54920
-
BIZ0906 #35856 Én csak megmondtam, hogy egy laptopal nem sok esélye van bár amit akyyy írt még bejöhet. -
Sztem az a gond vele, h laptop. Ugyanilyen paraméterekkel asztali gépen ha alacsony grafikán is, de menne viszonylag jól. -
mert? én azon játszottam ki:D normális drivereket kell feltenni. persze akinél van jobb gép, akkor érdemeebb azon, de én úgyse játszok sokat, szóval nem kell félnem túlmelegedéstől, meg már úgyis ott a box. -
n3whous3 #35853 végül is te is az voltál -
BIZ0906 #35852 Te meg baromi segítőkész. -
báráháh mekkora csicska vagy -
BIZ0906 #35850 Pláne nem laptopon kéne próbálkozni. -
n3whous3 #35849 amúgy viccen kívül, tényleg elég szar és gondolom arra gondolsz, hogy miért nem megy 40 fps-el. Hát nem is fog. Szaggatni mindig fog valahol -
n3whous3 #35848 szar a géped, az a probléma
-
pokolipeti #35847 Hello!
Nekem a játék alacsony felbontáson is szaggat, a gépem tulajdonságai:
CPU: T7500 2,2 GH
2 GB RAM
DirectX 10
NVIDIA GeForce 8600M GT
Mi lehet a probléma?
Előre is köszi!
-
Hello, újratettem a gépet és a mentéseket próbálnám újra feltenni(ahogy a faqban van), de akárhányszor próbálom, mindig a leges legelső küldetés utánra dobja be a játékot! Valami ötlet valakinek? -
ldavid #35845 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Street (alap hawaii inges)
Soiree (scarface-féle kék öltöny)
Coveralls (munkás ruha)
Casual (szürke pólós)
Country Club (golf ruha)
Havana (kubai viselet)
Tracksuit 1 (fekete edző ruha)
Tracksuit 2 (barna edző ruha)
Cop (rendőr egyenruha)
Bank Job (bankrabló szerelés)
Mr. Vercetti (csíkos öltöny)
Frankie (feliratos fehér póló)
-
Vice City topik
-
n3whous3 #35843 több volt ott -
12?! Sorold csak, mik azok! -
ldavid #35841 az a 2 inkább 12, de amúgy ja -
Vice Cityben kb. 2 ruha van, mégis nagyon szórakoztató. Mellesleg, ha olyan pálmafás inget látnék vhol, tuti megvenném.
-
Nem divatbemutató ez, hanem kemény akciójáték. -
Kevés a ruha...
-
superbayern #35837 sziasztok! valaki tudna nekem küldeni mentést? olyan kéne amelyikben az egész városrész ki van nyitva, mert ott jártam, de sajnos nem jók az én mentéseim, mert a live profilt nem mentettem le.. vagy nem tudom mi a gond.. légyszi segítsetek h be tudjam tölteni a mentéseket! légyszi! köszi! -
Neoncsoves #35836 igen... akár -
Mit kell beirni a windows keresésbe? Nem kritizálok, csak úgy ézrem nem válaszolt ebben a kérdésben még senki. -
Miért mit csináljanak? [apro]Dugjanak]/apro]? -
Beszarás, manapság már lányok is GTA-znak?!
-
Kinga19 #35832 Köszi szépen bevállt! :) Köszcsi:D!! -
RYO21 #35831 Nyomd meg a P betűt játék közben. -
Kinga19 #35830 Szióka!
Felraktam a játékot, és ment is elég jól max felbontáson csak a világ kidolgozást meg a kocsi kidolgozottságoz kellett levennem, a lényeg h szépen futott semmi szagattás és volt olyan szép effect is h ha körbeforgattam a kamerát akk mosodott(megha elég gyorsan mentem akk is).
És másnap el akartam inditani és csak a 4. kisérletre sikerült és ugyanazon a grafikai beállításon egy kicsit szagatott és nem volt benne az a mosódás effect sem,ami eléggé idegesít:S. pls segítsetek Srácok!
puszóka -
Hát egymagos procival nem igen érdemes próbálkozni sajna. :( -
superbayern #35828 sziasztok! valaki tudna nekem küldeni mentést? olyan kéne amelyikben az egész városrész ki van nyitva, mert ott jártam, de sajnos nem jók az én mentéseim, mert a live profilt nem mentettem le.. vagy nem tudom mi a gond.. légyszi segítsetek h be tudjam tölteni a mentéseket! köszi! -
nekem elindult azon a configon amit alul láttok, csak 640-es felbontásban tudtam volna játszani, de nem volt szép mivel 19" monitorom van és még 1024-sem szép rajta -
Patcheket is feltetted? Rémlik, h írták, h vmelyikben van X1900-esekre vmi javítás. -
Sziasztok!
Feltoltam a gémet a kövi konfigra:
4200+ X2
2GB DDR2
X1950Pro
XP SP3
Cat 9.2
Minden árnyék borzalmasan fest. Visszaolvastam a topikban, ezzel a VGA-val sokan szívtak, de megoldást nem találtam...vagy nincs is? -
Ha felrakod a patch-et minden beállításod visszaáll alapra. Nézd meg a beállításaidat! -
Andris22 #35823 Azt tudom, csak eddig mondjuk az életet jelző csík széle nem volt rohadt recés, most meg az. -
EK1TEP #35822 Eddig sem volt benne élsimítás.
-
Andris22 #35821 Sziasztok!
Eddig egész jól futott a játék, közepes vagy annál kicsit jobb beállításokkal, erre most felraktam a legutóbbi patch-et, és olyan, mintha kikapcsolta volna az élsimítást, nagyon rondán néz ki. (bár egy kicsit talán gyorsabban fut, de annyival nem, hogy megérné) Valahogy be lehet kapcsolni az élsimítást? -
Az első probléma nem is olyan érdekes, a második: hogy: Off: Mit kell beirni a windows keresésbe hogy a HKEY clesset beállítsam? -
Hali.
Szeretnék a #31148-as hozzászóláshóz hozzászólni.
Akkori kérdés: Visszaszeretném tenni a mentéseimet, de új live accountot kellett csinálnom (az mostmár rendben van), de a save-kkel valami baj van, amikor beakarom tölteni folyton azt írja ki hogy "Load failed" és nem tölti be. Ez miért van? Amúgy rohadt idegesítő, hogy így megvan bonyolítva már maga a játék elindítása, meg ez a save fájl elrejtés, hát totál hülyeség, na mind1
Akkori válasz: Az a megoldás h felteszed a 9.12 es ATi drivert és a CCC ben pedig mindent defaultra állítasz majd. nekem ez igy bejött
H O Z Z Á F Ű Z É S :
Nekem Nvidia kártyám van, ott hol, mit kell beállítani?
KÜLÖNÁLLÓ KÉRDÉS OFF:
Off: Mit kell beirni a windows keresésbe hogy a HKEY clesset beállítsam?
ON: -
Nekem rontott -
3. patch az ront vagy javít?lehet hogy win7-en a 3.-at is fölkéne raknom?