54920
-
n3whous3 #36182 VGA is jó lenne, csak hát 256 megás.... -
OsakaBandit #36181 Sziasztok!
Ezzel a konfiggal menne a játék??...tűrhető grafikán (VGA miatt nem várok csodákat)
Core 2 Duo E8400 @ 3,4 GHz
MSI HD3850 256 MB
4 GB DDR2/800 MHz
-
sz4bee #36180 Most jobban jártak volna ha a játékeladásra koncentrálnak.Én is azért nem játszok vele, mert nem tudok most gépet fejleszteni, de a játék azért ott van a polcon :S -
Igen, ez egy érdekes kérdés: magas gépigény, hátha emiatt minél többen vesznek új hardvert, de ilyenkor kevesebb játék fogy; vagy alacsonyabb, ilyenkor kevesebb hardvervétel, több játékeladás. Nehéz eldönteni, mikor mi a jobb... -
SL #36178 jó neked -
sz4bee #36177 De az nem érné meg jobban ha mindenki megvenné mert megy a gépükön a játék? -
Seten #36176
"magasnak érzem a gépigényét a játéknak, és ez a véleményem nem fog változni"
Nem kell, hogy változzon. A gyártóknak akkor is megéri, hogy hasonló játékok miatt az emberek fejlesztgessék csak a pc-iket. :)
-
RYO21 #36175 nálam 28-30fps -
n3whous3 #36174 nálam 22 körül... -
SL #36173 Win7 van fent és nálam 25fps. -
Na hát erről beszélek. Ilyen gépekkel süvítenie kéne... -
Háát eléggé gyatra optimalizáció, az tény!
Nekem a csuszkák 50% -on, a beállítások, meg minden HIGH-on, 1024-be, Vsynch off, van átlag 42 FPS-em, hol csak 35, hol 50. (gépem alul)
De kb 42-44 közt ugrál. Proci kihasználtság, meg 86-90%.
Ha az árnyékot, lejjebb vettem Medium -ra, akkor meg 37-40 közt ugrált. Szal érdekes. Az árnyék meg atomronda, szerintem.
Én sem fogom bizonyitgatni, de háát ez van.
Az meg naon idegesít, hogy ha elfordulok, látni, hogy akkor jeleníti meg a tájat sokszor.
Meg elöször, csak egy foltot látsz, majd kiélesedik a körvonala.
Amugy meg nem rossz game, nekem eddig nagyon bejött.
Igaz lehetne több rendőrös elkapósdi! Meg hiányolom a mentős, tűzoltós küldiket. De frankó.
Meg, h a rendör nem köröz, ha átmész a piroson. :( kár
Csipesz -
n3whous3 #36170 Nem az MI, ami számít, csak szerettem volna hasonlításképp mutatni, hogy cryban még annyi embert se kell megmozgatni "agyilag".
Dante: igen, a memóriakezelés el lett kúrva, én is észrevettem :) -
Colin Dirt kérlek szépen: 800x600 nagyjából közepes beállítások: 30 FPS. Nem muszáj elhinni, bizonygatni nem fogom.
GTA: Én elhiszem h sok ember, meg mesterséges intelligenciaszámítás meg stb stb. De ott van a San Andreas: abban is sok ember van. Tudom, most az jön h "könyörgöm az egy 4 éves játék tök más motorral", de akkor is. Annak milyen proci igénye volt és ennek milyen. Ekkora különbség lenne az MI és egyéb prociszükséges művelet fejlettségében, mint amekkorát a gépigény közti különbség mutat?! Na de mondok egy újabb játékot: Godfather II: biztos kevésbé fejlett meg kidolgozott meg minden, de az még 1 magos procival is szóbaáll.
A sok kocsi az úton: hát ha leveszem minimumra a forgalom intenzitást, sokszor olyan érzés, mint ha vmi autómentes metropoliszban lennék...
Meg dobálózol ilyen-olyan kifejezésekkel, lehet h jókat mondasz, lehet h csak kamuzol. Nem tudom ellenőrizni, mert nem értek hozzá, téged meg nem ismerlek. Mindenesetre ami tény, h sok-sok más emberrel egyetemben én is nagyon magasnak érzem a gépigényét a játéknak, és ez a véleményem nem fog változni. -
Anélkül, hogy szidnám a játékot;
A gépemen, az összes port 1280x1024-ben, maximum beállításokkal megy. Az összes. Ez meg sem közelíti.
Nem kell nagy észnek lenni, hogy tudd, valami nagyon el van rontva a játékban. Vegyük például az eltűnő textúrákat. Sokan belefutnak, és általában nem a játék indításakor, hanem később. Tehát kifogy a memóriából, azaz a szemetet benne hagyja, nem ürít rendesen. Ugyanakkor sokan panaszkodnak bugokra, elképesztő a gépigénye, stb.
Vegyük a Crysis-t. Látványban sokkal szebb. És azt kétlem, hogy poligonból kevesebbet mozgat, hiszen össze sem lehet hasonlítani a modellek részletességét a két játékban. Igen, itt több az objektum, való igaz, de aki látta mindkét játékot, az TUDJA, hogy ez a poligonok számára nem igaz. És az számít. Az "árnyék" ott is eszi a gépet, itt is. Mégis, mégcsak összehasonlítani is szentségtörés a kettő kinézetét....
Félreértés ne essék; A játék maga nagyon jó, tetszik. De én, a saját szakmámban ilyen munkát nem adnék ki a kezemből. Mert ebben is az a lényeg; Ha másban nem vagy jó, söpörj utcát; az is szép feladat. Nem muszáj játékot optimalizálni, portolni annak, aki nem ért hozzá, én sem teszem...
Erre a játékra még egy pár hónap munka ráfért volna. De így is elviselhető, és mivel igazi GTA, eleve jó.... -
n3whous3 #36167 Egyszóval proci igényes, ami a te gépednél nem nagyon található ugye valami erősnek.
Az közel állandó FPS szám pedig egyértelmű: a grafikai számítások nem akkorák, mint a fizika+euph és az mi, ami meg mindenhol mindig számolódik, ezáltal állandó terhelés alatt tartva a gépet. Pár esettől eltekintve. -
n3whous3 #36166 Azt azért megnézném, hogy a dirtel hogy játszol ezzel a géppel, nekem 7600gt + 3000+ procival és 2 giga rammal annak idején 640*480 minimumban sikerült kemény 13 FPS-el megmozgatni. 
A crysist meg most már tényleg hagyjátok az Isten szerelmére, gondolkodj el te is melyik játék mit számol:
cryisis: max 15 ellenfél kb egyszerre, amiknek ott a mestint + egy nem annyira rettentően magas poligonszám tele shaderekkel, amit egy vga persze elbír + a havok.
GTA-ban 2enyhén" több ember+kocsi az úton egyszerre, nem annyira magas poligonszám, de sok shader itt is + nem csak a fizikai modellt kéne itt számolni, hanem az euphoria enginet, ami kb olyan komplex algoritmus, mint egy havok fizikai engine, ha nem nagyobb. Az árnyékot kúrták el rettentően, ha kikapcsolod, máris ugrik sokat az fps, de szerintem sokat levesz a látványból... -
Sztem olvasd el még1x amit írtam... Optimalizálatlan: nem kell ahhoz szakértőnek lenni, h ha ugrál az fps össze-vissza, beállításváltoztatásra nem nagyon reagál az fps szám, akkor ott vmi nem ok. Másrészt tényleg nem egy erős gép az enyém, de ha pl. Crysisszel, Griddel, Colin Dirttel, Cod-dal stb. tudok vele játszani normálisan, akkor azért sztem elvárható lenne, h még ha minimális grafikán is, de menjen rendesen. Még akkor is, ha ez a játék tök más, mint amiket előbb felsoroltam. Patchek vmicskét tényleg javítottak nekem is, de még messze nem az igazi. Ha széthúzom a procim, akkor azért tudok vele játszani, ennek is örülni kell. -
n3whous3 #36164 Meg ha nem értesz hozzá, akkor ne dobálózz olyan szövegekkel, hogy "optimalizálatlan", mert kb azt se tudod esetleg felmérni, hogy mi mennyit ehet a játékban. Tényleg meglehetősen az, de szvsz a te gépeden (aláírásodban szereplő) nem is lenne elvárható, hogy menjen normálisan. -
n3whous3 #36163 Hát ez a játék márpedig
1. színvonalas
2. nem tökéletes
mi a bajod vele? A patchek és az új driverek óta szavad se lehet rá. -
Ez nem jó megközelítés sztem, h akkor csináljon ő ilyet, mert nem tanulta, nem ért hozzá stb. Én jelenlegi tudásommal egy Paint szintű progit sem tudnék megírni. Nem azért sztem, mert olyan hülye lennék, hanem mert soha nem tanultam programozást. De akiknek ez a foglalkozása, és ráadásul egy nem akármilyen játék készítéséről, programozásáról stb. van szó, és az emberek ezért komoly pénzt fizetnek (azért 10e Ft az már ilyenre sztem nem kevés a mai világban), tőlük már elvárható, h minőségi munkát végezzenek. Nem tökéleteset (olyan nincs is), de színvonalasat. A kritika meg egy fontos dolog, mert abból derülnek ki dolgok, mindenkinek tanulságos. Persze nem a "ez egy hulladék fos stb." szintű "kritikákról" beszélek most. Én személy szerint még nagyon keveset játszottam vele, nem is tudok még mást mondani róla: szeretem a GTA-kat, ez is tetszik első ránázásre, viszont nagyon optimalizálatlan (na most újat mondtam
). De nyáron ha lesz időm, jobban belemerülök a játékba az tuti.
-
Félreértés ne essék,én is egyet értek azzal,hogy nem kell mértéktelenül kritizálni,meg szerintem is jó a játék,de ez a reakció az,amelyiket el szokták mondani az ilyen helyzetekben,hogy bezzeg ő nem tudná így meg úgy megcsinálni.stb.
De kérem,nem is megy ő játékfejlesztőnek/focistának/motorversenyzőnek,stb,szóval ez nem érv. -
hát ez az, h kritizálni könnyű, de ha megkérnék őket, h csináljanak egy ilyen játékot már néznének nagyokat -
Sztem ez az a játék, amit mindig is lesz hova fejleszteni, és ez így van jól. -
n3whous3 #36158 Bugok egyből kiütik a szemeteket, de annyira, hogy észre se vesztek semmit... Mértéktelen kritika, az megy az átlag felhasználóknak
-
am ahogy látom a rendörök ugyanolyan hülyék mint az elözö részekben:D
de jo ez igy
most olyan volt h a sok barom leakart öltni, már égett a kocsi mind a 4kereke mentem aztán kilötték, de mielött robbantam volna még odamentek mellé és amikor robban egy egész kocsinyi zsaru halt meg, meg persze énis

-
amikor telepíted a gta-t telepíteni fogja azt is:) -
faq -
Nemkrirsz #36154 Szevasztok! PC guru Liveban láttam róla tesztet.Nagyon jó kis game :-) De azt hallottam hogy valami közösségi
programba kell regisztrálni ahhoz hogy menteni tudj. Ez igaz?Mer akkor mondjátok meg hogy mi a program neve pls.
Köszi az infot előre is. -
vidd végig:D -
JencyJasko #36152 valaki tudna nekem kuldeni egy 100%os mentést? vagy adni egy linket ahonnan leszedhetem...koszi... email: [email protected] -
a 'kicsit szar gép' jelszö alatt azt értem h nem gta4hez tervezték...^^
de most nem érdekes, amugyse a gta4et konzolra nem pcre tervezték, nekem igy is jo, majd nyáron munka és ujitok:)) -
n3whous3 #36150 milyen a géped egyébként és milyen beállításokon hogy megy? -
kicsit szar gép...de megy 'rendesen' ..
am ez most voltxd csak a sofört löttem ki, nemis láttam h behalt
-
jaa -
Zuhanás közben is lehet lőni :) -
az direkt ilyen :D
nekem akkor is szökött még vele lőni amikor belelövök esik össze és még a kezében van, ideg megrángatja
-
n3whous3 #36145 Valóságban is megeshet, hogy valaki ha elejti a pisztolyt, akkor elsül, én is már észrevettem a játékban. -
Most estére röhögtem egy jót
:D
-
xd most jáccottam, küldiztem, és közben szórakoztam is egy kicsit...az volt h 3-4es körözés 7-8zsarukocsi mögöttem berohan egy 'Zsidó' de kajakra 
és a sok barom zsaru lelövi

utána másik küldiben kinyirtam egy embert az elejtette a pisztolyát 2mp-re rá elsült a fegyo

ez ilyen jol megvan csinálva vagy csak bug?