54920
-
misiizsai #37229 Én is elszeretnék menni Vice Ciry-be csak a 0-ról összegyűjteni az achievementeket sok idő
És Vice City-ben ugyan azok a kocsik? -
NEkem tetszik :) Jó ott krosszmotorozni a parton az emberek között :D
Meg hát azért én jobban szeretem a napsütést :)
Csak Vice Cityben játszok már. -
Másképp nem sok értelme lenne elrepülni. :)
#37226: Nem tudom mennyi helyet foglalhat, de azért Liberty city sokkal többe foglalhat benne, ez a Vice City benne szinte ugyanaz, amint az alap, csak itt-ott szebb textúrákkal. De látszik azért, hogy úgymond Easter Egg-nek szánva nem foglalkoztak ezzel pluszba nagyon sokat, pl a textúrák szinte egy az egyben Liberty Citiből vannak. Küldetések nincsenek, csak garázdálkodás. -
Odorovich #37226 Azért 13 giga a játék, 7 liberty city meg még 6 vice.:D
-
???? Irány achizni :D
Vice City nekem úgy is kiesett
-
-
Kurva jo, vice cityben garázdálkodni :) -
és ott is gamelhatok? :D -
Odorovich #37221 Hogyha megcsináltad az összes archievementet ez lesz? hogy elrepülhetsz vice citybe? mer az rohadt jó lenne.:D:D -
A dukes-i a reptéren elérhetővé válik egy repülő egy sofőrrel és abba beszállva elrepülhetsz Vice Citybe. Sajnos el lopni nem tudod. Úgy kell elképzelni az egészet, mint a San Andreasban, mikor az államok között jeggyel repkedsz, csak itt Vice Citybe visz csak járat. -
felraktam egy dual core optimizert meglestem nem volt problem vele o.O rem nem is lesz bár kicsit mintha jobban szaggatna a game mint elötte, fingom sincs h miért v csak én látom ugy (valszeg én látom ugy mert számomra sokkal lassabb mint SA volt a gyorsulás meg minden...) majd eldöl -
ezzel csak az a gond h nem tudok játszani ergo feleslegesen vettem meg? o.O a vicc az h ezzel a konfiggal szépen ment a game nekem nem volt bajom vele...
vissza raktam ide vinyora szépen fut a game, persze bármikor multiba mennék már pörgeti 100 ra és behal...
tanácstalan vagyok, tényleg nincs senkinek semmi ötlete? -
Hellsing47 #37217 semmi
maximalisták :) -
Cence #37216 hát beszarok...
formáztam a gépet mondom hátha valami de ugyanaz volt már game ujra rakva win és nem akarja az igazat, CPU 100% és kséz...
nem birná a fkking SATA vinyot v mi? :S -
Cence #37215 és mi a jó abban ha minden achievement kivan unlockolva? -
Megvan, hogy mit kell csinálnunk a Petrovic achievementben. Minden versenyt (Road, Heli, Boat, Free Race, Cannonball Run) meg kell nyerni legalább egyszer normál módban, meg GTA Race-ben is. Ez kb 120 verseny.
Igen, ez a legbuzibb achievement a játékban, írják külföldi fórumokon is. :) -
Cence #37213 valaki segítsen már
a következő gondom van még mindig a gameval, miota friss a rendszerem folyamatosan felpörgeti a CPU-t 100% ra és befagy a gép csak a reset segít, mi lehet az oka, hogyan oldhatnám meg a problémát? -
ldavid #37212 nézz szét itt -
Nem
-
SL #37210 VEZÉRLŐPULT->MAPPA BEÁLLÍTÁSAI
mostmár jó lenne ha elhúznál a bambaságaiddal innen. -
ha total commandert használsz akkor beállítások ott felülről a második és ott a legelső:látszi ka rejtett system file -
BIZ0906 #37208 Te nem unod már magad? -
n3whous3 #37207 valahol csak van, mondjuk nekem nincs win7 -
Helyette fent van kereső a WIN 7 rendszerben. -
KÖSZI. az tudtam hogy futtatás, csak a Win7 ben nincs olyan na mind1. -
n3whous3 #37204 amit én írtam le az ugyanott van
futtatás -> beírod, hogy regedit. Aztán amit írtam, meg tommyg is -
nem tudom hol? Ismerem a Vezérlőpultat. -
Sponnyabob #37202 Sziasztok! Mi kell a játékhoz hogy tudjak új cuccokat betenni tudom van valami program vagy mi de tudom a nevét és nem igazán találom sehol vagy csak én nem tudom hogy már megtaláltam. -
n3whous3 #37201 ja a végén meg kell restart, ahogy mindig win alatt -
n3whous3 #37200 futtatás -> regedit ez lett volna -
n3whous3 #37199 arra gondolt, hogy a regedit-et futtatod a futtatás gombbal, majd aztán a SOFTWARE fül alatt törlöd az összes bejegyzést, aztán majd újra generálódik. A SYSTEM/setup alattiakat is töröld -
És a vezérlőpultban belül rendszergazda? -
SL #37197 Vezérlőpult tudod hol van? -
Biztos jó lesz? Nem a programokat is törölöm vele együtt? -
reménytelen...
-
Milyen akadémia? -
itt a megoldás -
törölj minden bejegyzést a regeditből és jó lesz -
n3whous3 #37191 aki ezt most érti, az tegye fel a kezét -
Jó de hol engedélyezzem? Windows 7 alatt a fenti keresőbe mindent szót beirtam, de semmilyen kiadod útvonal sem arra utalt . Most beirtam r e * e d i t szót, és milyen értéket adjak meg? Nem tudom már pontosan de 300 vagy 0.300 a sok nulla után??
Köszönöm