54920
-
jaja, onlive egyelőre felejtős. -
ldavid #34916 arra várhatsz még vagy 10 évet mire ide is elér, ha addig meg nem bukik a dolog -
de unalmas már, hogy az egész sg a beszólogatásokról szól csak -
gregtom6 #34914 Egy ideig pedig még nem fogom, de talán az OnLive miatt nem is lesz rá szükség:) -
Sponnyabob #34913 sajnos esélytelen. újítsd a géped mert a mostanin nem fog elfutni :( -
Benézted, nem kicsit.
Cimen nem email cimet értettek, hanem LAKCÍMET!
Szerintem maradj az aknakeresőnél. Aki itt megakad mint ahol Te, annak NEM való ez a játék! -
gregtom6 #34911 Meg amúgy milyen hosszú a főküldi, és milyen hosszú mellékküldikkel együtt? kb hány órás? -
gregtom6 #34910 Hy mindenki! A gépem:Geforce 7600 GT, 2,2 Gb Ram, Amd 3500+ 2,2Ghz-es 1 magos proci. A létező 3 patch optimalizál annyit, hogy legalacsonyabb grafon fusson a játék 15-20 fps között szerintetek? Vagy esélytelen? -
Én igazából örülnék neki!:) -
"Australia, 
April 1,
2009 - Massive news hit IGN Australia..."
-
Sponnyabob #34907 csak 2 giga ramom van és azért van a 2. patch mert a 3. csak rontott a helyzeten nálam vagy legalábbis nem változott és amúgy nálam is a 9.1-essel volt a legjobb megvárom a 9.4-est hátha jobb lesz :) -
Nevegator #34906 Ezekkel az emailokkal próbálkoztam : [email protected] [email protected] [email protected] sőt még ilyennel is:[email protected] egyik se működött.Ez hogy lehet? -
Nevegator #34905 Csá!Még mindig nem tok belépni a GFWL-ra,pedig már csináltam angol címet.Mé? -
ldavid #34904 hahha 
ezek is jók: [URL=http://www.thegtaplace.com/]#1[/URL] [URL=http://www.gtagaming.com/]#2[/URL] -

Grand Theft Auto: Harbour City Leaked

Next GTA set in Australia, featuring co-op and new destruction tech. -
n3whous3 #34902 Ha a sysramod nagyobb egyenlő, mint 3 giga, akkor nem értem én sem. Mondjuk nálam 9.1-es cata van, az újabbak bugosak... :C
Patchet pedig újítsd... Avagy neked warez van? -
Sponnyabob #34901 ATI Radeon 3870-es videókari 9.3-as catalyst 1.0.2.0-ás patch
-
n3whous3 #34900 többi paraméterei a gépnek?
patch? driver? -
Sponnyabob #34899 Hali! Vettem egy új procit (AMD Phenom X4 9650) és érdekesség képen kipróbáltam a GTA IV-et é azt tapasztaltam hogy nincs sok változás a régi 2 magos procimhoz képest. Nem mintha sokat játszanék vele de valaki meg tuná mondani hogy miért van ez vagy a játék szarnem a proci :) -
faq-t olvass -
Petike954 #34897 Annyit csinálj, hogy a régi mappában a savegames-en belül van még egy mappa, és abban vannak a mentéseid. Ebből a mappából a mentéseket tedd át a dokumetnumok\rockstar games\GTA4\savegames mappába. itt nincs savegames mappa, úgyhogy csinálnod kell egyet. -
robb3ngxxi #34896 ja még van ez is: "régi savegame mappán belül lépjetek bele a felhasználónevetekbe és úgy másoljátok ki belőle ki a fájlokat az új savegame mappába, mivel az új helyen már nincs profilmappa és ha csak simán átmásoljátok a savegame mappát, akkor különböző lesz a mappaszerkezet és nem fognak látszódni a mentések."
őőőő ezt nem igazán vágom -
robb3ngxxi #34895 ÜDV!
felraktam az új peccset a mentéseket kimásoltam innen: C:\Documents and Settings\(név)\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV
bemásoltam ide:
C:\Documents and Settings\(név)\Dokumentumok\Rockstar Games\GTA IV\savegames mappába
ahogy írták, de a dokumentumok\stb... ott nem is volt savegame mappa,csak bemásoltam oda a másik helyről, és természetesen nem működik:D
valaki help pls
Előre is köszi! -
n3whous3 #34894 chinatown warsban is van jópár fasza ötlet, kézi gépnél tökéletes :) -
végeredmény: 99999999999 - 0 -
gta4 vs chinatown wars
nem a ds fikázására raktam be a képeket csak érdekességként -
Sziasztok. Hagy kérdezzem már meg , h a tapasztalatotok hogy mutatja, hogy a játéknak elég lenne egy 7600 GS kari a nagyon nagyon nagyon minimumhoz?:S Ha esetleg nem, akkor milyet vegyek h low-n mennyen? Segítséget előre is köszi -
EK1TEP #34889 Oké megtörtént!
Gép újraindít újrarak minden megvolt megint kiír hibát megint hogy rakjam újra a játékot :)
Nagyon király! -
ldavid #34887 amúgy meg google, az első találat pont egy topic a gtaforums.com-on -
n3whous3 #34886 Nem azért küldjük el a warez népet, hogy szemétkedjünk, most gondoljatok már bele mennyi hülye bug előjön még a warezzal is, amihez meg fingunk sincs, mert a mienk eredeti... Csak ezt kell végiggondolni. -
n3whous3 #34885 kb. -
n3whous3 #34884 elvileg több kontrollert támogat az új peccs
gyakorlatilag egy halom embernél is elkúródott, akinél eddig ok volt : ( -
Nem
tudom--> akkor húzz a kecibe innen.....:( -
BBencze #34882 off
tescos kormány?
on -
Logitech Rumblepad 2!! Am nem az enyém, kölcsönbe van de nem igazán tok vele játszani!:D -
remek.
na és milyen kontrollered van ? -
Szevasztok!! Feltettem az 1.3 as patchet meg előtte minden patcht, az a baj hogy nem tudodm ráállítani controller-re!! Kössz a válaszokat előre is! -
BBencze #34878 eredeti? -
Sziasztok
újra akarom teljesen rakni a játékot és mikor törölném le a játékot azt írja ki hogy "failed to release SecuROM license" Tudnátok segíteni? -
n3whous3 #34876 elég azt, tartalmazza az előzőeket