54920
-
Szabeebmx #35405 Hello!!Szeretnék segitséget kérni elakadtam.középső szigeten vagyok.Buzival kell elmenni joggingolni . futok utána ha kicsit neki megyek akkor elekzdi agressziv vagyok és besértődik . ha meg megelőzöm többször megáll és tornásznik aztán mgeg sértődik.. Már párszor telepumpáltam ólömmal meg gránáttal szét robbantottam a seggét de sajnos az se megy:((Bekell valamilyen ruhába öltözni? Mert eddig öltönybe futkároztammelete:) -
inGame Trainer.Minden ajtót ki lehet vele nyitni!:D -
A bankrablósat én 3. csináltam meg.
1. én is kamikazesztam :D
2. elütött a metró (hátrafelé néztem közbe futottam előre és pont jött a metró ) xD
3. meg sikerült [büszke fej] :D -
pedig az még nem is nehéz, én most a bankrablásba haltam bele, de a saját hülyeségem miatt, mert gondoltam lerohanok 4 kommandóst, nem sikerült.
vagy mikor Packievel kellett teherautót lopni, ott is 2x sikerült magam mellé dobni a gránátot, így a teherautó nem jutott el a garázsig
-
Elsőre... Bocs :D:D -
Azt ne is mond, még mindig nemtudom megcsinálni... XD -
n3whous3 #35399 Nem lehet kinyitni, de utcán néha leállva lehet látni ilyeneket is egyébként -
n3whous3 #35398 highon az árnyék már úgy ahogy szép, csak nagyon eszi a gépet, legalábbis nálam, árnyék nélkül gyors, de úgy meg sztem kurva szar, sehol sincs árnyék... Bent a nagyvárosban már nagyon gáz nélküle -
Szerintem nincs más. -
az a "The snow storm" nevű küldetésben van, amikor is Elizabeta elküld egy lepukkant, elhagyott kórházba, és el kell hozni a kokót... -
A taxit, hogy is kell leinteni?? Mostanság mindig elé kell álnom valami járművel, hogy betudjak szállni... XD -
Melyik a legelőrehaladottabb magyarítási próbálkozás? Ezt találtam, de soká lesz még 2051...
-
O betűvel nyitod ki a csomagtartót -
EK1TEP #35392 Csomagtartót hogy lehet kinyitni?
Mi az a táska?Olyat is lehet venni? -
én is társulok a GTA IV-gyel játszók táborába. :) szert tettem egy használhatóbb PC-re, és egészen megvagyok elégedve. ezekkel a beállításokkal játszom:
1024×768
Texture Quality: Medium
Render Quality: Highest
View distance: 50
Detail distance: 100
Vehicle density: 50
Shadow density: 16
az FPS nem igazán esik 20 alá, csak éjjel egy masszívabb környéken, pl. a középső sziget belvárosa. az árnyék pocsék (bár eddig is tudtuk), lényegtelen mit csinálok vele. patchokat nem használok, csak elbarmolták a játékot. :S pár kép, nem a legszebb, de nekem megfelel. igazából a textúrák minőségét állítanám még, de azt nem engedi. próbáltam a FAQ-ban lévő -norestrictions -nomemrestrict című dolgot a parancsikonba beírni, de nem sokat segített.
-
én meg csóró vagyok és nem ez a legfontosabb:D -
OMG, ezt a hibát. Én kérek elnézést, de alásan. :O
#35384: Én ki fogok érte adni pénzt. -
nem müködik.
felhivom a számot és semmi.
leteszi a telefon pár mp után.
kimegyek lövök párat egyből jönnek a zsaruk -
kukorica #35387 Segítsetek!
A *C://Dokuments and setting/Default userbe van a tovább nem írom az elérési utat "savegame" file is úgy nem jelenik meg a játékban. Akarom a "Laci" ami a neved mappába másolni és azt írja ki: "nem másolható át a file, a windows ezt a mappát használja" vagy valami ilyesmi. Mi a baj? -
kukorica #35386 hogy hogy nem működik? Pedig én is ezt nyomtattam ki (magamnak) 

-
ezt próbáltam de nem müködik.
:S -
jó de a faszomse fog kiadni mégegyszer tizeniksz ezer forintot.... csináljanak olyan dlct... -
ne aggódj, fogják vagy 5-7 éveig fejni az enginet és mindig kell vmi újítás a játékba. -
Petike954 #35382 Beirtam ezt a kódot és ugyanúgy kaptam csillagot, meg a rendőr is üldözött. -
n3whous3 #35381 Rohadás álljon bele az ígéretekbe amúgy, alig működik pár játékbeli telefonszám, azt ígérték, hogy az összes (majdnem) használható lesz... Ezzel szemben:
- Házakat nem lehet venni vele, ott egy halom kiadó lakás a városban, amin telefonszám is van, jó ötlet lett volna
- Minek van pl. a call girl telefonszám a kiskönyvben (!), mikor nem is lehet annyi karaktert beírni? (asszem ez olyan szám).
- Minek van a teleshop a tv-ben, mikor nem tudok kést rendelni? Mekkora ász lenne már, ha úgy lehetne rendelni egy szamuráj kardot, hogy telefonálok nekik... Mekkora ziccereket hagynak ki tényleg! -
kukorica #35380 De van 486-555-0151 Soha nem kapsz üldözöttség csillagot.
-
MrJoe #35379 pontosan. :D FAIL :D -
Pff... Ez neked Fail! XD -
Nincs olyan kód hogy soha ne kapjak körözöttségi szintet? -
n3whous3 #35376 Az i-vel ragozott tulajdonnevek kisbetűsek lesznek. Neked FAIL. -
Mert úgy még kifejezőbben reprezentálta volna a hibás mondatot. -
n3whous3 #35374 és miért is? Az a mondat egy az egyben reprezentált egy hibás mondatot -
Fail = nagybetűvel írtad a Budapestet. -
n3whous3 #35372 nem betűt nyomott mellé, hanem teljesen szarul fogalmazott
-
Ez a fogalmazásgátló hatása XD -
MrJoe #35370 Miért? Mellényomott néhány billentyűt, nem helyesírási hibái voltak. Ha majd azt írja hogy fály a kezem mert megégedtem egy fákjával mikor atillával mentem eggyüt a Budapesti utszákban, akkor tényleg kell tanulnia helyesírást. :D -
:ASD:ASD_AS:DS?AD_ASDAS -
n3whous3 #35368 tuti valami webfordítóval művelte, kizárt, hogy magyar... -
uhh b+. Előbb némi magyar nyelvtant, illetve helyesírást kéne tanulni de sűűűűűrgőősen. -
kukorica #35366 faggatom bocsi a helyesírásért.