54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • BIZ0906
    Én csak megmondtam, hogy egy laptopal nem sok esélye van bár amit akyyy írt még bejöhet.
  • Lacee86
    Sztem az a gond vele, h laptop. Ugyanilyen paraméterekkel asztali gépen ha alacsony grafikán is, de menne viszonylag jól.
  • akyyy
    mert? én azon játszottam ki:D normális drivereket kell feltenni. persze akinél van jobb gép, akkor érdemeebb azon, de én úgyse játszok sokat, szóval nem kell félnem túlmelegedéstől, meg már úgyis ott a box.
  • n3whous3
    végül is te is az voltál
  • BIZ0906
    Te meg baromi segítőkész.
  • Pókmalac
    báráháh mekkora csicska vagy
  • BIZ0906
    Pláne nem laptopon kéne próbálkozni.
  • n3whous3
    amúgy viccen kívül, tényleg elég szar és gondolom arra gondolsz, hogy miért nem megy 40 fps-el. Hát nem is fog. Szaggatni mindig fog valahol
  • n3whous3
    szar a géped, az a probléma
  • pokolipeti
    Hello!
    Nekem a játék alacsony felbontáson is szaggat, a gépem tulajdonságai:
    CPU: T7500 2,2 GH
    2 GB RAM
    DirectX 10
    NVIDIA GeForce 8600M GT
    Mi lehet a probléma?
    Előre is köszi!
  • tobias88
    Hello, újratettem a gépet és a mentéseket próbálnám újra feltenni(ahogy a faqban van), de akárhányszor próbálom, mindig a leges legelső küldetés utánra dobja be a játékot! Valami ötlet valakinek?
  • ldavid
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Street (alap hawaii inges)
    Soiree (scarface-féle kék öltöny)
    Coveralls (munkás ruha)
    Casual (szürke pólós)
    Country Club (golf ruha)
    Havana (kubai viselet)
    Tracksuit 1 (fekete edző ruha)
    Tracksuit 2 (barna edző ruha)
    Cop (rendőr egyenruha)
    Bank Job (bankrabló szerelés)
    Mr. Vercetti (csíkos öltöny)
    Frankie (feliratos fehér póló)
  • fery02
    Vice City topik
  • n3whous3
    több volt ott
  • Lacee86
    12?! Sorold csak, mik azok!
  • ldavid
    az a 2 inkább 12, de amúgy ja
  • Lacee86
    Vice Cityben kb. 2 ruha van, mégis nagyon szórakoztató. Mellesleg, ha olyan pálmafás inget látnék vhol, tuti megvenném.
  • fery02
    Nem divatbemutató ez, hanem kemény akciójáték.
  • Tegzes Bálint
    Kevés a ruha...
  • superbayern
    sziasztok! valaki tudna nekem küldeni mentést? olyan kéne amelyikben az egész városrész ki van nyitva, mert ott jártam, de sajnos nem jók az én mentéseim, mert a live profilt nem mentettem le.. vagy nem tudom mi a gond.. légyszi segítsetek h be tudjam tölteni a mentéseket! légyszi! köszi!
  • Neoncsoves
    igen... akár
  • longhaul
    Mit kell beirni a windows keresésbe? Nem kritizálok, csak úgy ézrem nem válaszolt ebben a kérdésben még senki.
  • longhaul
    Miért mit csináljanak? [apro]Dugjanak]/apro]?
  • Lacee86
    Beszarás, manapság már lányok is GTA-znak?!
  • Kinga19
    Köszi szépen bevállt! :) Köszcsi:D!!
  • RYO21
    Nyomd meg a P betűt játék közben.
  • Kinga19
    Szióka!

Felraktam a játékot, és ment is elég jól max felbontáson csak a világ kidolgozást meg a kocsi kidolgozottságoz kellett levennem, a lényeg h szépen futott semmi szagattás és volt olyan szép effect is h ha körbeforgattam a kamerát akk mosodott(megha elég gyorsan mentem akk is).
    És másnap el akartam inditani és csak a 4. kisérletre sikerült és ugyanazon a grafikai beállításon egy kicsit szagatott és nem volt benne az a mosódás effect sem,ami eléggé idegesít:S. pls segítsetek Srácok!

puszóka
  • Lacee86
    Hát egymagos procival nem igen érdemes próbálkozni sajna. :(
  • superbayern
    sziasztok! valaki tudna nekem küldeni mentést? olyan kéne amelyikben az egész városrész ki van nyitva, mert ott jártam, de sajnos nem jók az én mentéseim, mert a live profilt nem mentettem le.. vagy nem tudom mi a gond.. légyszi segítsetek h be tudjam tölteni a mentéseket! köszi!
  • norbi2fraktal
    nekem elindult azon a configon amit alul láttok, csak 640-es felbontásban tudtam volna játszani, de nem volt szép mivel 19" monitorom van és még 1024-sem szép rajta
  • Lacee86
    Patcheket is feltetted? Rémlik, h írták, h vmelyikben van X1900-esekre vmi javítás.
  • Narancs
    Sziasztok!
    Feltoltam a gémet a kövi konfigra:
    4200+ X2
    2GB DDR2
    X1950Pro
    XP SP3
    Cat 9.2

Minden árnyék borzalmasan fest. Visszaolvastam a topikban, ezzel a VGA-val sokan szívtak, de megoldást nem találtam...vagy nincs is?
  • Synit HUN
    Ha felrakod a patch-et minden beállításod visszaáll alapra. Nézd meg a beállításaidat!
  • Andris22
    Azt tudom, csak eddig mondjuk az életet jelző csík széle nem volt rohadt recés, most meg az.
  • EK1TEP
    Eddig sem volt benne élsimítás.
  • Andris22
    Sziasztok!

Eddig egész jól futott a játék, közepes vagy annál kicsit jobb beállításokkal, erre most felraktam a legutóbbi patch-et, és olyan, mintha kikapcsolta volna az élsimítást, nagyon rondán néz ki. (bár egy kicsit talán gyorsabban fut, de annyival nem, hogy megérné) Valahogy be lehet kapcsolni az élsimítást?
  • longhaul
    Az első probléma nem is olyan érdekes, a második: hogy: Off: Mit kell beirni a windows keresésbe hogy a HKEY clesset beállítsam?
  • longhaul
    Hali.

Szeretnék a #31148-as hozzászóláshóz hozzászólni.

Akkori kérdés: Visszaszeretném tenni a mentéseimet, de új live accountot kellett csinálnom (az mostmár rendben van), de a save-kkel valami baj van, amikor beakarom tölteni folyton azt írja ki hogy "Load failed" és nem tölti be. Ez miért van? Amúgy rohadt idegesítő, hogy így megvan bonyolítva már maga a játék elindítása, meg ez a save fájl elrejtés, hát totál hülyeség, na mind1

Akkori válasz: Az a megoldás h felteszed a 9.12 es ATi drivert és a CCC ben pedig mindent defaultra állítasz majd. nekem ez igy bejött

H O Z Z Á F Ű Z É S :

Nekem Nvidia kártyám van, ott hol, mit kell beállítani?

KÜLÖNÁLLÓ KÉRDÉS OFF:

Off: Mit kell beirni a windows keresésbe hogy a HKEY clesset beállítsam?

ON:
  • longhaul
    Nekem rontott
  • Snexi
    3. patch az ront vagy javít?lehet hogy win7-en a 3.-at is fölkéne raknom?