54920
-
Nem :)
De az egészért megéri. -
n3whous3 #36685 ja -
bajsz #36684 hali ,csak kiváncsi vagyok a multija miatt megéri megvenni a gamet? -
Cence #36683 én már javasoltam, hogy beszéljünk meg egy időt és menjünk egy nagy partyt csak magyarok de nem volt válasz rá
visszatérve én benne lennék a délutánban (harmad magammal 4-5 től) -
remélem valami új patch lehet de akkor miért nem jelentették be, hogy lesz? nem úgy volt, hogy még fognak gyártani hozzá? meg még valami kiegészítőkről is beszéltek.... -
Akkor meg úgy értem, hogy "nem is tudtam, hogy ütközéssel le lehet szedni ennek a motorháztetejét" :)
DJS(: A za baj, hogy nekem mostanában kiszámíthatatlanok a délutánjaim. :/
Snexi: Sehogy, csak multiba van Mafiya work-ben néha olyan küldetés, hogy fejeket kell felszedni, majd vízbe dobni. :P
Am most valamit frissített a LIVE, telepített pár cuccot a GTA IV könyvtárába. Új patch? :O -
hogy sikerült leszedned a fejet?:D -
Én nagyon benne lennék, de sajna nem érek rá... (már rég óta csak a fórumot nézegetem, hátha valaki berak egy pár képet...)
-
AMÚGY NEM, HOGY NYOMNÁNK EGY MULTIT DÉLUTÁN. KI VAN BENNE? -
"Nem is tudtam, hogy ennek leszedhető a motorházteteje." Pedig nyilván való... valahol javítani kell a motort ha már füstölögni kezd! 
"Bomb da Base II a reggeli harmatban. :P" Na ja meg hentesköpenyben...!
KURVA JÓ EZ A GAME!!! -
Na, pár multis élmény képekben (előre is bocsi az árnyékok miatt).:P
Szerencsére gránát mindig van kéznél.
:D
Nem is tudtam, hogy ennek leszedhető a motorházteteje.
"It's an ugly city"
Bomb da Base II a reggeli harmatban. :P
Ez meg hogy kerül ide? Vagy inkább kérdezhetném, melyik idióta volt?... már megint
Van Racing
Várva a páncélautót, unatkoztam. :P
Ez meg mindent visz :D
Segítettünk ezelőtt kölcsönösen egymásnak feloldani egy achievementet. Megkért, hogy segítsek neki versenyeket nyerni, hogy a Midnight achievementet feloldhassa, de pár verseny után meguntam, írtam, hogy: "Segítettem már eleget amúgy is (sokkal többet segítettem am neki amúgy is), sok szerencsét a többi versenyekhez, én is segítség nélkül nyertem meg őket. De úgy tűnik nagyon értetlen. :)
-
n3whous3 #36675 Ja meg k-val ejti a saját nevét, mikor egyrészt nincs egy szerb név se, ami k-ra végződne így. Belliæ lett volna az, ty-vel ejtve :C Ok mondjuk érdekes, hogy aztán volt olyan, akinek jól ejtette a nevét. Plusz ott vannak a "honosítók", hogy a kuvra életbe nem tudták megoldani, hogy megtanítsák az AMERIKAI színész hangot ilyen akcentussal beszélni... -
n3whous3 #36674 Legjobb benne, hogy orosz akcentussal beszél végig benne Bellic, egy rémálom, ha már hallottál legalább beszélni szerbet. -
Ilyen nincs baszki...az a Packie mekkora egy nyomorék...azt a kerítésen átmászós digólevadászós küldetést legalább 8-szor kellett elkezdenem miatta, mert vagy lelőtték állandóan, vagy beleszaladt a tűzvonalamba...
Egyébként eddig az írek a legidegesítőbb formák a játékban, már látom is, ahogyan végigüldözöm az egész szőröstalpú ír McFaszom családot a háztetőkön, és teli talppal lépek a kezükre amikor lefelé lógnak az ereszről...az a "Dont fuck with my family" szöveg nagyon kemény volt...hallod...szó nélkül irtanám ki az egész családot. 35 százaléknál járok. -
A legjobb üldözés közben potyogtatni a krumplikat hátrafelé :DD -
Cence #36671 ma oroszokkal toltam, mindenki lött engem (autoba ültem elütöttem öket minden) csak azt hallottam, hogy orosz akcentussal, bics, mádörfákör... és a többi :D -
Egy kaptafa.
-
Neoncsoves #36669 Bellic szerb te...! -
nekem nem tüntek el a galambok...
am a zsaruk tényleg nagyon hülyéék:)))
annyira 1xerü öket lerázni...olyan 'combokat' tudok ellenük:DD -
Te alapból hallod, amit mondanak? :P
Mert én gyakran látom multiban, a játékosok mellett néha felvillanó hangszóró ikont. Gondolom akkor dumálnának, de én nem hallok semmit (vagy tán nem is baj? :P). :/
Szóval lehet érdekelne, hogy hol lehet bekapcsolni ezt a funkciót. :P Szeretnék hallani, igazi Bellic akcentusú oroszokat.
-
segítség :) -
Cence #36665 kérdésem lenne, a játékba van beleépítve alapból egy ilyen mikrofonos hülyeség, hogyan tudom aktiválni, hogy in game müködjön ez? (mikrofon on on van) illetve hogyan tudom kivenni azt hogy nekem egyátalán ne beszéljen a hang (tehát ne halljam h más mit mond a gameban). -
Nekem P4-esen is elsétálgat a játék, szal a te konfigodon is el fog indulni. -
Cence #36663 mondjuk nekem lövésem sincs milyen márkája volt az előzőnek de 400w-os volt. Játszok a párommal mire megkérdezte ventrin én is érzem-e az égett szagot? Mondtam neki én nem érzek semmit, majd fut hozzám, hogy füstöl a gép. Átjövök, meglesem ahonnan tudott szökni a füst ott elég durván jött belöle (nem tápra tippeltem...) és az okosok garanciával pakoltak bele egy 400w osat megint. Ugyhogy ma megy vissza nekik, hogy cseréljék mert nem akarok naponta járni hozzájuk. -
Irj márkáka meg tupusokat. nem mindegy h 400w os codegen vagy vmi márkás tám. és nem mindegy h e8200 vagy e 2200:D -
Most mit szivatod??
Attila49, írd le PONTOSAN, h milyen típusú a processzorod és a videokártyád.
-
Cence #36660 ty -
n3whous3 #36659 küldetéseket kapsz sms-ben egy csávótól, kocsit kell vinni, pont azt, amit ő mond -
tomfucius #36658 mert ahányszor oda megyek egy autóval sosem nyilik ki????? -
Borg #36657 El bizony, úgyhogy húzd fel 500W-ra. -
Cence #36656 procim má... a tápom -
Cence #36655 akkor lehet hogy tápom azért füstölt el 2 napja? ill el is fog ha 400 as a procim? -
n3whous3 #36654 így igaz, de az ajánlott az 500 -
hát amit most leírtál az nagyon tág.nézd meg a gépigényét.ha nem találod? ott van a faqban is! -
Borg #36652 A 400W kevés lesz neki. 401 a minimum. -
tomfucius #36651 sziasztok kellene egy kis segitség .a térképen megjelent egy garage nevü ikon és az lenne a kérdésem hogy tudnám használni .lécci segitsetek
elöre is köszi mindent -
Sziasztok lenne 1 kérdésem ! : A GTA IV 2 Gb ramon 2 magos procin 1 Gb os vidikártyán 400W os tápon fog e futni???Légyszi válaszoljatok előre is köszi!!!!!!!!!!!! -
n3whous3 #36649 vesztek fekete öltönyt fekete cipővel, kész -
Cence #36648 öltönyhöz jár a nyakkendő? mert a teloban amit irtál azt irja h öltöny nakkendö és cipellő -
nem biztos. mert ha kontrollerel jáccok gépen nekem is ilyeneket írt ki.