54920
-
jpwadkan #35285 hát nem feltétlenül...medium-ra lehúzva kb 5 perc után fagy, eleinte az autó még reagál (csak nem mozog) aztán teljesen vége. 9.1-től felfele minden drivert próbáltam, eredmény ugyanaz...összes patch fent van, a gép egyébként simán kellene, h vigye (már az elbaszott portolást figyelembevéve simán)
nekem az a gyanús, h anno a bully is ugyanezt csinálta (elszállt, fagyott stb.), aztán beleröffentettem egy régebbi nvidia kártyát...na az küzdött rendesen minimumra butítva, de egyszer sem szállt el...a probléma csak annyi, hogy ha azt a kártyát odatolnám a gta4-nek simán megkérdezné, hogy miért a kávéfőzőn próbálom elindítani...
vagy a kártya hibás (ami szerintem nem valószínű, mert más stuff simán ment vele...igaz itt-ott voltak villogó textúrák, de nem minden programnál és a video memória teszt se dobott ki hibát, pedig futott asszem 12 kört) vagy a driver szar, ezért gondoltam megkérdezem, hátha valakinek van ötlete (vagy legrosszabb esetben: kb kéthetes gyári gta4 akciós áron eladó
)
-
Azzal simán megy nekem is fut 3650 en
-
jpwadkan #35283 Hali, valakinek 4850-es Radeonnal sikerült működésre bírni ezt a bughalmazt? -
Hello! Az miért van h jáccom 5 percig normálisan 25 fps-el aztán foglya magát a játék és ugy gondolja h innen től nem megy normálisan és leesik az fps 5-7 környékére? Ez mitől van mi a megoldás rá? -
kukorica #35281 Akkor mit csináltam rosszul? Pedig a "Rockstar Games Social Clubbon" jól írtam be a jelszót is.
Ja és elöbb letöltöttem a gtaiv.com-ról a mentéseket, de akkor is ezt írta ki.
Valamelyik nap megcsináltam azt hiszem 6 küldit, és automatikusan ment , nem lett elmentve. Nem akarom előröl kezdeni.
-
KŐSZI!
-
warez...amúgy xlive wrapper és nemírja ki... -
HBD akyyy! -
kukorica #35277 Sziasztok
miért rossz a betöltött savefile?
Load Failed. Check you Please hard drive and try again
Egyszerre csak egy mappát lehet betenni? a "*Dokument and settings/.../Application/Rockstar Games/ ... --> /GTAIV/Savegame -
Mindegy, lényegtelen.
werkfilm te meg miért akarod megölni a péket? Mit ártott neked? -
kukorica #35275 Szia
Akkor jó. Az írásomból látszik hogy MAGYAR. Mért? -
Én tényleg nem bántani akartalak, de... mind1, inkább nem kritizállak... :) -
kukorica #35273 Jó estét
Akyyy. Köszönöm a segítséget
SzilajMaGGOT. Ilyen hozzászólást nem olvasok el. Mert én kedvesen megkérdeztem ami ideillő kérdés volt.
-
-
Kedves kukorica! Neharagudj, nem bántani akarlak, de neked mi az anyanyelved? -
Jaja. Állítsd valamiylne grafikai beállitást, és jó lesz. Vagy nyomj alt+tabot. -
kukorica #35269 igen, na jó megnéztem és elrontottam bocsi.
1.0.3.0 verziónál, van megoldás? -
Ő? 1.3.0? még nem csak 1.0.3.0-nál tartunk? :D -
kukorica #35267 Találkoztál már ilyen hibával?
Ha így sem jó meg úgy sem akkor Vagy úrja telepítsem a játékot. -
kukorica #35263 NA NAGY NEHEZEN ráröttem hogy hogy kell a Local Settings mappát előhozni, viszont volna egy problémám.
feltelepítettem a v.1.3.0 patch-et és csak a lámpák jelenneg meg és kékség mindenhol. Mi a hiba? A Házak meg az utak nem jelennek meg, csak a lámpák itt-ott és ennyi. Mi a hiba?
Köszönöm -
Hagyjad, noob. :P
Am rájutottam, hogy kipróbáljam a játékot 1.0.3.0-as patch-el és nekem nem kérte a játék a DVD-t. Előtte hallottam, hogy voltak, akiknek kérte, viszont olyat is hallottam, hogy ez a legújabb patch már alapból tartalmazza a NO-DVD launchert. Akkor most van akinek kell a DVD továbbra is, van akinek meg nem? -
mire fel mondtál te nyolcat? :D
fail és kész XD -
Á olvashattam volna hogy újreg... -
Nyomj rá és megtudod -.-
Nem szoktam ennyire köcsög lenni, de a Car= jármű Service =szolgálat rájöhetnél hogy kocsit küld érted -.- -
N00B #35258 Heló!van 1dolog amit nem értek
Roman-nak van 1olyan menüpontja h Car Service
az mire jó? plz help -
Csodálkozom, hogy a tárgynál vagytok megakadva, holott a srác szövegét egy majom is jobban megfogalmazta volna... :D -
Nevegator #35256 A gépet kiporszívóztam ,de még így is túlmelegedik. -
-
te aztán csak tudod. -
persze -
direkt mondtam gta nyócat látom hogy VI - 6 van oda írva -
n3whous3 #35251 :ASD:AS:D 6 -
fail... -
hat
-
gregtom6 #35248 Hy mindenki!
A Bernie-s: Union Drive küldije egyszer indult el, akkor elrontottam, és azóta nem tölti be, csak a kisfilmjét, és megy a loading de nem történik semmi. Meg játékból kilépéskor is fekete képernyő, háttérben zene és semmi. Meg ha manuálisan töltenék be mentést, loading, és semmi, csak játékindításkor tölti be a legújabbat. PLS Help ez mitől van? Tegyem fel újra? De vki másnak is pont ugyanilyen gondja volt, és nem hiszem, h azért ilyen, mert rosszul van feltéve. Kösz a helpet. -
:DDDDDDDD gta nyóc -
ennyi. :) -
Nem tudom h sírjak vagy nevessek! 
-
tuti alreg -
:D:D:D::D:D:D