54920
-
Borg #34378 Önmagában 10 rakétával akármit csinálsz, nem lesz 3-4-nél több csillagod. -
Zoliz #34377 Azért 10 rakétával is elég nagy pusztítást lehet végezni. Eddig max hat volt nálam, de kösz a tanácsot. ) -
Borg #34376 Csak 10 rakétát tudsz egyszerre vinni...
Amúgy vannak már modok erre. Pl refuel mod, ezzel tankolnod kell az autóidat pénzért... vagy van hunger mod, ezzel enned kell hogy életben maradj. Elég sokmindent kezdenek megvalósítani modokkal. -

psziho-e vagy-e?:DDDDDDDDDDDDDDDDd -
Zoliz #34374 Rájöttem mire költsem a pénzem.
Gránátokat veszek a rakétavetőbe. 5000 dollár egy darab. Veszek 60-at és szétlövöm vele az egész várost. Igaz egy atombomba jobb lenne, mint Budapestre most.
Fogtam 19 kézigránátot és négy irányba dobáltam vele és csak 4 csillagos rendőrségi készültséget kaptam.
Meg akarok ölni mindenkit, hogy nem mozogjanak annyit. -
látom téged azóta sem sikerült elkergetni innen, nemtudom hogy nem utált még ki az esgé egy ekkora kis szarfaszt. -
Te már mindenben az acsíveket látod. :D -
az a 400 kevés. 500 k kell az achivmnethez, szerezd meg, ha eredeti a játékod! -
de akkor i elég illuzióromboló
de legalább annak a 4-5 autónak változna a típusa (úgyértem hogy mindig ugyanaz a 4-5 autó megy,nem változik hogy melyik autók jönnek sokszor) -
Azért, hogy jobban fusson a játék. Ha már így is elég lassú.
#34365: azért Infernus esetén nem olyan rossz ez a dolog.
-
dark night #34368 vagy ami költségmentesebb rakd fel mindkét pecset a játékhoz!! -
semmi más teendőd nincs, csak eredeti játékot kell telepíteni warez helyett. -
Hali!
Olyan problémám lenne, hogy most vettem egy új alaplapőt meg procit és újratelepítettem a játékot. A játék indulása után pár perccel elkezd a kamera összevissza mozogni, mint mikor be van b@szva a játékos. Rohadtul nem lehet így játszani vele mert folyamatosan ezt csinálja. A régi konfigommal nem csinálta. Ha valaki tud megoldást legyen szíves segítsen, mert tetszik ez a game, és csak hétvégén tudnék játszani...
Előre is Köszönöm!
Üdv!
Gepsys -
A.I.EVER XD
San Andreas,Vice City is ilyen volt!:S
Es ha beszallsz egy kocsiba akkor abbol a tipusbol megtobb lesz az utcakon
-
akkora szar hogy a játék során ugyanaz a 4-5 kocsi ismétlődik,rohadt sok kocsi van,nem tudom mért nem tudták megoldani hogy változatosabban válogassa a kocsikat a játék -
egyszerubb amit en mondtam..semmit sem kell allitani!:) -
Szia!
Én is ilyet vettem a nyáron.Xpadder-el működni fog ;)
Youtube-on vanaki ilyen videók hogy hogyan kell beállítani. -
Csak masoljatok a Grand Theft Auto IV mappaba:)(amit a .rar-ban talaltok)
Nekemis speedlink van es ezzel megy
GAMEPAD CONTROL -
BIZ0906 #34360 De nvidiát vesz mikor nvidiája van akkor minek újra tenni? A driveret kell csak újratenni nem? -
carloelsa #34359 kicsomagoltam és utána ezzel mit csináljak???
(részletesebben pls...)
bocs hogy rablom az idődet -
te is (#34357) -
próbáld meg az xpadder-al -
misiizsai #34356 Sziasztok
Ma Kaptam egy új Speedlink Xbox kinézetű GamePadot,
És nem Akar Működni a GTA 4 alatt.
A többi játéknál működik.
Lécci Segitsetek!!!! -
dark night #34355 Kötelező újratenni a rendszert új kártya esetén mert fps növekedésed biztosan lesz!!tapasztalatból mondom!!+10 fps azért az nem rosz a gta 4-nél!! ha nagyon nagy fps növekedést vársz akkor inkább vegyél egy 4 magos procit!!
meg ezt a kártyát!!
-
+10 fps.Az lószar.De miért csak annyival.Azért van különbség a 2között.
Újra kell tenni a rendszert ú videókártya esetén? -
BIZ0906 #34353 Akkor már inkább a te karid nem? :P -
sokkal!!
+10fps legalabb -
carloelsa #34351 Itt van ugye az hogy mit mire állítsak be?
De irtam hogy olyan mintha nem érzékelné a kormányt. be akarom állítani de nem tudom mert olyan mint ha nem érzékelné, de másik game simán érzékeli. ott át is állítottam billentyűzetről kormányra.
itt hogy kell??? -
Hy.ha 8600gt helyett vennék egy Zotac OC 9800Gt-t mennyivel menne jobban a game? -
dark night #34349 valaki válaszolna erre??? #34317!!!! -
bejön a játék főmenüje Options>Controls és Control mapping -

-
[IMG] [/IMG] Amikor letörölném,ezt adja ki. Miért van??
-
carloelsa #34345 Néztem hogy kell beállítani hogy működjön de nem megy. olyan mintha nem is lenne a kormány :S
Hol kell beállítani ??? (lehet én vagyok vaksi vagy egyszerűen nincs a helyén az eszem)
pls... -
faq -
persze hogy lehet -
carloelsa #34342 sorry ez kimaradt: Lehet használni egy Logitech G25-ös kormányhoz a Pc GTA 4-et? -
carloelsa #34341 Valaki már kiprobálta a Snow modot a GTA 4-hez??? -
Valakit tudna nekem adni _____100% SAVE____ t???
ja és hova kell bemásolni?? -
Most ennyire zavar, hogy sok pénzed van? Halj meg egy párszor, és már nem fog annyira zavarni.