Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Stefibaba
    De legalább örüljetek annak, hogy egyáltalán csinálnak pecset hozzá, és nem szarnak magasról a fejünkre, hogy le vagytok szarva... A Reflections off meg a shadows off egy barátomnak sokat segített pl mert gyengébb gépe van, és mostmár "normálisan" tud vele játszani (nem szaggat, stb.) szal ronsoval meg nagyjából egyet értek, az 1. patch előtt nekem se volt több fpsem 25-nél mégis végigvitem a játékot, bár néha volt 1-2 keresettlen szavam a készítőkhöz, de istnem, kibírtam... Bár én szerencsére nem vagyok olyan ember, aki csak úgy hajlandó játszani, hogy mindent űberbrutálmax grafikára rak, és csak úgy élvezi, én jól elvagyok rondább játékon is. Pl, a Saints Row 2-nek se egy brutális grafikája van, mégis elvagyok vele, mert megvan az ami mostmár sok játékban nincs: a játékélmény. Egyre több fejlesztő megy rá a grafikára és a fizikára, de nem jönnek rá, hogy egy játék akkor lehet nagyon sikeres, ha van benne humor, kicsit unreális (nemúgy mint a gta iv pl :D) Meg az még 1 nagy baj, hogy sokan, elvárják, hogy egy játék legyen szép, jó legyen a fizika, meg legyen jó az MI, de menjen el egy 4-5 éves configon is. Sajnos ezt sokszor nehezen lehet össszehözni mert bármennyire le akarják tolni a gépigényt. NEM TUDJÁK Mer nézzétek meg azért a R* nem szar játékokat készít, és még optimalizálni is tud, csak sajnos ennél a játéknál annyira nem sikerült. De PL a Bully Scholarship Edition (gimis GTA :D) is egy nagyon hangulatos játék, mert vicces, van benne románc, ellenségeskedés, az ember tényleg úgy érzi, mintha egy gimnáziumba játszana (azért vannak elrejtve GTA-s utalások pl: Diablo Stallion és Regina a szervízben, meg egy GTA-s karakter is ide járt a Bullworth Academyre stb.)