54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • n3whous3
    lófaszt a seggetekbe, már bocs, takarodjatok innen, nem fogunk elmondani olyat, amiért mi lóvét pengettünk ki

• tommygear
    nekem is eredeti...

valami steam-es beta játékot kell leszedni és annak a serialját beírni a gta-ba...
    ilyesmit hallottam
  • Newfronter
    Nagy öröm van warezesek terén, mert a W40k DoW2 beta kulcsa jó a GTA 4-hez és a legtöbb Live-os játék elfogadja eredeti kulcsnak. Mint ahogy a The Club című játék beta kulcsa is jó majdnem az összes Live-os játékhoz, kivéve a Halo 2-őt. És a Microsoft a kulcsokat nem szünteti meg, pedig a The Club beta tesztje rég lejárt....
  • n3whous3
    hazudsz

amúgy működik, egyik sg-s ismerőssel már váltottunk pár szót gamen belül
  • Balaka
    Felraktam a Patchet és nekem ugy is ugyanaztirja:S
  • rage
    Én megerősítem, működik.
    A másik topicban tegnap rendesen ki lett vesézve, ha ott visszaolvasol, lépésről lépésre le van írva.
  • Neoncsoves
    engem is érdekelne, hogy tudjak haverokkal játszani :D (akik megvennék csak mostan nincs pézük ^^)
  • WOLF3x6
    Ezt megerositene valaki, tenyleg igy mukodik? Nekem ugyan eredeti a jatek, de azert megkerdezem, hogy mukodik ez, pls valaki irja le (akar privatban).
  • Shevchenko
    Letöltöttem a Patch 1.0.2-öt és még mindig nemműködik a gamepadom,van rá valami megoldás?Köszi
  • tommygear
    !
  • rage
    Akkor próbáld meg úgy.
  • Balaka
    nem.
  • rage
    Ilyen ügyesen van megoldva :)
  • Neoncsoves
    ?
  • tommygear
    most miez hogy más játék cd kulcsával megy a warez multiba

szééééép
  • rage
    Administrator módban indítod a gtaivlaunchert ?
  • Newfronter
    Nekem is ez a hiba volt, de megoldódott, sajnos már a módjára nem emlékszem, nekem is Win7-em van és nagyon jól megy a GTA 4 rajta!! Azt hiszem felpatcheltem újra és ez megoldotta, de próbálgasd, tuti valami fájl-dolog oldotta meg a problémám, az más kérdés hogy meg van crackelve a game. :P
  • Balaka
    Úgy is próbáltam.
  • Balaka
    Másnak ment...Lehet van benne vmi,de veri a vistát szóval.Azt tudom h másnak müködött.
  • rage
    Próbáld meg XP vagy Vista kompatibilis módba tenni az exet.
  • n3whous3
    szvsz ne akarj játszani egy béta OS-el.
  • Snexi
    talán mert egy olyan béta oprendszerrel akarsz játszani ami a játék megjelenésekor még nem is jelent meg?
  • Balaka
    Hali!Windows 7-alatt játék inditásnál miért irja ezt ki?
    SecuLauncher failed to start application [2000]
  • w77d
    jaja XD
  • Curesz
    ez olyan Szállító feeling:D
  • dzsozefo
    hihi, most mind2 autó ugyan ez.. + - Szárnyal. Vicces!

Patchel kapcsolatban annyit, hogy én nem raktam fel a legújabbat. Mégis megy a játék és jó. Lásd előző képeken.
  • pIIrash
    Sziasztok!

A path hatására néz ki úgy az árnyék, mint ha odahánytak volna? Max rendernél is ilyen szemcsés az egész.
    Egy 8800 GT-m van. Legújabb driver. Nem igazán értem. Annyira gáz, hogy még a Doom 1-ben is szebbek voltak az árnyékok.
  • Snexi
    utcán nem nagyon láttam,sőt a küldetés óta nem is láttam többet (kivéve multiban)
  • dzsozefo
    Bernie-től kaptam egy Infernust, érdemes eltenni valamelyik házhoz vagy lesz az utcán is ilyen több?
  • Máté94
    Én is szeretem!:D
  • dzsozefo
    Az új kedvencke :)

• n3whous3
    nem, nekem is minden ok és eredeti

nézd meg, hivatalos oldala a securomnak, csak nem raknak fel olyat, amivel kibasznak veled...
  • Snexi
    fraps
  • zoltan93
    honnan lehet tudni mennyi az fps-em?
  • Kit--Kat
    Nincs nagy titka, csak az aranyközéputat lődd be, hogy ne túl messze ne túl közel legyél, ennyi.
  • Snexi
    ez a hivatalos "crack" nem ront el semmit?mert nekem eredeti a játékom
  • Máté94
    Ja akkor majd találkozok vele:D
  • w77d
    ez egy olyan út mellett áldogáló kék ember misszió..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A barom kinyírta az asszonyt én meg takaríthatok XD
  • Máté94
    Hogy került oda?
  • ronso
    Üdv Ötleteket szeretnék..Végigtoltam a játékot.jó fps el (játszhatóval)..beszart a gép ujrahuztam a wint feltettem gta patch és 15 fps...ez játszhatatlan..ez most mi?