54920
-
hogy kell elmenteni a videókat? mert amikor rámegyek hogy export to gallery ezt írja ki:
-
Ezt érdemled! -
erre senki? -
talán ha leirnád h milyen a géped:D -
akkor az én gépem intelligens és nem bugzik XD -
Hát nem tudom, de szerintem nem. És ezek(vagy ehhez hasonló bugok) nem csak nálam vannak szerintem. Mert ahogy olvasom a topikot sokan panaszkodnak.
Én már majdnem hánytam komolyanxD. Egyszerűen ez... szörnyű. -
nálam nincs ilyen.. lehet gyenge a géped hozzá?? -
Most fejeztem be ezt az ótvarul portolt sz*rt. Eddig nem volt semmi baj vele, szépen futott, semmi szaggatás, semmi bug. De most beindítottam és mit tapasztalok? Bugos! De valami szörnyen.
Pár példa:
Nézzetek föl. Az egy emeletes ház akar lenni, csak hogy az ablakait töltötte be csak a játék:
Nézzetek jobbra le. Mi a francon közlekednek az autók? Nincs is ott semmi, csak nagy feketeség:
Nézzetek előre. Egy nagy kék semmi:
Legdurvább. Ehhez nem fűzök semmit:
Kérdem én: itt nem voltak teszterek vagy mi a picsa? Egyszerűen felháborító hogy egyik napról a másikra így bebugozzon. Votlak itt még bugok. Például: mentem kocsival. Előttem van egy nagy homokos sikság. Mondom akkor rámegyek azt driftelek meg minden. Erre beleütközk a kocsim valaminek és 2 másodperc mulva betölti a házat:D. Vicc. -
az a baj, hogy már füstöl a billentyűzet . próbáltam lassan és gyorsan is de tök mind1 csak ott szenved! :D -
a nyomótechnikád ;) semmi mást nem kell pedig elkövetned...Pegorino ;) -
aki kijátszotta kérlek segítsen!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor azt a paagrio vagy vmi ilyesmi:D nevezetu embert kell megolni, es fel kell maszni a helikopterre, akkor ugye nyomkodni kell a spacet gyorsan, hogy felmasszon. Hiaba nyomkodom ezt a szart egykezzel ketkezzel :D ugysem maszik fel, es mindig leesik a vizbe! mar vagy 5x probaltam! mi a gond vazze? -
a pickup oké, de use-t még én sem láttam, csak ha én vettem igénybe a szolgáltatást -
n3whous3 #32497 Pontosan
viccet félre téve nehéz, de meg lehet szokni. Úgy vezesd, mint egy igazi helit. Ha le akarsz szállni, akkor megfontoltan. -
n3whous3 #32496 Én már láttam olyat, h valaki felvett kurvát -.- -
Ja, jut eszembe, tegnap este hótidegre bosszantottam magam a Dzsékobos helikopteres küldetésen! Marhára nem megy a helikopter irányítása. Csak én vagyok ilyen béna és mindenki másnak elsőre ment? -
Ilyen cédák ezek a mai fiatalok. -
xD Roman xD az idiótája xD kinek hanyadszorra doltek meg a nők? Carmen volt a legdurvább...bírta a helyet/kocsit/ruháimat...Kate-et leszámítva mindenki a második randin 'lett meg' xD -
nekem dobott vagy egy ezrest a cucc, azt is csak egyszer :S -
thx
-
"You smell of titty!"
-
va benne csomó pénz. lopsz egyet és Packie autórobbantó bombáját rárakod, felrobbantod, és egy csomó pénz lesz a földön, ne is studod felszedni időbe az összeset!!!44 -
sőt,ha jobban belegondolok a VCben is jó lett volna...mondjuk azokban legalább volt annyi minden más ami lekötött xD
én is sajnálom hogy a pénzünket nem lehet okosan 'befektetni'...vennék egy titbárt az tuti, és ömlik a pénz xD -
na igen, az már az SA óta bosszant xD -
Nagy ziccer volt kihagyni azt is hogy a pénzszállító autókban pénz is legyen mondjuk. -
hát max fegyverre, elfogy az hamar ha nem jön a pénz -
a kurvázásrol jut eszembe: multkor direkt megvártam míg valaki felvesz egy kurvát, mondom megnézem mit csinál vele :D de basszus nem álnak meg sose, csak róják a köröket a környéken
-
annyira kár, hogy a tuningot és a házvásárlást kivették belőle... -
hívjál taxit!:) vagy fogj egyet. -
hehe XD -
kurvázz nonstop :D -
de akkor sem tudsz mire költeni XD -
BAk3R #32478 most a beállítások miatt vagy nemtom de a 9.1 catalyst óta vibrál minden, sokkal ratyibb lett az egész. -
végigjátszás után jó lesz az, utána szinte semmi pénz nem fog jönni -
gyerekek komolyan mondom, a pénznek mi értelme van ebben a játékban?? mit lehet venni milliókból?? -
Hogy kerül oda a felhőkarcoló szélére motorral? -
Vki? esetleg nem tudna segíteni?:D -
kurvajók :D -
n3whous3 #32472 Ezen az üzeneten behaltam :DDD
-
lol te tudsz valamit :DDDDDD -
Engem is meglepett hogy miert lenne ilyen komplikalt ez a mission, hiszen az elozoek se voltak vmi nehezek.
SPOILER
Amikor odaerek Jacob helikopterehez azonnal felszall es ott hagy , eselyem sincs ala' erkezni. Szopi