54920
-
elszaródott a mentésed nincs megoldás -
Bal0924 #35120 Miért csinálja ezt?
Mi lehet a megoldás?
-
Bal0924 #35119 vagy esetleg meg tudom csinálni úgyhogy törlöm a regisztrációmat és újra regisztrálni már országgal? -
Bal0924 #35118 Ha offline profilt csinálok és úgy indítom a játékot, akkor csak az a baj hogy nemtudja beolvasni a mentést. miért?
Eddig rendes felhaszáló nevem volt és működött is, eddig. De mióta újratettem az egészet így nem. -
qrj bele egy baltát a gépbe. amúgy meg angol címmel kellet volna regisztrálni accot mert Magyarországon nincs Live. -
hahahaha -
Tök jó! Mégse buktam! :P
Felraktam a játékot, aztán a pecs, a live , aztán csináltam egy offline profilt, kill3r21 névvel (ez volt a régi rendszeren is) Aztán a savegame könyvtárba bemásoltam a "SGTA400" filet, és megy a régi mentett állásom! nem kell ide semmi xlive okosság! Frankó :) -
Frankó :) -
buktad -
Üdv! Újratelepitettem a windowst, a kérdésem az lenne hogy hogy tudom betenni a mentéseim???
az a baj hogy az xlive könyvtárab nem mentettem le, akkor buktam? -
Bal0924 #35111
Ezt írja ki amiikor be akarok lépni. mit csináljak? -
Ati04 #35110 Nektek nem forralja fel a videókártyát? 512-es ATi Radeon HD 3850-em van, és játék után kemény 80°C környékén van a GPU.. Megjegyzem, nekem sem megy átlag 20-25 fps fölé, de megelégszem vele. Patcheket meg még nem mertem feltenni
-
Bal0924 #35109 Hello!
Újra tettem a gépet és a játékot most tettem fel. de van 1 kis problémám vele. nem akar belépni a "games for wondows live"-ba. vagyis 1 pillanatra belép aztán ki is lép. Mi a porbléma? -
Hát fura, én biztos nem tudnám élvezni a játékot 15-25 FPS-sel, hiába szebb. Persze olyan jól nekem se megy, szét kell húznom a gépem h menjen viszonylag tűrhetően min grafon, de hát én már nem tudom hova lejjebb tenni. De ha lenne ilyen lehetőségem, biztos még feláldoznék a grafikából a teljesítmény javára. De persze más meg máshogy gondolkozik, csak nekem furcsa kicsit. -
n3whous3 #35107 nálam nagyon ratyi grafikán lenne élvezhető FPS, inkább szenvedek 15-25-el mint 35 és élvezhetetlen kinézet. De én pl nem panaszkodom :) -
miért jobb, bocs -
Itt olvasgatom a hozzászólásokat, komolyan mondom nem értem, miért jó 15-20 FPS-sel játszani szép grafikával, mint kicsit csúnyábbal élvezhető sebességgel?! -
Nevegator #35102 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ 2.72 GHz, 2,00 GB RAM -
Mutass már GTA IV-t CD-n! :O -
ték -
nekem is 20 FPS átlagban, de én Vistán nyomom -
dark night #35098 Neked hogy fut a játék milyen garfikán??
nekem mind a 3-om pecsel együtt. kivéve a texture van mediumon, a többi highon van a csúszák pedig 0 30 50 0 az alsó kettő pedig be van kapcsolva nekem ezzel a beálítással megy 15 és max 45-fps között de nagyon átlagban 20 fps:P jó van a:D -
:DDDDDDD CD-s változat nincs is ember... 2 DVD-s a GTA IV... amúgy meg hülyeség hogy nem jól műxik. -
18 éven alul NEM lehet -
lehet, csak nem magyar címmel. -
disp #35094 Annyit szeretnék megkérdezni hogy tényleg igaz ezzel a játékal nem lehet multiplayerezni magyarországrol?mert készülök megveni és hát nem olcsó szeretném nem kidobni a pénszt tehát lehet magyarországrol GTA 4 multiplayerezni? -
kukorica #35093 Sziasztok
az EREDETI pc-s cd-s játék az tényleg nem jól működik? Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de olvastam valahol hogy nem jó a cd-s változat. Igaz ez a hír? -
lee56 #35092 A grafikai beállításoknál, asszem úgy van ott hogy "Definition", azt tudod ki-be kapcsolni, arra gondoltam. -
EK1TEP #35091 Hát nekem régebben volt ilyen hangkártya driver nagyon régi volt és kikapcsolt a gépem
túlemelegedés sztem itt a probléma.
Milyen géped van? (táp is) -
Nevegator #35090 Szopdki!Valaki értelmesebb embert kérdeztem,nem ilyen őskövületet.De tényleg mit tegyek? -
ha AMD procit veszel akkor 3 magosat vegyél -
jpwadkan #35088 időközben kipróbáltam, mert le akartam húzni a 9.1-est és láttam, hogy van 9.3
okés el is jutottam Roman házáig, ahol az átvezető film közben elment a hang, aztán fagyott az egész cucc, task managerből kellett kilőni
már a kezemben volt a dvd, hogy kettétöröm, de aztán eszembe jutott az ára és meggondoltam magam
mindenesetre most a játék félretéve, művelődöm kicsit hozzá mit lehet kezdeni, meg a biztonság kedvéért lenyomok egy memtest-et is, sose lehet tudni (eddig ugyan még nem volt probléma a géppel, decemeber közepén vettem)
videokártyához nem tud valaki valami teszt programot? -
EK1TEP #35087 Semmit!
Sztem a kártya mellé minimum 3000MHz-es proci kéne.
Nekem 2500MHz-es procim van a HD4850-em mellé és nemtudja kihatjani...proci limites mindent game! -
EK1TEP #35086 Mondjuk a 9.3-ast...
-
locsold le vízzel és kapcsold be -
igen mert a processzor az a fontosabb!!! -
az enyémbe most vettem másfél gb ramot és így 3,5 gb ddr2 van, de semmit nem dob. -
dark night #35082 hali
menyit dobna a játék fps-én ha vennék még a gépembe 2 giga ugyanolyan ramot mint amilyenek vannak benne???? -
jpwadkan #35081 no, a probléma megoldva, a textúra minőség visszabutításával (azért jó, hogy az auto config ilyen előzékenyen felnyomta high-ba), de a video driver halt egy kéket
vhol mintha olyat olvastam volna, h a 9.2-es driver xar, van esetleg tipp, h melyiket érdemes felrakni? -
jpwadkan #35080 hali
4850-es ati kártyával teljesen reménytelen a dolog? másodpercekig fut csak a stuff, aztán kivág, hogy elfogyott a video memória (1 GB). mind a három patch fent van, a driver 9.2-es.
Lehet valamivel játszani (másik driver, vagy kártyabuzerálás) vagy dobjam ki a francba?
És ha utóbbi, akkor melyiket dobjam ki? a vkártyát vagy a gta-t?
jp