54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • kukorica
    Na mind1 ujra telepítem. Másoknál rendesen működik patch-el a játék? Ha igen nem fakkatom őket, akkor úkra telepítem. Xol
  • fery02
    De van jó patch. Am miez, hogy programozó akarsz lenni? :D
  • n3whous3
    milyen hibát? eredeti a game?
  • n3whous3
    loooooooooooooooooooool
  • kukorica
    A PATCH-NÉL nálam hibát észletl, akár az 1.0.1.0 akát az 1.0.2.0-val. Nincs jó patch?
  • bertino
    ez a nap legértelmesebb hozzászólása.
  • fery02
    Az igen elég kemény lenne, ha egy 75000 Ft-os kártya gyorsabb lenne egy 130000 Ft-osnál. :D
  • n3whous3
    ja ok, félre olvastam, szóval nálad pont fordítva van, nyomogatni kell folyamatosan, hogy sprinteljen, ha meg csak simán lenyomod és úgy tartod, akkor lassabban fut, de fut.
  • n3whous3
    ez is értelmesen volt ismét megfogalmazva

egyébként meg úgy van nálad talán beállítva a játék, hogy egy nyomásra elkezdjen futni és aztán még 1 nyomásra megáll.
  • kukorica
    A futásnál (Right Shift) MERT HA NEM NYOMOM, akkor sétálni kezd.
  • Lacee86
    Hát a sima 4870-nél gyorsabb, de a 4870 X2-nél biztos h lassabb jóval.
    Ilyen árakat találtam, ahogy körülnéztem:
    4870 X2: kb. 130 ezer Ft
    4890: kb. 75 ezer Ft
    4870: kb. 70 ezer Ft

Persze ha lesz 4890 X2, akkor valszeg az lesz az új király.
  • MerlinW
    HD4890-nek gyorsabbnak kell lennie, de csak felületesen futottam végig a diagrammokat.
  • fery02
    Nem a rangot kérdeztem. :)
  • fery02
    Ezért is felesleges pl, ha az ENBSeries-re gondolunk.
  • akyyy
    minnél magasabb a ranked, annál több skin közül választhatsz, illetve el kell érni a legmagasabbat az achivmenthez!
  • SZilaJMaGGoT
    Nem fölösleges, csak a gém alapból is eszi a vasat... :/
  • fery02
    Na ez a hsz, minőségre kritikus lett. Bocsi. :)
  • fery02
    Beragadó billenyűy szarsággal tudtommal csak akkor zavar a Windows, ha nyomogatod őket. mert mit nyomogatsz te egyfolytában. Nekem a még egyszer sem fordult elő ilyen játék alatt, mióta megvan.
  • fery02
    A mai délutánt rászántam a GTA 4 multira, egyúttal tesztelés célra is, hogy milyen a játék az új patch-el. Szinte tökéletesen meg vagyok elégedve, semmi bajom sem volt a játékkal (annyit leszámítva, hogy egyszer mikor csatlakoztam volna egy lobby-ba, csak töltött a játék, nem akart belépni). Egyszer sem lépett ki, hatalmas multis élménnyel a hátam mögött fogok ma lefeküdni. Illetve azt felróhatjuk hibának, hogy még most se merek nagyon high-ra rakni/fentebb húzni néhány beállítást, cserébe viszont mindig megvan a bőven több, mint 30 fps. Pl az árnyékokat leveszem többjátékos módba mindig, ott egyáltalán nem hiányoznak, meg amúgy is 5 perc elteltével már fel sem tűnik a hiányuk (főleg, hogy az autók alatt még íg is van árnyék, ami nem dinamikus, de bőven elég).

Ha már belekezdtem a többjátékos témába, lenne pár kérdésem:
    1. Csak ranked meccseken lehet gyűjteni pénzt, ezáltal fejlődni?
    2. Egyáltalán mi ez a "ranked"? Mitől ranked ez?

#35335: Ez az ENBSeries meg pont hogy erre a játékra teljesen fölösleges de teljesen szerintem.
  • kukorica
    Az! Mert nekem Windowsom van. Hajduk. A Beragadó billentyűnek tudsz valami orvosságot? Hogy ha hosszan nyomok egy gombot, hogy az ne zavarjon játék közben?
  • Stefibaba
    Nemjó, mert neked Games For Linux kell... -.-'

de tökéletes lesz az ami van
  • kukorica
    Már van a Microsoft Games for windows live telepítve az nem jó?
  • werkfilm
    telepítsd fel a games for windows liveot és nem kell sehova másolni
  • kukorica
    Egy gyors kérdés. az *xlive.dll, a GTA 4 főmappájábe kell másolni vagy a SYSTEM 32-be is?

Bocsánat hogy ezt kérdezem, de nem tudom.
  • Neoncsoves
    Már csak a menüt kéne úgy feltuningolni, hogy az is akadozzon ;DD
  • ChuckyHUN
    Az nagyon kell :DDD
  • n3whous3
    Az egy bug mellesleg (patch 3 óta :S), de majdnem reális a fogyasztás.
  • Dante73
    Nézd, én Vistát használok, 2G ram van a gépemben, + 512vram.
    Az oprendszer eszik 40%-ot, kb. (Előre táraz a Vista, ugye) viszont amikor kilépek egy játékból, 10-20% on áll a mérő. Tehát 2-400Mb memóriába húzza össze magát az oprendszer. Ezek szerint, kicsivel több, mint 2G memória áll rendelkezésére, tehát maxon fut a GTA4.... Aha, álmomban.... (9800Gt, E6550) Med-high beállításon fél óra után szaggat, azaz kifogy a memóriából. Hivatalosan a játék 1,5G vramot igényel, és az itt olvasottak alapján, minimum 4G rendszermemóriát. Ha ebből kivonjuk az oprendszernek fenntartott 0,5g -t, még mindig 10x-es eredményt kapunk, amit NEM LEHET MEGMAGYARÁZNI!
  • n3whous3
    Konzolokon nem fut memóriaigénye operációs rendszer Gondold már végig a dolgokat, mielőtt beírsz ide valamit. Futtatás közben 1,5 gigát eszik mondjuk, ha max a grafika. Nem 10x annyit.
  • Dante73
    Figyelembe vettem.... De nincs SEMMI ami megmagyarázná a 10x-es memória étvágyat, ami még így is kevés... Ugyanis kell 1,5 videó, és 4G rendszer memória a normális futáshoz. Ez több, mint 10x akkora, mint ami konzolon rendelkezésre áll. Én nem hiszem, hogy van ami ezt meg tudja magyarázni.
    Ez megmagyarázhatatlan egyszerűen. Illetve magyarázható azzal, hogy nagyon el lett baszarintva a port. De ezt itt mindenki tudja. Minden más, csak porhintés, és kifogás.
  • DJ Skyline
    ENBSeries készülőben a játékhoz
  • Lacee86
    4870 X2 a legjobb jelenlegi ATI kártya, igaz? És még ezzel is baja van a játéknak?! Rosszabb, mint hittem...
  • n3whous3
    Konzolon a low, vagy low-medium textúrák vannak, és sokkal kisebb felbontású egyéb árnyaló textúrák, nem tom ezt hogy nem lehet figyelembe venni.
  • Synit HUN
    Az nem 2 Gb hanem 2x1 Gb. Tehát magonként 1 Gb. És a játék pedig azt látja hogy 4870 1Gb.
  • GazCamp3r
    de az meg milyen má, hogy akkor berakom, h nomemrestrict, és kifagy töltéskor, out of vram O.o
  • Dante73
    A játéknak ugyan 2G vram kell, viszont a jelenlegi egyetlen megoldást, azaz a 2x1G-t nem tudja összevontan lekezelni. Az érdekes még az a dologban, hogy konzolon kijön 512Mb összes ramból....
    Ez a játék, műszaki szempontból, sajnos egy vicc. Egy nagyon rossz vicc, hisz senki sem nevet.
  • GazCamp3r
    köszönjük vidéki barátunknak értelmetlen hozzászólását. Ha má a témához nem tudsz hozzátenni, akkor legalább befoghatnád a szádat. :-/
  • ChuckyHUN
    átbasztak, csak egy van benne
  • GazCamp3r
    2 kérdésem lenne:

4870 X2-nél miért 1 gb memót lát a game, mikor 2 van benne?

és milyen alapon lép ki memory tulcsordulással 1360-on fullon a game, mikor nem létezik kártya, aminek több vram-ja lenne? -.-
  • Stefibaba
    LCPD és igen vannak ilyen érdekes dolgok, pl: menekülök, megállok, erre odaér mellém egy pcjn egy zsaru O_o :D