54920
-
Melyik nvidia drivert szereti a legjobban vista alatt? -
Ki járt oda, nem emlékszem:)
Amúgy nekem szerencsém van, a játék eleje óta elkerültek a nagy akadások és a bugok és már jó ideje tökéletesen fut.
Nekem egy nagy újítást hozott ez patch, a fényújságok Star Junction-ön most már végre működnek+ a Clock Tower kiírás fölött a digitális óra.
Nem nagy dolgok, de nálam nagy űrt hagyott a hiányuk.
Másnak is hiányoztak ezek a dolgok eddig a játékból? -
Minnél valóságosabb annál jobb szerintem. -
Szerintem a grafika is fontos meg sokaknak számít!! Az tény hogy ha valaminek überbrutál grafikája van mint pl. a Far Cry 2 - nek de a játékmenete meg nem túl jó, unalmas akk már szar a játék is:D De én például az olyan játékokat szeretem ami valószerű. Ez az én véleményem, nem vitatkozni akarok. -
n3whous3 #34662 Örülnék, mert fasza dolgokat raknak bele, de mit ér, ha elkúrja teljesen a játékot? Megint napokat fogok keresgélni meg szívni, mire vagy
sikerül megoldani a dolgot
vagy mire idegből leveszem a játékot és visszarakom régi peccsel és akkor byebye multi... -
De legalább örüljetek annak, hogy egyáltalán csinálnak pecset hozzá, és nem szarnak magasról a fejünkre, hogy le vagytok szarva... A Reflections off meg a shadows off egy barátomnak sokat segített pl mert gyengébb gépe van, és mostmár "normálisan" tud vele játszani (nem szaggat, stb.) szal ronsoval meg nagyjából egyet értek, az 1. patch előtt nekem se volt több fpsem 25-nél mégis végigvitem a játékot, bár néha volt 1-2 keresettlen szavam a készítőkhöz, de istnem, kibírtam... Bár én szerencsére nem vagyok olyan ember, aki csak úgy hajlandó játszani, hogy mindent űberbrutálmax grafikára rak, és csak úgy élvezi, én jól elvagyok rondább játékon is. Pl, a Saints Row 2-nek se egy brutális grafikája van, mégis elvagyok vele, mert megvan az ami mostmár sok játékban nincs: a játékélmény. Egyre több fejlesztő megy rá a grafikára és a fizikára, de nem jönnek rá, hogy egy játék akkor lehet nagyon sikeres, ha van benne humor, kicsit unreális (nemúgy mint a gta iv pl :D) Meg az még 1 nagy baj, hogy sokan, elvárják, hogy egy játék legyen szép, jó legyen a fizika, meg legyen jó az MI, de menjen el egy 4-5 éves configon is. Sajnos ezt sokszor nehezen lehet össszehözni mert bármennyire le akarják tolni a gépigényt. NEM TUDJÁK Mer nézzétek meg azért a R* nem szar játékokat készít, és még optimalizálni is tud, csak sajnos ennél a játéknál annyira nem sikerült. De PL a Bully Scholarship Edition (gimis GTA :D) is egy nagyon hangulatos játék, mert vicces, van benne románc, ellenségeskedés, az ember tényleg úgy érzi, mintha egy gimnáziumba játszana (azért vannak elrejtve GTA-s utalások pl: Diablo Stallion és Regina a szervízben, meg egy GTA-s karakter is ide járt a Bullworth Academyre stb.) -
n3whous3 #34660 #34659, szitokszavak nélkül csak neked. -
n3whous3 #34659 Te meg baszd telibe anyukád, én eredetibe MEGVETTEM és nekem van jogom itt pofázni arról, hogy ilyen szar meg olyan szar, mert van jogom felháborodni is, nem TUDOK így játszani vele, 1-2 perc után behal az egész és a multi nélkül szart se ér és ha nem rakom fel a patchet, akkor multi se lesz. -
Ronso megnézném hogy ha 10 fpsed lenne akk játszanál-e vele! Meg ha más jobb grafikájú játék megy a gépeden, a GTA meg alig akar az kicsit idegesítő!! -
Emberek
Mióta kijött a játék ti csak leszarozzátok meg az fps-eket nézegetitek,mi a szarnak kell nézni az fps,most játszotok vagy számokat nézegettek?Mindenki szidja mióta ez a forum megnyilt.Én ugy játszom vele az elejétöl ahogy megy most nálam sokkal jobb lett az uj patcht-öl.bár én eddig sem szaroztam játszottam ahogy tudtam.De némely ember itt igen nevetséges,kérdezösködtök kinek hogy megy....nem tök mind 1,ha tetszik játszatok vele ha nem akkor le kell törölni. (saját vélemény). -
nem. -
na mindenkinek szar az új patch? :/ -
nah, magam se hiszem el, de ujraraktam még egyszer.
de ugyanugy kifagy 50 méterenként, megy a mail supportnak. -
egeh, csak néha felbasz :|
főleg hajnal fél 2 után. -
akárhogy nézzük ez nem a R* hibája, nálam semmi gondd
mondjuk egetverő probléma nem is volt sose vele -
jó ez egy játék... ez így sikerült
de pont ez a célja a konzolgyártóknak, hogy vegyék a szarukat pc helyett :S -
smusher #34650 letagadom!
hüje! -
jelenleg alant látható hibák is masszívan statuálják ezt, ugye ?
tagadd le!
aztán szerintem vegyél elő valami könyvet, ami a helyesírással kapcsolatos, mert abból eléggé borzalmas vagy. -
smusher #34648 Hüje. Egy csomót megírtak már normálisan pc-re baszd meg. -
de ha egyszer PC-re képtelenek normálisan megírni egy kib@szott játékot ?!?!?!?!? -
smusher #34646 Basznád te telibe. A R* még mindig az egyik legjobb fejlesztő, hasonlíts össze pl. az uborkával. Vegyél dobozt, ha nem bírod a kiképzést. -
ne hódolj be a konzolnak :( -
most meg gondolt egyet és elindult.
pff.
nah jovan, innentől majd köv. nextgen konzolon tolok csakis GTA-t, faszkivan

-
most ujraraktam és mostmár ezt írja XP-n:
fail
:ASD:AS:DA:DASD:
-
n3whous3 #34642 Ja és igen, már nem használom azokat a commandokat, most grátisz kapom alap esetben a bugot. -
n3whous3 #34641 végigvártad? A:D:ASD:ASD annyi idő alatt 5x nyomnék resetet, hogy "tuti lefagyott". -
n3whous3 #34640 Na ez az :@@ Hogy baszná telibe R*, hetek óta nem játszottam,fellépek, hopsz patch, öröm é bódottá... Aztán mikor elindul mit látok?
Azt a kibaszott bugot, amivel napokat szenvedtem még az első/második patch előtt. Ha bekapcsoltam bizonyos commandokat, akkor bár javult a teljesítmény, de elkezdett 1-2 perc után izomsan akadozni a kép... Nem FPS leugrás, hanem BEAKADOZÁS. És mivel a gta iv multi csakis az új patchel megy, ezért vagy megoldom ezt, vagy elbúcsúzhatok a multitól, mert ezzel a patchel játszatatlan SZÓ SZERINT a játék.
Ezért dobjon ki az ember istenverte pénzt az ablakon??? -
hmm...gyorsnak gyors, az árnyékokkal is egész jó, ellenben most három óra játék után előszeretettel beakad egy5-10 percre...mindennemű átmenet nélkül, száguldozok elmebeteg módon, aztán fullstop...majd mintha meg sem akadt volna, a kis 5perces (a legrosszabb olyan 12-3 körül volt) kényszerpihenő után hiretlen beindul megint -
Köszi szépen !! -
nálam kibaszott sokat javított a patch, először merem kimondani, hogy folyamatosan fut a game, ha a memória megtelések miatt 50 méterenként haladva nem állna meg a kép, majd elsötétülne és ujra visszajönne, azt mondom, hogy még talán játszható is lenne.
de ez szerintem egyedi hioba lesz nálam, csak nem tudom mi okozza, pedig memóriazabálás is 388-ra van belőve az 512es VGAhoz.
ettől az idegesítő akadozástól eltekintve ugrott jópár FPS-t egyébként. -
n3whous3 #34636 ejj, mi van már, az 1.0.3.0 patch óta kéne a DVD? Újra raktam windózt és most felraktam ezt, de kellene a dvd... Pedig az előző patchben meg úgy olvastam, hogy kellene lennie no dvd módnak. -
n3whous3 #34635 Akkor is van megbízható "kerek perec" tesztoldal.
A patch kinél gyorsított egyébként? Nálam eszméletlen gyors lenne árnyék nélkül, de sajnos úgy meg nagyon szar... Megy az ember az épületek közt és mindenhol világos van, sehol se árnyékos... Legalább akkor már azt hagyták volna benne, hogy azok árnyékot vessenek, a járművek, emberek, kis objektumok ne. -
Megkérdeztem.Mert pár órája van a gépben de nem nagyon próbálgattam.Nézegettem teszteket stb.De nekem az többet ér ha egy tulaj írja le a véleményt és nem egy ember akinek fizetnek érte. -
n3whous3 #34633 Értem én ezt?
1. Ne vedd meg, ha nem is tudod, hogy hogyan teljesít.
2. Próbáld ki.
Nem tom ti hogy vagytok vele, de ez valami eszméletlen hülye kérdés, kb arra jó, hogy "na bejövök ide és frenkizek a kiscsávóknak, hogy milyen az új vga-m" Már bocs. -
Gyártó?
Nekem Asusom van.Túlhúzott és extra hűtés van rajta.Írj róla lécci vmit akár priviben hogy hogyan teljesít a játékokban. -
nekem is 9800GTm van...tökéletesen elégedett vagyok xD -
Új karim van.Nvidia 9800GT .Vki játszik ilyennel?És mik a tapasztalatok? -
Vagy ha merjük feltételezni, hogy eredeti game van neki, akkor adtak hozzá kis könyvecskéket, na ott az egyik könyvecskében az összes előadó, és számcím benne vagyon.. 
-
ldavid #34628 itt egy teljes lista a számokról
vagy ha éppen hallasz egy számot és nem tudod a címét, hívd fel mobilról a ZIT-et (945-555-0100 ) -
Ok. Semmi. Már megtaláltam