54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • szegda
    csak nekem nem jó a warez topic?
  • gfreak
    nekem is SP1es x64es Vistám van...ilyen probléma nem volt soha...ratyi a korong, próbáld visszacseréltetni

(ha warez, akkor ön kap egy IJ pólót, és próbálkozzon tovább a warez topicban)
  • szegda
    ezt csak azért kérdeztem mert csóró játék annyi kifogást kapott xd kozben másoktol pedig dicséretet és mindenki balhézik ez meg az. végülis már a sanandreasra mondták anno azt ogy az utolsó GTA lesz
  • Zan
    Sziasztok!

Vista 64 SP1-em van a gépen.Telepítés 99%-ig megy,aztán vechiles.img nevű összetevőnél megáll és nem megy tovább.Újra megpróbálva kiírt valami hibaüzeletet,amit most fejből nem tudok idézni.Mi lehet a probléma?Nem jó a Vistám neki?Ha csak úgy tudnátok segíteni,hogy belinkelem a hibaüzit,elkezdem megint telepíteni a játékot.De elég idegölő a dolog.Nem,nem fogok felrakni most Xp-t,mert jelen egy hete lőttem be a Vistát és minden tökéletesen fut rajta,ezen kívül,de ezt még telepíteni sem engedi...!

• Bandeeka
    igen fel van téve a patch méghozzá a legutolsó ami van hozzá
  • ldavid
    patch fel van téve?

"őő nem tudjátok hogy lesz még GTA? mert én ugy hallottam hogy ez volt az utolsó:("

ááá dehogy, kizárt hogy, egy rekordmennyiségben eladott játék folytatást kapjon...
  • szegda
    kár h nincs több kód a gamehez mert már kijátszottam 65% ig és most már cak hülyülni akarok és amikor kerestem a kodokat csak max 20volt tiszta gagyi... lehetne busz vagy ejtőernyő vagy lehetne még motorkód.GTA SA ennyiben és még sok mindenben sokkal de sokkal jobb. sztem,grafikailag meg igy meg úgy a gta 4 oda bassza. inkább SA+GTA 4 kéne egybe:P őő nem tudjátok hogy lesz még GTA? mert én ugy hallottam hogy ez volt az utolsó:( jha és tiszta gagyi nem lehet utasszállito repcsit meg semmiet csak helikoptert vezetni,és aki nem tudná ez azért van igy mert visszatekintenek a 2001es new york is repülőgép szerencsétlenségre xD...
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Tegnap megvettem a játékot fel tettem meg fel patcheltem és elkezdtem az egy játékos részt és amikor Michellt el kell vinni bowlingozni ott elakadtam. Vmiért nem akkarja elguritani a bowling golyót hiába csinálom azt amit ír. Ha vki tudna nekem segíteni hálás lennék mert így egyenlöre csalodott vagyok.

Üdv Bandeeka
  • ldavid
    az extra.hu költözik, ezért nem megy semmi ami oda van feltéve (a FAQ sem)
    ideiglenesen felraktam ide
  • Barny
  • Dante73
    Micsoda botrány!
    Pixelfütyi a DLC-ben. Azta!
    Látszik, hogy Amerikában tiszta nőuralom van. Ráadásul, azok a leghangosabbak, akik max képernyőn láttak hasonlót.
    Komolyan mondom, a "szabadság hazája" átment a szánalom hazájába.... Ilyenekről mindig az a south park epizód jut eszembe mikor Cartmen átmegy a színpadon egy szál semmiben, és ő a legnagyobb gond onnantól, az hogy egy srác szemét kiverték, mit sem számít. Teljesen érthetetlen. Híradóban az ikertornyok összedőlését, a sorozatgyilkosokat stb-t lehet mutogatni, de ha cici van a képen, az 16+. Lehet, lassan a szoptatást is betiltják, mert káros a csecsemőre nézve a női mell látványa. Még valami perverz állat lesz belőle...
  • XRV
    Elég csak a 1020 at patch-t feltenni, vagy előtte a 1010 patch-t is fel kell tenni?
  • XRV
    Hivatalos No DVD launcher merre van? A link error. Ugyanis kissé karcos már a sok ki be pakolgatástól, jó lenne.
  • ldavid
    Újabb GTA-botrány készülőben

szegda: a warez az, amiben segítséget kérsz, és van neki külön topicja
  • FZoleee
    már le is vették, xbox topikban írták, hogy "remek marketing" xD
  • Synit HUN
    Viszont pc-re tuti átmodolják vhogy XD
  • kri555
    Cs all! amikor elindítom a GTA 4 akkor azt írja hogy "out of range"
    mi a halált kell csinálni???????
  • Tomcika
    hol vannak ezek? linket tudsz adni?
  • PunkZoli
    live patch-ről vki tud valamit?
  • Ley Roland
    ja nekem nincs konzolom de nem is lesz xd
  • SötétBarom
    Most kezdtem újra, mer elveszett a save :DDD
  • Norby86
    Sziasztok!

Olvastam neten hogy meg lehet oldani azt hogy az összes autó repkedjen a játékban. Ezt hogyan tudnám megcsinálni? Valaki tud leírást róla? Ha van magyar az lenne a legjobb. Mert eddig csak azt sikerült megoldanom hogy egy-egy autó helikopterként működjön, de én az összes autót szeretném mint repülő használni. :) Úgy tudom a car parancsot átirva plane parancsra a vehicles.ide fileban ez megoldható. Bár eddig ha pl. FBI kocsit átszerkesztettem ilyenre, a játékban meg se mozdult az autó. :(
  • n3whous3
    mekkora gecik már, még a konzolosokkal is kikúrtak :DDD
  • ldavid
    nem fognak: "This offer is not valid in your region, or it has expired."
  • n3whous3
    engem nem dob fel, még mindig felénél vagyok az originálnak :D
  • gfreak
    kiváncsi vagyok hogy mikor jönnek az első kamu kérdések L&D-el kapcsolatban (csak hogy lássák a bunkó PCsek hogy a konzol mekkora király, nekünk már van hahahaha)..geez....
  • Synit HUN
    Ma! Majd jönnek a konzolos majmok flémelni hogy nekik van.
    Aki nem jön ide annak ez nem szól...
  • Ley Roland
    a lost and damned ma jelenik meg? gtahungary-n ugy irják
  • gfreak
    csónakkal lépj le, ott van nem messze a bejárattól ;)
  • csrolli
    Épp az a baj hogy küldetés közben van, amikor a régi kórházból kell elcsórni a narkót. Úgy érzem, meg fogok szenvedni vele!
  • akyyy
    Már miért ne lehetne. csak ha ép mögötted vannak ás látják, hogy oda bemész, akkor nem fog lefesteni semmit!!!
    ha sok rendőr üldöz és nem küldetés közbe van olcsóbb és egyszerűbb ha csak mentesz egyett otthon:D
  • csrolli
    A pay 'n spray-t nem lehet használni ha a zsaruk a seggedben vannak??? Ez tök kib@szás!!
  • Borg
    Az általad felsoroltak már mind vannak...
  • bertino
    idővel biztos lesz.
  • Tomcika
    vajon ehhez a játékhoz is lesznek különböző mod-ok mint SA-hoz? pl, belső nézet, szebb autók, realtime idő, stb...
  • Snexi
    mért? :D
  • tobias88
    érdekes zenét hallgatsz
  • Snexi
    ezt írja ki :S
  • Snexi
    kár hogy nem engedi fölrakni nekem :S
  • fery02
    Nincs mit