54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • jpwadkan
    hát nem feltétlenül...medium-ra lehúzva kb 5 perc után fagy, eleinte az autó még reagál (csak nem mozog) aztán teljesen vége. 9.1-től felfele minden drivert próbáltam, eredmény ugyanaz...összes patch fent van, a gép egyébként simán kellene, h vigye (már az elbaszott portolást figyelembevéve simán)
    nekem az a gyanús, h anno a bully is ugyanezt csinálta (elszállt, fagyott stb.), aztán beleröffentettem egy régebbi nvidia kártyát...na az küzdött rendesen minimumra butítva, de egyszer sem szállt el...a probléma csak annyi, hogy ha azt a kártyát odatolnám a gta4-nek simán megkérdezné, hogy miért a kávéfőzőn próbálom elindítani...
    vagy a kártya hibás (ami szerintem nem valószínű, mert más stuff simán ment vele...igaz itt-ott voltak villogó textúrák, de nem minden programnál és a video memória teszt se dobott ki hibát, pedig futott asszem 12 kört) vagy a driver szar, ezért gondoltam megkérdezem, hátha valakinek van ötlete (vagy legrosszabb esetben: kb kéthetes gyári gta4 akciós áron eladó )
  • rvn
    Azzal simán megy nekem is fut 3650 en
  • jpwadkan
    Hali, valakinek 4850-es Radeonnal sikerült működésre bírni ezt a bughalmazt?
  • rvn
    Hello! Az miért van h jáccom 5 percig normálisan 25 fps-el aztán foglya magát a játék és ugy gondolja h innen től nem megy normálisan és leesik az fps 5-7 környékére? Ez mitől van mi a megoldás rá?
  • kukorica
    Akkor mit csináltam rosszul? Pedig a "Rockstar Games Social Clubbon" jól írtam be a jelszót is.

Ja és elöbb letöltöttem a gtaiv.com-ról a mentéseket, de akkor is ezt írta ki.

Valamelyik nap megcsináltam azt hiszem 6 küldit, és automatikusan ment , nem lett elmentve. Nem akarom előröl kezdeni.

• akyyy
    KŐSZI!
  • bodesz
    warez...amúgy xlive wrapper és nemírja ki...
  • Synit HUN
    HBD akyyy!
  • kukorica
    Sziasztok

miért rossz a betöltött savefile?

Load Failed. Check you Please hard drive and try again

Egyszerre csak egy mappát lehet betenni? a "*Dokument and settings/.../Application/Rockstar Games/ ... --> /GTAIV/Savegame
  • fery02
    Mindegy, lényegtelen.

werkfilm te meg miért akarod megölni a péket? Mit ártott neked?
  • kukorica
    Szia

Akkor jó. Az írásomból látszik hogy MAGYAR. Mért?
  • SZilaJMaGGoT
    Én tényleg nem bántani akartalak, de... mind1, inkább nem kritizállak... :)
  • kukorica
    Jó estét

Akyyy. Köszönöm a segítséget
    SzilajMaGGOT. Ilyen hozzászólást nem olvasok el. Mert én kedvesen megkérdeztem ami ideillő kérdés volt.
  • bertino
  • SZilaJMaGGoT
    Kedves kukorica! Neharagudj, nem bántani akarlak, de neked mi az anyanyelved?
  • akyyy
    Jaja. Állítsd valamiylne grafikai beállitást, és jó lesz. Vagy nyomj alt+tabot.
  • kukorica
    igen, na jó megnéztem és elrontottam bocsi.

1.0.3.0 verziónál, van megoldás?
  • Stefibaba
    Ő? 1.3.0? még nem csak 1.0.3.0-nál tartunk? :D
  • kukorica
    Találkoztál már ilyen hibával?

Ha így sem jó meg úgy sem akkor Vagy úrja telepítsem a játékot.
  • kukorica
    NA NAGY NEHEZEN ráröttem hogy hogy kell a Local Settings mappát előhozni, viszont volna egy problémám.

feltelepítettem a v.1.3.0 patch-et és csak a lámpák jelenneg meg és kékség mindenhol. Mi a hiba? A Házak meg az utak nem jelennek meg, csak a lámpák itt-ott és ennyi. Mi a hiba?

Köszönöm
  • fery02
    Hagyjad, noob. :P

Am rájutottam, hogy kipróbáljam a játékot 1.0.3.0-as patch-el és nekem nem kérte a játék a DVD-t. Előtte hallottam, hogy voltak, akiknek kérte, viszont olyat is hallottam, hogy ez a legújabb patch már alapból tartalmazza a NO-DVD launchert. Akkor most van akinek kell a DVD továbbra is, van akinek meg nem?
  • tommygear
    mire fel mondtál te nyolcat? :D
    fail és kész XD
  • Stefibaba
    Á olvashattam volna hogy újreg...
  • Stefibaba
    Nyomj rá és megtudod -.-
    Nem szoktam ennyire köcsög lenni, de a Car= jármű Service =szolgálat rájöhetnél hogy kocsit küld érted -.-
  • N00B
    Heló!van 1dolog amit nem értek Roman-nak van 1olyan menüpontja h Car Service
    az mire jó? plz help
  • SZilaJMaGGoT
    Csodálkozom, hogy a tárgynál vagytok megakadva, holott a srác szövegét egy majom is jobban megfogalmazta volna... :D
  • Nevegator
    A gépet kiporszívóztam ,de még így is túlmelegedik.
  • bertino
  • DJS8
    te aztán csak tudod.
  • bertino
    persze
  • DJS8
    direkt mondtam gta nyócat látom hogy VI - 6 van oda írva
  • n3whous3
    :ASD:AS:D 6
  • RatBaG #35250
    fail...
  • tommygear
    hat
  • gregtom6
    Hy mindenki!
    A Bernie-s: Union Drive küldije egyszer indult el, akkor elrontottam, és azóta nem tölti be, csak a kisfilmjét, és megy a loading de nem történik semmi. Meg játékból kilépéskor is fekete képernyő, háttérben zene és semmi. Meg ha manuálisan töltenék be mentést, loading, és semmi, csak játékindításkor tölti be a legújabbat. PLS Help ez mitől van? Tegyem fel újra? De vki másnak is pont ugyanilyen gondja volt, és nem hiszem, h azért ilyen, mert rosszul van feltéve. Kösz a helpet.
  • DJS8
    :DDDDDDDD gta nyóc
  • fery02
    ennyi. :)
  • rooney8
    Nem tudom h sírjak vagy nevessek!
  • tommygear
    tuti alreg
  • tommygear
    :D:D:D::D:D:D