54920
-
vegyél új hangfalat v pedig ne telefonálj játék közben v ne rakd elektromágnes közelébe a hangfalaid v pedig go fülorvos:D -
sadi57 #36141 Sziasztok, nekem recseg a hang, már csökkentettem a hardver gyorsítást, legújabb driver, de még mindig recseg. Aki tud valami okosat, az ne tartsa magában :) -
minek cheatelni a játékba? pont h a GTA4be nem kell -
looooooool 

-

-
Hát eleinte én is csak úgy akartam, h csak ha nagyon muszáj, akkor csalok. De aztán a egyre gyakrabban jöttek a csítek. :) Főleg mikor nem egészen úgy csináltam a küldit, ahogy kellett volna. Pl. : a Vice Cityben volt az a küldi, h a rendőrségről kellett kihozni vkit. Hát ott ugye be kellett volna öltözni rendőrruhába, de mi ezt haverral nem tudtuk, és 2-en csináltuk a küldit, egyikünk lőtt, másikunk meg őrülten írta a kódokat.
-
Szerintem az előző részekben sem kellet,meg itts em,meg sehol sem,csak ahol nagyon dúrván elakadsz.De ti tudjátok,szerintem a csít dúrván rombolja a játékélményt. -
előző részekben énis, itt nemkell -
Hát én előzőekben csíteltem, mert kellett... Mert GTA IV könnyebb? Még csak pár küldit toltam, azért kérdem. -
Sosem értettem minek csítelni,főleg a GTA 4-ben. -
Grifidos #36132 Cumiztad!
New game vagy csít elötti mentés betöltése.
Ráadásúl a csít használat blokkol is küldetéseket, nem csak az archievmenteket zárolja. -
minek azt kitörölni, azzal sokkal könnyebb a game! -
Ne szépítsünk! A játékkal van itt a gond.
#36129. Én nem tudom (am meg is érdemled...) -
nem tudjátok hogy kell a mobilból kitörölni a csíteket? -
Lehet h túlságosan felmelegszik a procid ennyi idő alatt, és azért szaggat. Talán jobb hűtés kellene, vagy ellenőrizni a mostanit, h rendben a helyén van-e, esetleg újrapasztázni. -
Borg #36127 Nekem is 2GB van, és nem szaggat Vista alatt. -
Nem tudom miért, (talán kevés neki a 2G ram Vista alatt) de nálam kb 1/2-1 óra játék után szaggat, akár mit csinálok. Úgyhogy nem volt türelmem hozzá. Sőt, többnyire fent se volt a gépemen a játék. Egyébként, med textúrákkal, a többi high, a csuszkák meg össze vissza, és elég szépen fut... (1.0.3.0 óta) Csak ne állna neki szaggatni fél óra után.... -
még csak most jársz ott?
-
Ez az utolsó küldi tényleg egy vicc. Most futottam neki kb 5. alkalommal. Eddig a gondom a heli irányítása volt. Már úgy megyek végig eddig a részig, hogy nem is sebződöm, és a kocsin egy karcolás sincs, kivéve néhány golyó ütötte lukat. Most viszont ugrok a mocival, a helikopter meg sehol.... Yor bike is destroyed... üzi a vízbeérkezés után. Eddig ilyen nem volt, csak heli vezetése haladta meg a képességeim.... De hogy a helikopter sehol.... Vicces.
Ez a PC port (maradjunk annyiban) nem a legsikerültebb...
Ennek fényében, tud mondani valaki valamit az eladásokról? Hogy fogy a játék? -
Én megoldottam ezt a problémát, sosem játszottam végig egyik GTA-t sem:) Csak játszottam velük sokat:) -
én inkább a saját bénaságaim miatt rontottam el az uccsó küldetést. amúgy nem olyan vészes az a küldetés, a helikopter vezetéséhez kell egy 5 fős család, azt tényleg hülyén csinálták meg, de szerencsére átlehet állítani a bill. kiosztást, és mindjárt elég oda is 2 kéz. de az tény, hogy lehetett volna több "checkpoint", tehát ha a lepukkant épületen túljutottam, akkor ne kelljen már újból kezdeni ha meghalok később. -
Jaa, akkor csak szerencsém volt és nálam minden úgy zajlott, mint a filmekben. :)
Elnézést akkor. Úgy tudtam, hogy csak a warez verzió nehezíti meg az utolsó küldit, de akkor egyébként is nehéz tud lenni. -
az a szégyen hogy egy konzolos fos a game
a ház előtt van 1 gödör amiben megbújt 1 sérült enemy, élsimítás ugye nincs és nem lehet távolról odalátni a kerítések miatt
a motorra alap hogy nem tud rendesen felszállni a nyomorult karakter, mert ha fél cm-el arrébb áll a talpa amikor a uset nyomom akkor a stégen lévő létrán lemászik a vízbe, ahonnan kb lehetetlen kijönni időben mert egy karcsapásra átveti magát a létra másik felére és ezt megkaptam 3x
a vízparton csúszkáló motor minden törmeléken megpördül, borul, belecsúszik a vízbe, emberek befutnak eléd, az utolsó rámpa előtt egy hordó van az út közepén..
gombnyomó olimpia után feljutok a helikopterre instant átadja az irányítást -> potty a vízbe
és a leg konzolosabb faszság az egészben hogy 20x végig kell csinálni a lövöldözést a háznál, ammo meg csak fogy, azt nem tölti vissza restart után, ahogy az armort se, aztán lehet előről kezdeni az 5 perces forgalommal szembeni autós üldözéssel együtt
mi ez ha nem felbaszóan szar game design? -
miki10 #36119 Sziasztok!
valaki foglalkozot-e már a aliceval?
be szeretném rakni a GTA IV be a garage mod.lau-t és ahoz kéne az alice, de nem tudom hogy kell meg csinálni mit hova kell másolni,hogy müködjön.
nem tudtok segiteni ebbe? -
Grifidos #36118 14x szívatott le az a befejezés...ebből 2x csesztem el én.
3x a csónak helyett a heli robbant fel amikor felkapaszkodtam rá
2x a kikötőben telibe vertek rakétával amikor beszálltam a csónakba.
7x hiába szálltam be a gépbe nem váltott át vezetésre hanem kiírta, hogy szálljak vissza a gépbe
és többnyire egy ház belsejében robbant fel a gép.
Szal az a küldetés kicsinyt bugos lett szerintem és én is sokat gondoltam a pálya tervezőjének és úgy általában a rockstarosok felmenőire. -
elkeztem gondolkozni hogy nekem akkor mégis hogy sikerült megcsinálni, mert bár nehéz volt egy picit de meglehetett, nem lehetetlenítette meg..... aztán eszembe jutott hogy nekem eredeti 
-
Lehetetlenné teszi, ugyanis mikor rákapaszkodsz a helire, akkor hiába nyomkodod, amit kell, leesik Nico. -
Jó estét, [spoiler]A REGEDITBEN úgy irtam a dokumentumnak a soszámát ahogy le volt irva (xx xx) és mégse úgy jött be a mentésnél még mindig "LOAD FAILET" ír ki? Mit tegyek???(/spoiler] -
sehol -
sziasztok!
hol tölthetek le magyarítást? -
a Microsoft/Xlive mappába egy "Updates" mappát is létrehozott. ez kell, vagy csak 3 mappa kell legyen ?. -
Térképen kis kocsi ikon,rámész,kírja,hogy carwash,na oda kell menni először! -
Elolvastam a FAQ-t, de nem találtam benne a kérdésemre a választ!
a problémám az volna, hogy Windows 7 alatt, amikor megnyomok egy gombot, akad a játék, ha csak egy helyben állok forgolódok az egérrel, nincs semmi baja, de ha pl a telefont hívom elő, megakad a játék, persze nem fagy le, csak meg akad, és ez nagyon idegesítő, főleg ha megyek 200-al és épp hívnak, olyankor közelebbről is megismerem a vasbeton oszlopot :D
Tapasztalt már valaki ilyet, persze olyan, aki feltette a Windows 7-et? Nvidia-s karim van, feltettem hozzá a win7-es drivert, lehet fel kellene tegyem a vistásat? Azzal megpróbálom hátha, egyéb ötlet?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
n3whous3 #36109 warez topikba érdeklődj kérlek... -
Zotyam #36108 Szevasztok! Egy olyan problémám lenne,hogy még viszonylag a játék elején vagyok,és az egyik küldetésnél nem tudok tovább jutni. Nevezetesen az Easy Getaway című,amikor is a Vlad kék Blista Impact - ját kell visszaszerezni. Megtalálom az autót,ott sikálja kegy néger mókus,meg ott a haverja is. El is veszem tőlük a kocsit,persze előtte lenyomom őket padlóig. Utána beleülök,elmegyek a jelzett helyre,ahová vinni kell. Egy garázs. De a garázs nincs nyitva,ha meg kiszállok ,már nem tudok visszaülni sem. Nos,azóta olvastam egy végigjátszásban,hogy egy mosóba kell először vinni a kocsit,hogy tiszta legyen utána a helyre. A leírás azt mondta,ahogy elveszem a kocsit a négerektől,megjelenik előttünk egy autómosó képe,és először oda kell menni. Ez a kép viszont nekem nem jelent meg,és most nem tudom,hogy ez egy hiba e a játékban,vagy én csinálok valamit rosszul....? Please segítsen valaki ! -
BIZ0906 #36107 "És hogy a 100% mesntés a GTA 4-ben csak ATI kell hozzá? Vagy működik a más videókarival?"
miért ne menne másik VGA-val?
-
Sziasztok
Láttam a videón, az "ESENCE MOD"-ot, és szeretném megkérdezni honnan tölthető le? És hogy a 100% mesntés a GTA 4-ben csak ATI kell hozzá? Vagy működik a más videókarival? -
sehogy -
Petike954 #36104 Hogyan lehet folytatni a küldetéseket, ha új live! profilom lett? -
Miért a warez verzió megnehezíti, vagy mi? :)