54920
-
A wareztól nem lesz csúnyább. Legalább ne fogd másra, hogy nem ment rendesen ;) -
Dobronski #37571 Ti milyen konfiggal játszotok?Nekem sajnos csak a warez változattal volt szerencsém,ezért volt csúnyább még az eredetinél is.Pedig a konfigom bőven elég neki:) -
A hangulat azért most is megvan, most nem a küldetésekre értve, de pl. éjjel mászkálok NY Cityben, a fények, felhőkarcolók, mikor átmegyek a hídon stb. ezen nagyon feelingesek. -
nem lesz semmilyen viccesebb küldetés -
Késöbb nagyon befog indulni az égesz, tök hangulatos lesz. -
Az igaz, h a küldetések eddig elég egysíkúak, bár még csak 35 körül csináltam. Tény, h nem könnyű újszerű érdekes küldetést kitalálni, de azért nem lehetetlen. Kíváncsi leszek, lesz-e ilyen. Vice Cityben pl. a kis távirányítós helivel az épületrobbantás: a maga bosszantó volta ellenére sztem nagyon ötletes. -
Dobronski #37566 Nem tudom,majd a gta-val is eltöltök több időt.30%-nál delete volt. -
Dobronski #37565 Bazdmeg,de ne kívülnézzetet nézz már!Faith-et ki se dolgozták,mert fps... -
Hát mondjuk nálam is a Vice City a No.1 egyelőre, de ha netán a következő részben visszatérnénk oda ilyen kidolgozottsággal, mint a GTA IV (meg mellesleg picit jobb optimalizálással), akkor lehet h az lenne az új kedvenc. -
szerintem a gta4 sem egy nagy szám,nem fos de hangulatilag nálam nagyon alulmúlta a korábbi részeket -
Szerintem a GTA IV-hez, nem lehet hasonlítani semmilyen játékot még a saját stílusában sem, Saints Row 2==FOS vagy Godfather 2-is...semmi valósághű nincs bennük........GTA IV Forever -
Így van. Bár én mint mondtam, nem ismerem a ME-t, de képek meg videók alapján köze nincs a GTA-hoz. -
nekem meg volt fosboxra nem egy nagy eresztés, nagyon steril és mű az egész játék... gta4 mellett labdába sem rúghat -
Mit veszekedtek ezen ? :D
ha már GTA IV akkor hasonlitsátok össze inkább azzal a Saints Row2 -vel.
nem játszottam vele de nem is nagyon érdekel -
hidd el a me se így futna ha egy összefüggő városban lehetne játszani ami tele van emberekkel és autókkal -
a me egy ideig szép,de egy idő után rosszul voltam tőle
emlékszem amikor me után elindítottam a gta-t és akkor nagyon szépnek tűnt a gta részletes világa a me steriléhez képest -
RYO21 #37556 A ME legalább optimalizálva van. -
nem is, gta -
Senki sem mondta hogy nem szép a ME, de hogy kettő közül melyik játék képi világa a valósághűbb, az szerintem nem kérdéses.
A másik hogy a ME leköti az emberek többségét 5-10 órára, aztán megy a polcra. -
igaz a szó, mind2 jó játék de köze nincs egymáshoz -
Azért nem rossz a grafikája ennek se bár nem értem hogy lehet összehasonlitani a két játékot.
olyan mintha azt mondanám hogy szép a Colin Dirt valaki meg rávágná : de a Crysis sokkal szebb -
n3whous3 #37551 kicsit nagyobb a pálya a gta-ban, nemde? -
Stílusosnak stílusos, de a széptől baromi messze van:) -
a szép :D -
A "csúnya" játék...
-
-
-
Nem tudom neked mik az elvárásaid... de olyan még nem létezik.
-
Mert hülye szegény ^.^ -
n3whous3 #37543 de miért? -
Dobronski #37542 Gta4-ről még mindig a San Andreas jut eszembe. -
Dobronski #37541 Óóó tényleg bazd.
-
gyógyszered bevetted e?:DDD -
Dobronski #37539 Csak lehúztam a gta4 grafikáját,már ha lehet annak nevezni 2009-ben,és felhoztam egy istenkirály grafikájú játékot. -
:DDDD -
n3whous3 #37537 basszátok meg a mirrors edge hogy jött most ide? -
Hát azért GTA4ben sokkal több dologra kellett ügyelniük, plusz jól kidolgozott sztori... Hát most a mirrors edge-röl ezt nem nagyon tudom elmondani. -
Egyetértek, az index-nek én is örülnék! Amúgy hogyan kell letölteni a Pontiacot? Nem találok linket! -
De a Mirrors Edge-t miért kell összehasonlítani egy gyilkolós tolvajos játékkal? Grafikában biztos jobb a Mirrors Edge! -
Foshyy #37533 Próbáld ki a Mirrors Edge-t. Hatalmas játék. Nekem jobban bejött mint a GTA IV de a Vice Cityn nem tesz túl :)
VICE CITY FOREVER!!!