar lenni, csak hogy az ablakait töltötte be csak a játék:

Nézzetek jobbra le. Mi a francon közlekednek az autók? Nincs is ott semmi, csak nagy feketeség:

Nézzetek előre. Egy nagy kék semmi:

Legdurvább. Ehhez nem fűzök semmit:

Kérdem én: itt nem voltak teszterek vagy mi a picsa? Egyszerűen felháborító hogy egyik napról a másikra így bebugozzon. Votlak itt még bugok. Például: mentem kocsival. Előttem van egy nagy homokos sikság. Mondom akkor rámegyek azt driftelek meg minden. Erre beleütközk a kocsim valaminek és 2 másodperc mulva betölti a házat:D. Vicc.
  • KáZé
    az a baj, hogy már füstöl a billentyűzet . próbáltam lassan és gyorsan is de tök mind1 csak ott szenved! :D
  • gfreak
    a nyomótechnikád ;) semmi mást nem kell pedig elkövetned...Pegorino ;)
  • KáZé
    aki kijátszotta kérlek segítsen!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikor azt a paagrio vagy vmi ilyesmi:D nevezetu embert kell megolni, es fel kell maszni a helikopterre, akkor ugye nyomkodni kell a spacet gyorsan, hogy felmasszon. Hiaba nyomkodom ezt a szart egykezzel ketkezzel :D ugysem maszik fel, es mindig leesik a vizbe! mar vagy 5x probaltam! mi a gond vazze?
  • gfreak
    a pickup oké, de use-t még én sem láttam, csak ha én vettem igénybe a szolgáltatást
  • n3whous3
    Pontosan

viccet félre téve nehéz, de meg lehet szokni. Úgy vezesd, mint egy igazi helit. Ha le akarsz szállni, akkor megfontoltan.
  • n3whous3
    Én már láttam olyat, h valaki felvett kurvát -.-
  • zorrobomber
    Ja, jut eszembe, tegnap este hótidegre bosszantottam magam a Dzsékobos helikopteres küldetésen! Marhára nem megy a helikopter irányítása. Csak én vagyok ilyen béna és mindenki másnak elsőre ment?
  • zorrobomber
    Ilyen cédák ezek a mai fiatalok.
  • gfreak
    xD Roman xD az idiótája xD kinek hanyadszorra doltek meg a nők? Carmen volt a legdurvább...bírta a helyet/kocsit/ruháimat...Kate-et leszámítva mindenki a második randin 'lett meg' xD
  • gfreak
    nekem dobott vagy egy ezrest a cucc, azt is csak egyszer :S
  • zorrobomber
    thx
  • zorrobomber
    "You smell of titty!"
  • akyyy
    va benne csomó pénz. lopsz egyet és Packie autórobbantó bombáját rárakod, felrobbantod, és egy csomó pénz lesz a földön, ne is studod felszedni időbe az összeset!!!44
  • gfreak
    sőt,ha jobban belegondolok a VCben is jó lett volna...mondjuk azokban legalább volt annyi minden más ami lekötött xD

én is sajnálom hogy a pénzünket nem lehet okosan 'befektetni'...vennék egy titbárt az tuti, és ömlik a pénz xD
  • gfreak
    na igen, az már az SA óta bosszant xD
  • zorrobomber
    Nagy ziccer volt kihagyni azt is hogy a pénzszállító autókban pénz is legyen mondjuk.
  • tommygear
    hát max fegyverre, elfogy az hamar ha nem jön a pénz
  • w77d
    a kurvázásrol jut eszembe: multkor direkt megvártam míg valaki felvesz egy kurvát, mondom megnézem mit csinál vele :D de basszus nem álnak meg sose, csak róják a köröket a környéken
  • w77d
    annyira kár, hogy a tuningot és a házvásárlást kivették belőle...
  • Adi
    hívjál taxit!:) vagy fogj egyet.
  • w77d
    hehe XD
  • REPS0L
    kurvázz nonstop :D
  • w77d
    de akkor sem tudsz mire költeni XD
  • BAk3R
    most a beállítások miatt vagy nemtom de a 9.1 catalyst óta vibrál minden, sokkal ratyibb lett az egész.
  • tommygear
    végigjátszás után jó lesz az, utána szinte semmi pénz nem fog jönni
  • w77d
    gyerekek komolyan mondom, a pénznek mi értelme van ebben a játékban?? mit lehet venni milliókból??
  • Adi
    Hogy kerül oda a felhőkarcoló szélére motorral?
  • Adi
    Vki? esetleg nem tudna segíteni?:D
  • REPS0L
    kurvajók :D
  • n3whous3
    Ezen az üzeneten behaltam :DDD

• bertino
    lol te tudsz valamit :DDDDDD
  • m0tTh0w
    Engem is meglepett hogy miert lenne ilyen komplikalt ez a mission, hiszen az elozoek se voltak vmi nehezek.

SPOILER
    Amikor odaerek Jacob helikopterehez azonnal felszall es ott hagy , eselyem sincs ala' erkezni. Szopi