54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • kuzco007
    igen azaz, de kocsimosót nem említ a feladat, mutatni a térképen meg főleg nem mutat, hol találok autómosót?:D
  • n3whous3
    másrészt egy warez bug is okozhatja
  • EK1TEP
    Kocsi egy kis csapott hátú, amit 2 palitól loptál el és vonattal kellet oda elmenni?
    Mert ha igen először meg kell mosni az autómosóban és utána lehet csak bevinni a garázsba!
  • n3whous3
    ide ide
  • Stefibaba
    Warezprobléma :)
  • kuzco007
    vki tudna segíteni? még a játék elején van egy küldetés, hogy elkell lopni egy faszi kocsiját és elvinni egy garázsba...de a garázs ahova bekéne menni nincs nyitva hanem egy mellette lévő, de ha odaállok az nem jó, nem tudok tovább jutni, pls segítsetek:)
  • Stefibaba
    *köhh*köhh* psszt! lődd le :)
  • franko2
    Hello, van egy küldetés amibe egy állomásról kell követni egy pasit, tudnátok valami tanácsot adni hogy lehet ezt átvinni? Már napok óta kinlódok vele hol a pacák szorul be valahova a kocsijával ahonnan több mint tíz perc után sem tud kijönni, én meg nem bírtam tovább várni, máskor szintén beszorul valahova de mikor kiszált a kocsiból már reménykedni kezdtem hogy most talán sikerül de csak rohangált céltalanul, töbször csak egy épülettömb körül futkározott de fél óra után ezt se bírtam tovább, kiléptem.Ilyen és hasonlók történtek velem napokig. Legutolsó kisérletemkor sikerült minden nagyobb probléma nélkül eljussunk egy ház elé, jön a bejátszás a pacák leparkol én minden égit áldok hogy végre sikerült ekkor kiirja hogy a küldetés nem sikerült a pacák lelépett én meg majdnem idegbajt kaptam. Valaki kérem mondja már el mit kell csinálni hogy sikerüljön ez a küldetés.
  • Jeppe
    Elvagy! :)
  • DJS8
    csak a Live frissített...
  • DJS8
    ki jött az új patch?
  • Jeppe
    A jobb oldali rendőr nagyon feszít neki úgy látom!
    Am lehet csak a farka áll!
  • DJS8
    te most hülyének nézel?
  • n3whous3
    OMG
  • peti71
    A játék elején le van zárva minden,hova mennél.
  • n3whous3
    lolmá nemá XD
  • DJS8
    igen, a warez -> fáradj át a warez topikba.
  • szido
    Hali!
    Nekem a Vlad-féle Clean Getaway küldetésnél akadt problémám. Megszereztem az autót, lemosattam, elvittem a helyre, de csukva volt a garázs. Többször is próbáltam, de mindig ugyanarra jutottam. Tudja esetleg valaki, hogy mi lehet a probléma?
  • ldavid
  • tommygear
    okéé
  • kukorica
    Nem tudok átmenni egyetlen hídon sem, mert lezárták a rendőrők.
  • bodesz
    az megy cidázni a többi rendőrt akik picit hátrébb várnak rád.
  • DJS8
  • kukorica
    Vagy nincs róla egy videó útmutató? És felejtsük el az egészet.
  • kukorica
    Csináltam így is úgy is. Nincs másik weboldal ? Vagy az az "Xlives" meg a "Rockstar Games" mappába amit tettem, azokat tulajdonságok és el kell rejteni
  • akyyy
    mert az hogy most a játékba végigviheted 100%-ra, az egy dolog, de ha az kész, végigviheted úgy hogy 1000GS pontot megszerzed:D pláne ha az embernek xboxa van. De ez csak az én véleményem. Akinek nincs boxa, az csak vigye 100%-ra:D
  • TaRka0107
    Csak annyit kell csinálni hogy commandline txt-t hozol létre és ezt írod be egymás mellé -norestrictions -nomemrestrict!! ( ne egymás alá!) Asszem így kell, nekem így működik!
  • fery02
    Hagyjad, ő az achievmentek világában él, ahogy én is. Már csak 7 kéne az 50-ből.

Kérdeznék: Nektek multiban általában hány Ranked mérkőzést talál a játék? Mert nekem jó esetben 8-10-et. Általában viszont 5-6 van csak. hasonlóan, mint a a TDU-ban. Viszont sima mérkőzésekből sokkal többet talál.
  • DJS8
    keresd meg csezdmeg vagy olvass faq-t ha ilyen bamba vagy.
  • kukorica
    Sziasztok

Hová kell másolni a mentéseket?

Eredeti a játék és cheat nélküli még...
    Segítsetek!
    A *C://Dokuments and setting/Default userbe van a tovább nem írom az elérési utat "savegame" file is úgy nem jelenik meg a játékban. Akarom a "Laci" ami a neved mappába másolni és azt írja ki: "nem másolható át a file, a windows ezt a mappát használja" vagy valami ilyesmi. Mi a baj?
  • n3whous3
    Bazmeg nem achivementekről van szó. Hanem a játék 100%-ról.
  • akyyy
    nem igaz, mert nem használtam csitet, semmit mégse kaptam meg azt az acsit hogy bejutottam az összes szigetre, vihetem ujra végig, plusz ugye ha sokáig húzod, az is elveszik mikor x idő alatt kell végigvinni az egész játékot?
  • n3whous3
    2 féle befejezés van
    lehet utána tovább tolni, ahogy eddigi gtakban is, igen
    nem lehet azt hiszem elrontani, azok a mellékes dolgok, amiket esetleg később valamiért nincs lehetőséged megcsinálni, azok nem tartoznak a 100%-ba bele (pl taxizás). Még jó, verném is a fejem a falba :D
  • gregtom6
    Pár kérdés:
    Több befejezés van?
    A főküldik után szabadon csinálhatod a mellékküldiket?
    Meg lehet csinálni 100%-osra a játékot? Vagy el lehet úgy "rontani", hogy kimaradjanak küldik, és ne lehessen 100-ra megcsinálni?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha nem ölöm meg Vlad-ot, Playboy X-et/Dwayne-t, Dimitri-t/Darco-t, akkor esetleg találkozok még velük később? Vagy legalább valamelyikkel közülük? választ úgy, hogy ne lőjétek le a végét. Kate mindenképp meghal? gondolom Dimitri megölése miatt támadt ránk. Óvatosan a válasszal, még nem vittem végig.

Kösz a helpet.
  • SZilaJMaGGoT
    És köszi a segítséget! Mind2töknek... :D
  • SZilaJMaGGoT
    De volt már, csak elfelejtettem... :D
  • n3whous3
    nyomd le az Actiont, ha a közeledben van. Ha azt a küldit még nem csináltad meg, amelyikben ezt "megtanulod", akkor meg még nem fog menni.
  • Deep Rush
    Mikor a közeledben van egy taxi tartsd nyomva az E betüt, és leinti.
  • SZilaJMaGGoT
    A taxis kérdésemre nem tud valaki válaszolni?? :D #35395 ^^
  • Synit HUN
    Jól megértetted a feladatot!
    Ne vele fuss, mögötte pár méterrel. A lényeg hogy senkinek ne tűnjön fel hogy vele vagy.