54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Szabeebmx
    Hello!!Szeretnék segitséget kérni elakadtam.középső szigeten vagyok.Buzival kell elmenni joggingolni . futok utána ha kicsit neki megyek akkor elekzdi agressziv vagyok és besértődik . ha meg megelőzöm többször megáll és tornásznik aztán mgeg sértődik.. Már párszor telepumpáltam ólömmal meg gránáttal szét robbantottam a seggét de sajnos az se megy:((Bekell valamilyen ruhába öltözni? Mert eddig öltönybe futkároztammelete:)
  • Máté94
    inGame Trainer.Minden ajtót ki lehet vele nyitni!:D
  • rooney8
    A bankrablósat én 3. csináltam meg.
    1. én is kamikazesztam :D
    2. elütött a metró (hátrafelé néztem közbe futottam előre és pont jött a metró ) xD
    3. meg sikerült [büszke fej] :D
  • DJ Skyline
    pedig az még nem is nehéz, én most a bankrablásba haltam bele, de a saját hülyeségem miatt, mert gondoltam lerohanok 4 kommandóst, nem sikerült. vagy mikor Packievel kellett teherautót lopni, ott is 2x sikerült magam mellé dobni a gránátot, így a teherautó nem jutott el a garázsig
  • rooney8
    Elsőre... Bocs :D:D
  • SZilaJMaGGoT
    Azt ne is mond, még mindig nemtudom megcsinálni... XD
  • n3whous3
    Nem lehet kinyitni, de utcán néha leállva lehet látni ilyeneket is egyébként
  • n3whous3
    highon az árnyék már úgy ahogy szép, csak nagyon eszi a gépet, legalábbis nálam, árnyék nélkül gyors, de úgy meg sztem kurva szar, sehol sincs árnyék... Bent a nagyvárosban már nagyon gáz nélküle
  • akyyy
    Szerintem nincs más.
  • DJ Skyline
    az a "The snow storm" nevű küldetésben van, amikor is Elizabeta elküld egy lepukkant, elhagyott kórházba, és el kell hozni a kokót...
  • SZilaJMaGGoT
    A taxit, hogy is kell leinteni?? Mostanság mindig elé kell álnom valami járművel, hogy betudjak szállni... XD
  • Proview
    Melyik a legelőrehaladottabb magyarítási próbálkozás? Ezt találtam, de soká lesz még 2051...
  • akyyy
    O betűvel nyitod ki a csomagtartót
  • EK1TEP
    Csomagtartót hogy lehet kinyitni?
    Mi az a táska?Olyat is lehet venni?
  • DJ Skyline
    én is társulok a GTA IV-gyel játszók táborába. :) szert tettem egy használhatóbb PC-re, és egészen megvagyok elégedve. ezekkel a beállításokkal játszom:
    1024×768
    Texture Quality: Medium
    Render Quality: Highest
    View distance: 50
    Detail distance: 100
    Vehicle density: 50
    Shadow density: 16

az FPS nem igazán esik 20 alá, csak éjjel egy masszívabb környéken, pl. a középső sziget belvárosa. az árnyék pocsék (bár eddig is tudtuk), lényegtelen mit csinálok vele. patchokat nem használok, csak elbarmolták a játékot. :S pár kép, nem a legszebb, de nekem megfelel. igazából a textúrák minőségét állítanám még, de azt nem engedi. próbáltam a FAQ-ban lévő -norestrictions -nomemrestrict című dolgot a parancsikonba beírni, de nem sokat segített.

• ChuckyHUN
    én meg csóró vagyok és nem ez a legfontosabb:D
  • fery02
    OMG, ezt a hibát. Én kérek elnézést, de alásan. :O
    #35384: Én ki fogok érte adni pénzt.
  • DeerHunter01
    nem müködik.
    felhivom a számot és semmi.
    leteszi a telefon pár mp után.
    kimegyek lövök párat egyből jönnek a zsaruk
  • kukorica
    Segítsetek!
    A *C://Dokuments and setting/Default userbe van a tovább nem írom az elérési utat "savegame" file is úgy nem jelenik meg a játékban. Akarom a "Laci" ami a neved mappába másolni és azt írja ki: "nem másolható át a file, a windows ezt a mappát használja" vagy valami ilyesmi. Mi a baj?
  • kukorica
    hogy hogy nem működik? Pedig én is ezt nyomtattam ki (magamnak)
  • DeerHunter01
    ezt próbáltam de nem müködik.
    :S
  • ChuckyHUN
    jó de a faszomse fog kiadni mégegyszer tizeniksz ezer forintot.... csináljanak olyan dlct...
  • werkfilm
    ne aggódj, fogják vagy 5-7 éveig fejni az enginet és mindig kell vmi újítás a játékba.
  • Petike954
    Beirtam ezt a kódot és ugyanúgy kaptam csillagot, meg a rendőr is üldözött.
  • n3whous3
    Rohadás álljon bele az ígéretekbe amúgy, alig működik pár játékbeli telefonszám, azt ígérték, hogy az összes (majdnem) használható lesz... Ezzel szemben:
    - Házakat nem lehet venni vele, ott egy halom kiadó lakás a városban, amin telefonszám is van, jó ötlet lett volna
    - Minek van pl. a call girl telefonszám a kiskönyvben (!), mikor nem is lehet annyi karaktert beírni? (asszem ez olyan szám).
    - Minek van a teleshop a tv-ben, mikor nem tudok kést rendelni? Mekkora ász lenne már, ha úgy lehetne rendelni egy szamuráj kardot, hogy telefonálok nekik... Mekkora ziccereket hagynak ki tényleg!
  • kukorica
    De van 486-555-0151 Soha nem kapsz üldözöttség csillagot.
  • MrJoe
    pontosan. :D FAIL :D
  • Synit HUN
    Pff... Ez neked Fail! XD
  • DeerHunter01
    Nincs olyan kód hogy soha ne kapjak körözöttségi szintet?
  • n3whous3
    Az i-vel ragozott tulajdonnevek kisbetűsek lesznek. Neked FAIL.
  • fery02
    Mert úgy még kifejezőbben reprezentálta volna a hibás mondatot.
  • n3whous3
    és miért is? Az a mondat egy az egyben reprezentált egy hibás mondatot
  • fery02
    Fail = nagybetűvel írtad a Budapestet.
  • n3whous3
    nem betűt nyomott mellé, hanem teljesen szarul fogalmazott
  • Synit HUN
    Ez a fogalmazásgátló hatása XD
  • MrJoe
    Miért? Mellényomott néhány billentyűt, nem helyesírási hibái voltak. Ha majd azt írja hogy fály a kezem mert megégedtem egy fákjával mikor atillával mentem eggyüt a Budapesti utszákban, akkor tényleg kell tanulnia helyesírást. :D
  • DJS8
    :ASD:ASD_AS:DS?AD_ASDAS
  • n3whous3
    tuti valami webfordítóval művelte, kizárt, hogy magyar...
  • Maxtreme
    uhh b+. Előbb némi magyar nyelvtant, illetve helyesírást kéne tanulni de sűűűűűrgőősen.
  • kukorica
    faggatom bocsi a helyesírásért.