54920
-
Én nem ismerem a Mirrors Edge-t, de ez a játék a maga hibái ellenére sztem kiváló, és meghökkentően élethű részletekben gazdag. -
Kösszi szépen mindenkinek ! -
Már várom az új kocsikat, gtainside.com -on írták, hogy következő héten(ezen a héten) sok új új kocsi lesz elérhető..
Hát kíváncsi leszek a Pontiac és a Subaru után, mit hoznak össze.
Azért jó lenne egy indexelős mód, script is.. -
hogy lehet grafikailag össze hasonlítani egy ilyen komplex játékot ahol és és lélegzik egy egész város, egy cső játékkal? ami rádásul steril is:( -
én is csak multi miatt vettem meg, és nem bántam meg :))
de elvileg ha haverod ad egy aktiváló kodot akkor tudsz gamelni vele és nem is kell megvenni (legalábbis ezt mondták pár hsz el lejjebb.) -
Te nagyon idióta, pont hogy te nem tudod értelmezni amit ír. Egyáltalán nem tudom miért osztod itt az észt? -
Dobronski #37523 értettem* -
Dobronski #37522 Grafikára értettek te farok.Tanulj meg olvasni,és azt értelmezni.Végig a grafikáról beszéltem. -
A MIRROR'S EDGE VALÓSÁGŰBB
á há. tehát te reggel felkelsz, és fehér-piros 200 méteres házak tetején ugrálsz, leveleket kézbesítve???
tényleg tök valósághű a mirror's edge -
playstation9 #37520 AZ lenne a kérdésem hogy a multija mien PC-n ? sokan vannak? Megéri megvenni a multi miatt mert én Tört verzióval cask Singlbe tudtam nyomni.. a haverom akinek megvan PS3-ra azt modnja fasza a multija... -
readme.txt -
üdv
Lehet hülye kérdés de én még nem tettem be semmit a gta 4 -be,se modot ,se autót.hová kell ezeket másolni amiket letöltök ? -
n3whous3 #37517 próbáld ki azt, hogy 1részt a dxdiag alatt leveszed a hardware-es gyorsítást, másrészt próbálj ki másik drivert -
Üdv!
Valakinek sikerült esetleg megoldania a hang problémát?
Betölti a játékot és megy tovább a betöltő zene. Majd ha kilépek a szoba ajtaján, elkezd zúgni az egész.
Rosszabbik eset, amikor menet közben egyszer csak gondol egyet és nincs többé fegyver és beszédhang.
Amit próbáltam: hadrveres gyorsítás 2-esre levettem. commandline-ba -minspecaudio és -maxspecaudio, ezek mindenféle kombinálása.
Kártya: SB Audigy SE
Előre is kösz! -
Nem is értem mi tartott idáig, remélem már futószalagon jönnek a modellek. -
Dobronski #37514 Jó a nick képed:D -
n3whous3 #37513 :D -
Dobronski #37512 Úgy!
Ilyen az átlag magyar!Egyszer elesik,többet baszik felállni.
-
többet ide sem írok -
Dobronski #37510 Igen,mert még magyarul se tudsz."be biggyesztek"---->"bebiggyesztek" -
Dobronski #37509 Izé..én kipróbáltam ezt a játékot,de szerintem egy optimalizálatlan kaka.A grafika se olyan jó,mint amit mondogattak...egy mirror's edge valósághűbb.Sokkal -
már az is baj ha be biggyesztek egy angol szót -
így menőbb :D -
n3whous3 #37506 gondolom magyarul már nem is tudod, hogy hogy van az, hogy crash -
Szeretnék bekerülni a gametag listába, nevem: Mitsurob -
#crash# -
kicsit Chras-elgettem, meg gyilkoltam aztán ez lett belőle
-
Jójó, már rájöttem, h felesleges az aggodalmam. :-) -
Ez a lista amúgy mi itt fent? Ingame nevek? Mert akkor itt az enyém: Heffi2 -
SL #37500 ték -
amúgy megnézed a térképet itt fennt , és felveszel olyan fegyókat amilyeneket csak akarsz , nem ?:D -
Eddig is tudtam, nem csak úgy vaktában keresgélem őket. :-) De mind1, már nyírtam ki új galambokat, meg csináltam 1 küldit is. Meg galamlövészet közbne találtam fegyót is. Meg majd lesz lóvém, majd veszek, végül is nem olyan nagy gond most már. -
Szerintem erre a csalás vagy ez a fegyverbolt a megoldás.
De abba a mentésbe mentettél, ahol még nem volt meg a 10 galamb?
Mert ha ne arra mentettél lépj vissza, a helyükket már tudod.. -
#37483-ban nem tud vki segíteni? -
Mercedes-Benz Converstation
Letöltés!
Nem tudom működik-e, még nem próbáltam.. -
Pontiac GTO 2004 Beta
Letöltés! -
Nem értem miért írja:(
Eddig semmi prbléma de leht,hogy 1.0.0.4 a baja:( -
Foshyy #37492 RESC10 - elfogyott a video memória, indítsd újra a gépet
Egyébként elég szar lehet. Most ezért mé r inditsam ujra???? Hát törölje ki a régit és használja fel azt!!! Deszar xD -
lol,hát nem siették el
gondolom sokkal nehezebb hozzá csinálni mint a korábbi gta-khoz -
Sziasztok!
Eddig semmi baj nem votl játékkla de msot 2 perc után megfagy és RESC10-el kilép?Miért van ez?:(