54920
-
a google meg ezt hozta ki: 3074
próbáld ki valamelyiket -
11081 próbáld ezzel. nekem ez van beállítva. -
Aki tűzfalat használ, vagy routert, annak, ha vannak hálózati problémái a játékkal, nagy valószínűséggel megoldódnak így. -
minek port?
/nemérthozzá -
Tudja valaki, hogy routeren keresztül játszva, milyen portokat érdemes megnyitni a játékhoz? Csak mert sokkal nyugodtabban játszanék így. Nem igazából értem, hogy ezt sok játék kézikönyvéből miért hagyják ki. A Crysis kézikönyvében pl tisztességes módon le van írva mind. -
újraraktam és most ws10 error. -
hali.
elromlott a gta-m letöröltem és újraraktam. aztonban leszedtem egy savegame-t és felül kellett írnom az xlive.dll-t a system32 ben. azóta nem működik akkor sem ha újrarakom a gta-.
honnan szerezhetek megfelelő xlive-t. sehol nem találok... pedig már egy párat leszedtem de nem rakja újra az xlive-t
-
n3whous3 #34784 Am meg full logikus és értelmes ez a kérdés is, valahogy nem tudom elhinni, hogy itt senki nem hallott a "puding próbája az evés" c. szólás-mondásról ........... -
n3whous3 #34783 31 ember a max adott típusú játékban, de van ahol max 8-an lehetnek, vagy 4-en asszem.
Ja meg attól függően, hogy hogyan van beállítva, lehet sok autó meg sok NPC vagy nagyon kevés is. -
Sziasztok!
Meg vettem a játékot és szeretném megkérdezni hogy a multiba hány emberke lesz látható egyszerre??? -
n3whous3 #34781 ATI alatt is ugyanolyan jó, vagy szar. Nincs olyan kártya, amin ne lett volna valakinek baja ennél a játéknál, bármi előfordulhat. -
Sanyi118 #34780 igen nagy nehezen -
Daryl Hall #34779 Sziasztok!
Szeretném megkérdezni a GTAIV és Nvidia videokártyával rendelkező tulajokat, hogy melyik Nvidia videokártyával kompatibilis a játék, na már most én a játék (minimum és ajánlott) gépigényével tisztában vagyok. A kérdésem tehát, hogy milyen típusú Nvidia videokártyával fut stabilan, kevesebb hibával a játék . Kérdésemet csak azért teszem fel, mert anno a Gta Sa megjelenésénél is fordultak elő videokártya problémák (hiába volt ott is fetűntetve gépigény), godolok itt arra, hogy a Nvidia Geforce 5200 és 5500 videokártyáknál teli volt bugokkal a játék, komolyabb kártyákon Geforce 6600, 6800 semmilyen probléma nem fordult elő.
-
McDag #34778 Hali! Átnéztem mindent és az összes moddolt fájlt visszaraktam az eredetire (elvileg). Neked sikerült valahogy megoldani? -
BAk3R #34777 az normális h be volt lőve faszán a grafika, amivel ment jól és nem lépte túl a játék által látott vramot, majd az 1.0.3-as patch után ugyanezzel a beállítással már vagy kb 200megával túllépte a vramot, szal átment pirosba? ez ilyen kicsit érdekes. amúgy kb semmi változást nem tapasztaltam, árnyékok még mindig csúnyák high-on is. -
jatekaim.hu -t talán van ócsó -
n3whous3 #34775 hogy értve? :D -
Sponnyabob #34774 Köszi! Inkább boltban veszem mert már rá bas*tam 1x
-
n3whous3 #34773 mindenhol ugyanannyi, ha olcsón akarod, akkor keresel neten valakit, aki eladja és aztán imádkozol, hogy nem basz ki veled (->a serialt megjegyzi és előtted visszaregeli) -
Sponnyabob #34772 Hali! Valaki meg tudná mondani hol a legolcsóbb a GTA IV mert meg akarom venni. Tudom azt fogjátok mondani hogy ne vegyem meg de elegem van a tört verziós szenvedésből XD. Köszi! -
mi, az örök optimisták xD -
Csá! Vanegy kis gondom! el kezdem telepíteni és a 5. kockánál ki vág a telepítésből és azt irja ki hogy Nem megfelelő konponens:@ nem tudjátok mi ez??? -
bannerba ha a patchre kattintottál volna, most okosabb lennél. -
mit tud ez az uj patch? miket javít? -
vagyunk pár 100 ezren, akik még hiszünk ebben... -
problémámra még mindig nincs semmi megoldás..úgysincs túl sok időm játszani ;) majd akövetkező patch kijavítja a harmadik hibáit ;) -
n3whous3 #34765 ez semmi, a többiek bajaihoz képest, elhiheted :D van akinél egy halom bug jött be azóta -
A mentett fájljaim kivettem a helyükről... Most elindult a játék, persze "new game"... majd még megpróbálom a mentett fájlokat visszapakolgatni, de legalább elindult és multi is van, meg minden...
(azért kicsit bosszantó, h a patch is problémát okoz...) -
n3whous3 #34763 A videokártyád semmit se ér, az a gond... -
szunyiszunyi #34762 Sziasztok !
Segítsetek légyszi. A gépem rossz hogy akad a játék vagy rossz beállításom.
A gépem egy intel dual core 2 4400 @ 2ghz 2gb ddr2 ram n vidia gforce 7200/ 7300 512mb .
LÉgyszi segítsetek mi lehet a baj.
Előre is köszi Szunyi. -
n3whous3 #34761 rakjátok újra a játékot, valakinél az segített. Pár perc csak az egész, nem kell semmit, csak deaktiváltni a serialt és reinstall. -
passzolok
-
húzd le megint a 3. patchet és próbáld újra
ja, ugye eredeti a játékod? -
Geee #34758 ötlet? valaki -
Geee #34757 csak fatal error van a 3. patch-nél------------------ilyenkor mi van ????
-
Valaki az én problémámmal találkozott?
(#34722) -
Geee #34755 köszi
-
jaja. kb. -
elooszor is tedd fel az elsoo patchet stop aztaan a maasodikat stop legveegul a harmadikat stop -