54920
-
A gond az, hogy megy egy pontig. Aztán elkezd kegyetlenül szaggatni. És onnantól vége.
Ez mindig random időtartam után, de minden alkalommal. -
Állítsd lowra. épp tegnap olvastam gso-n, h amiatt produkálnak ilyen pixelhobákat, mert túl van húzva a grafikai mérce. Tedd auto configra. Látótávolságot, részletességet tedd minimálisra. -
rakd föl a patcheket és frissitsd a drivert -
Sziasztok!
Meg vetem a játékot felraktam regisztráltam minden...
És a játékban ilyen a kép:(
tul gyenge a videó kártyám,vagy mitöl lehet?Köszönöm elöre a válaszokat!Üdv Krisztián!
-
Sponnyabob #32936 Hasonló a konfigom csak nekem nem 8800GT-m hanem ATI 3870-em van amik asszem nagyjából egy súlycsoport és olyan 20-25 fps-t produkál átlagban és bizony néha csak olyan 10-15 -el megy olyankor tényleg szar de ez csak néhány mp-is tart aztán újra játszható:) -
Szépet alkottak. 
Akinek eddig a játékidővel voltak problémái most már nem panaszkodhatnak.
Több hónapnyira lett fejlesztve a játékidő. ~150 óra még végigjátsza a fő küldetéssorozatot az ember és 1 év mire kijön egy olyan patch, amivel játszani is lehet.
Mindenkinek akad egy hasonló konfigon:
X2 4200+, 8800 GT 512, 2 GB Geil Value, SATAII
-
n3whous3 #32934 htx -
ldavid #32933 http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=395721 -
n3whous3 #32932 ez egy kiírás, vagy már fent van a peccs? (még nem néztem ma fel GTA-ba :::) -
Patch 1.0.3.0 / ChangeLog:
- Add a no-dvd Launcher by an updated executable (LaunchGTAIV.exe).
that means it will remove the dvd checks so you don't need the dvd inside your drive.
- Fix for some controllers (more controllers will be supported).
- Some more Rendering optimizations.
- Fix for disappearing/missing objects and textures. -
dark night #32930 próbáld meg ha vistád van fenn xp-ben índítani ha xp-van fenn akkor pedig windows 2000-ben jobb gomb tulajdonságok kompatibilitás és ott!! -
n3whous3 #32929 bármi kb. -
Sziasztok!
Próbálom elindítani a játékot, előugrik egy kisebb ablak teljesen fekete és egy pillanat mulva már írja is ki hogy leáll.
Szerintetek mi lehet a gond? -
dark night #32927 nekem is volt ilyen próblémám nekem akkor oldódott meg amikor felraktam az új pecset (Patch (v1.0.2.0) mármint ezt meg a régi is fenn van!! -
Pedig warez az. :) Csak akkor nem működik. Ha meg nem az, akkor warez verzióra csere, mert csak úgy fog menni.
Ha már mentve volt, akkor a mentést sajna törölni kell, mert a mentésbe írja bele, hogy nem koser a dolog és hiába rakod fel a már jó cracket, akkor sem lesz jó a küldetés.
van már fent régóta 1.0.2-es patch és hozzá, ami kell. -
Ahh értem! -
ldavid #32924 FAQ -
Don wert #32923 sziasztok lene egy nagy proglémám, a gta4 inditáskor eszt a hiba üzenetet küldi. fatal error RMN40. Elöre is köszönöm a segitséget a Don. -
hát a GTA III és a VC között nem volt irdatlan különbség az autókat tekintve, San Andreasban már kicsit (bár nem sokkal) bonyolultabb volt a dolog, de ettől függetlenül kb 1 hónappal a megjelenés után beindultak az autó konvertálások, itt meg 2 hónap elteltével is skinezgetünk. ok, tök új minden, gondolom új plugin, script kell a 3D Studio Maxhoz, Zmodelerhez egyaránt, akkor meg kell ismerni az autó új felépítését, működését, szerintem egy pár hónap még eltelik míg megjelenik az első autó. -
RAMyMamy #32921 Én elkezdtem ruhákat textúrázni. :D -
Én viszont arra határozottan emlékszem, hogy Vice Citybe az első héten jött egy "eleonor". -
skinek vannak ahogy elnézem a gta3.net-et, meg apróbb kis hackeck. türelem, San Andreashoz sem jött az első héten már autó. :) és az is egy GTA III-ból konvertált autó volt -
Leszakadna a kezed ha spoiler taget használnál? Nem érdekel mit írtál, akármilyen küldetésről írsz részletesen, jelzed hogy melyikről van szó, onnan spoiler. Akit érdekel, el fogja tudni úgy is olvasni. -
A modolással mi a helyzet?
Beletört a modellezők bicskája?4 -
9 sőrt kel inni és fasza lesz! -
P betű :DDD -
n3whous3 #32914 nem -
hali. lehet már valahogy élsimitást rakni a gaméra? -
Sziasztok!
Nemrég raktam újra a gépet, winxp pro sp3-al, és a problem, h az independence rádió nem működik. Ha nem rakok User musicot, ill nem scannelem be, akkro csak a reklámok mennek, de ha scan-t nyomok, akkor ha rákapcsolom a rádiót az independence-re, egy másodperc töltés, majd egy hangzavar, kb mintha egy rossz dj scratchelne, ez a hang kb. 3-4 mp, utána megsüketül a rádió. Máshova átkapcsolom, az ok, vissza, megint a sratch hang. Eddig ez nem volt. Mi miatt lehet? Kodek, hangkártya driver, esetleg directx, vagy a játék, vagy mi?? Köszi a választ -
ladasz #32911 Hi.Ti nem tudom hogy vagytok vele de az utolsó küldetés elég gáz.Dimitrit mikor meg kell ölni.Eddig kétszer haltam meg mind kettönél bugosan.Elsönek mikor beleestem a vizbe meghalt.Utánna mikor már felkapaszkodtam a helikopterbe egyböl abba a pillanatba felrobbant,gondolom a rakéta vetötöl.Amugy a helikopternél a szóközt kell nyomogatni ugye?Nektek nemvoltak ilyen problémáitok? -
n3whous3 #32910 nem mozog semelyikkel, mondtuk már -
Sanyi118 #32909 aky az ű betűvel nem mozg a targonca emelője
-
Nincs crackelve...
-
Warez kérdés, amennyiben 1.2 crack kell neked. -
Ez még a legeleje. Most csööppentem bele az alvilági küldetésekbe.
MÁsodszorra viszem, de előre alapverzióval -nem patchelt- simán tovább engedett. -
Xfire, gamespy comrade, steam . ez megy a játék alatt ... :SS -
Sanyi118 #32904 ez hány százaléknál van? -
Ha bal oldali garázsajtóra gondolsz: a váalszom rá, h full zárva! Ha meg kiszálok a kocsiból- legyen az a szemközti garázsban- , akkor meg nem tudok visszaülni a kocsiba, mert azt írja h üljek vissza. -
TomDantes #32902 Szerintem ez az, hogy egy: vagy nem eredeti a játék vagy kettő: kapcsold ki ha van dameon tools vagy ilyesmi
Mellesleg lehetne neki így is válaszolni...na sg.hu...itt a normális válasz az nem megy -
n3whous3 #32901 mer?