54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • jackcsabi
    A wareztól nem lesz csúnyább. Legalább ne fogd másra, hogy nem ment rendesen ;)
  • Dobronski
    Ti milyen konfiggal játszotok?Nekem sajnos csak a warez változattal volt szerencsém,ezért volt csúnyább még az eredetinél is.Pedig a konfigom bőven elég neki:)
  • Lacee86
    A hangulat azért most is megvan, most nem a küldetésekre értve, de pl. éjjel mászkálok NY Cityben, a fények, felhőkarcolók, mikor átmegyek a hídon stb. ezen nagyon feelingesek.
  • Snexi
    nem lesz semmilyen viccesebb küldetés
  • jackcsabi
    Késöbb nagyon befog indulni az égesz, tök hangulatos lesz.
  • Lacee86
    Az igaz, h a küldetések eddig elég egysíkúak, bár még csak 35 körül csináltam. Tény, h nem könnyű újszerű érdekes küldetést kitalálni, de azért nem lehetetlen. Kíváncsi leszek, lesz-e ilyen. Vice Cityben pl. a kis távirányítós helivel az épületrobbantás: a maga bosszantó volta ellenére sztem nagyon ötletes.
  • Dobronski
    Nem tudom,majd a gta-val is eltöltök több időt.30%-nál delete volt.
  • Dobronski
    Bazdmeg,de ne kívülnézzetet nézz már!Faith-et ki se dolgozták,mert fps...
  • Lacee86
    Hát mondjuk nálam is a Vice City a No.1 egyelőre, de ha netán a következő részben visszatérnénk oda ilyen kidolgozottsággal, mint a GTA IV (meg mellesleg picit jobb optimalizálással), akkor lehet h az lenne az új kedvenc.
  • Snexi
    szerintem a gta4 sem egy nagy szám,nem fos de hangulatilag nálam nagyon alulmúlta a korábbi részeket
  • norbi2fraktal
    Szerintem a GTA IV-hez, nem lehet hasonlítani semmilyen játékot még a saját stílusában sem, Saints Row 2==FOS vagy Godfather 2-is...semmi valósághű nincs bennük........GTA IV Forever
  • Lacee86
    Így van. Bár én mint mondtam, nem ismerem a ME-t, de képek meg videók alapján köze nincs a GTA-hoz.
  • mila69en
    nekem meg volt fosboxra nem egy nagy eresztés, nagyon steril és mű az egész játék... gta4 mellett labdába sem rúghat
  • DeerHunter01
    Mit veszekedtek ezen ? :D
    ha már GTA IV akkor hasonlitsátok össze inkább azzal a Saints Row2 -vel.
    nem játszottam vele de nem is nagyon érdekel
  • Snexi
    hidd el a me se így futna ha egy összefüggő városban lehetne játszani ami tele van emberekkel és autókkal
  • Snexi
    a me egy ideig szép,de egy idő után rosszul voltam tőle
    emlékszem amikor me után elindítottam a gta-t és akkor nagyon szépnek tűnt a gta részletes világa a me steriléhez képest
  • RYO21
    A ME legalább optimalizálva van.
  • tommygear
    nem is, gta
  • MerlinW
    Senki sem mondta hogy nem szép a ME, de hogy kettő közül melyik játék képi világa a valósághűbb, az szerintem nem kérdéses.

A másik hogy a ME leköti az emberek többségét 5-10 órára, aztán megy a polcra.
  • tommygear
    igaz a szó, mind2 jó játék de köze nincs egymáshoz
  • DeerHunter01

Azért nem rossz a grafikája ennek se bár nem értem hogy lehet összehasonlitani a két játékot.
    olyan mintha azt mondanám hogy szép a Colin Dirt valaki meg rávágná : de a Crysis sokkal szebb
  • n3whous3
    kicsit nagyobb a pálya a gta-ban, nemde?
  • MerlinW
    Stílusosnak stílusos, de a széptől baromi messze van:)
  • fook
    a szép :D
  • MerlinW
    A "csúnya" játék...

• MerlinW

• MerlinW

• MerlinW
    Nem tudom neked mik az elvárásaid... de olyan még nem létezik.

• jackcsabi
    Mert hülye szegény ^.^
  • n3whous3
    de miért?
  • Dobronski
    Gta4-ről még mindig a San Andreas jut eszembe.
  • Dobronski
    Óóó tényleg bazd.
  • mila69en
    gyógyszered bevetted e?:DDD
  • Dobronski
    Csak lehúztam a gta4 grafikáját,már ha lehet annak nevezni 2009-ben,és felhoztam egy istenkirály grafikájú játékot.
  • fery02
    :DDDD
  • n3whous3
    basszátok meg a mirrors edge hogy jött most ide?
  • jackcsabi
    Hát azért GTA4ben sokkal több dologra kellett ügyelniük, plusz jól kidolgozott sztori... Hát most a mirrors edge-röl ezt nem nagyon tudom elmondani.
  • TaRka0107
    Egyetértek, az index-nek én is örülnék! Amúgy hogyan kell letölteni a Pontiacot? Nem találok linket!
  • TaRka0107
    De a Mirrors Edge-t miért kell összehasonlítani egy gyilkolós tolvajos játékkal? Grafikában biztos jobb a Mirrors Edge!
  • Foshyy
    Próbáld ki a Mirrors Edge-t. Hatalmas játék. Nekem jobban bejött mint a GTA IV de a Vice Cityn nem tesz túl :)
    VICE CITY FOREVER!!!