54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • n3whous3
    szerinted? hogy lehet ilyen faszságot kérdezni
  • tommygear
    ok
  • devilzero
    Köszi!
    Még1: komával nyomnánk a multit és nekem csak eredeti ha megadfom a LIVE-hoz a kulcsot akkor tudunk mind a 2-en játszani vagy neki nem engedi majd azt hogy játszhasson? Magyarul: 1kulcs több LIVE-ID-hoz csatolható?
  • rooney8
    gta iv
  • tommygear
    ezt milyen progival?
  • fook
    második jó :D:D
  • fery02

• fery02
    Másnak is volt ilyen gondja, hogy Home-ot nyomva nem jött elő a LIVE. Én személy szerint nem tudom mi a gond, de azt tom, hogy a pontok semmi másra sem jók, csak, hogy megmutathasd a többieknek, hogy te mennyire kocka vagy. Minél több pontod van, annál nagyobb kockának néznek a többiek. Nekem a GTA IV esetében 1000 pont a célom.
  • n3whous3
    nincsenek, itt az első 1 óra van a játékban kb #Ð
  • sztoncsi
    Srácok jóóók a képek!
  • ScarY MAN
    na a problemam megoldva:D

a procim 85 fokos volt es az fokta vissza a jatekot. vettem zselet most 32 fokos es a jatek megy 1680x1050 es felbontason high mediom beallitason :)
  • devilzero
    Hali!
    Megvettem a GTA IV-et és felraktam, majd kipróbálás után only 1.0.3.0 patch és nincs HOME gombos Windows LIve, pedig már regeltem magam, mia teendő?
    Illetve mik ezek a pontok, mert már volt egy Live-os játékom, de csak offline profilt csináltam, mire voló a pontok, most van 30pontom, mire használhatom fel?
    Köszi!
  • tommygear
    jó és zombik? :D
  • n3whous3
    az már van: szerver, privát, 0 npc és kocsi

sdadsadsasdasdasd
  • tommygear
    móka1
    móka2
  • 0Fritz0
    Én csináltam, nem csaltam. :)
    Az okosságról meg csak annyit, hogy azért a "Fritzhun" alapján sejthető lett volna a készítő... :D
  • Snexi
    faq
  • jackcsabi
    Én amikor elöször játszottam végig úgy csináltam. Most pont az a küldetés következik majd, de szerintem megint élve hagyom... nem tudom megsajnálom...
  • Redbull756
    Egy 60% körüli mentéssel valaki meg tudna dobni?:D
  • fook
    elkezdtem megint a játékot :D Ivant élve hagytam :) szerintetek ?:)
  • balint1111
    Szerintem neked felesleges az egész játékot.De amúgy elég a 4-eset.
  • ricsa008
    csak az utolsó peccset kell felrakni vagy az összeset?
  • Snexi
    ezzel nem lettünk okosabbak mivel mindig ezt írja ki csak egy kód is van mögötte
    pontosan mit ír ki azt írd le
  • jackcsabi
    Én azt találtam ki, hogy felmászok a terepjárókra, és hátul a platóra begugolok vagy állok, mikor elindul a kocsi niko beesik a platóra, a kocsi meg elvisz :D Volt olyan is, hogy nagyon felgyorsított és majdnem kiestem hátulról, de valahogy niko elkapta a kocsi hátulját egy kézzel és így a levegöben húzta a kocsi :D
  • norbi2fraktal
    én is játszogatak néha vele,és tényleg nagyon jó benne gyilkolni:) de azt szeretem amikor elmegy egy kocsi és megpróbálok ráugrani a hátuljára::D:D:D kicsit toporzékol Niko::S:S:S:S:D:D:D
  • Lacee86
    Brutál. De amúgy tényleg hihetelen, h milyen részletekre figyeltek a készítők...
  • XTHB
    hello megvettem eredetiben a játékot fel raktam és kiirta azt hogy :FATAL ERROR
    aztán ujra formáztuk a gépet hogy hátha ugy megy de igy is ugyan ezt irja ki
    valakinek van őtlete hogy mi lehet a baj
    ?
    az biztos ,hogy nem a video kártya mert 8600gts vagy 8800gts nem tom pontosan:| előre is kössz
  • USAMEN POWER
    A legdúrvább az volt, amikor egy rendőrségi verdával, egy csayt beépítettem a falba, és a verda elejében nyomot hagyott a szerencsétlen teste xD
  • USAMEN POWER
    Jajah, és az milyen már, amikor átmész egy kocsival valakin, és kopog a verda alja, és szinte átérzed, hogy szegény nyomoréknak most törnek a csontjai... Majd még a verda hátsója megadja az utóütést, és szegény vérpistike, véresen gurul elfele, miközben a kerék vércsíkot hagy. Brutális !
  • jackcsabi
    Valaki nem jönne multizni egyet?:)
  • Lacee86
    Ne legyetek már ilyen szadisták. De amúgy tényleg meglepően élethű...
  • The Protector
    A vér kurvajó.
  • USAMEN POWER

Pár kép a régi képeim közül, de szerintem újra elkezdem tolni a gamet...
    A busszal való trancsírozás nagyon odabasz xD A balesetek élethűek, imádom...
  • fery02
    Ez a képed a legkegyetlenebb. Ha BMW szerepelne rajta, akkor tiszta NFS Most Wanted érzés lenne. :P
  • fery02

• DjSylent
    [IMG][/IMG]
  • DjSylent
    [IMG][/IMG]
  • DjSylent
    [IMG][/IMG]
  • DjSylent
    Hello mindneki
    Manapság én is lövögetek képeket gondoltam megosztok veletek párat[IMG][/IMG]
  • sztoncsi
    Tuti hogy itt is történt csalás... (fegyver cheat)
    Aki ezt csinálta, nem okosabb egy Gyurcsánynál... (de jól csinálta)