54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • 5Dani
    Hali! Mielőtt írnál, olvasd át egyszer, htx.
  • playstation9
    Hali! AZ lenne akérdésem hogy Multiban kb menyien szoktak lenni sokan? azért kérdem mivel ebböl is létezik tört verzió ugy mint a Test Drive Unlimitedböl.. aztis megvetem 2K-ért a multija miadt és kb volt 10 ember azon a hatalmas területen:D
    Jah igen és itt is Ameriaki címet kell megadni a Live regisztrálásakor? mit a Gears of War-ban?(asszem iesmi volt .. de lehte roszul emlékszem)
    a Választ THX
  • 5Dani
    Azt hogy jobban törjenek a kocsik, hol buherálod?
  • chriss21
    Sziasztok!

Annál a résznél akadtam el mikor mennem kell interjúra és előtte ugye öltönyt meg cipőt kell venni, h elegántos legyek! Hiába veszek v is cserélem le ami rajtam van nem enged be az épületbe mert az írja ki, h szép ruha kell még mindig...
  • Nuclearity
    nekem is kéne dehát pénz kérdése az egész :S
  • benkoszabi
    na hali srácok. letöltöttem a játékot szigorúan csak kipróbálásra, mint láthatjátok a konfigom nem valami erős...no mindegy....elindítottam a játékot, magától beállította a grafika opciókat, elég alacsonyra...Medium/Medium, 30%-os csúszkákkal....és hát szal épp annyira volt élvezhető, mint amennyire élvezhetetlen, de arra jó volt ez a próba, hogy belekóstoljak a játékba....kb. ha mindent levettem 1%-ra akkor futott elfogadható sebességen, ami annyit tesz, hogy rajtam már csak egy Quad Core, vagy egy erősebb Core, esetleg az AMD új 3 vagy négymagosai segítenének...utóbbi az esélyesebb, mivel elég olcsók és jók a Phenom-ok...no mindegy...amúgy azt kell hogy mondjam, hogy sztem annyira nem is vészes a gépigénye...igaz, nagyobb a Crysisnál, nagyobb az Arma2-nél...de mondom....tudtam vele játszogatni....engem ami legjobban dühített, hogy a menü nagyon egyszerű, mintha semmi kreativitást nem vittek volna ennek kidolgozásában, illetve a borzalmas Autorun...nem si tudom hogy jöhetett létre az, hogy iylen kockák vannak betűk helyett....

Egy szó mint száz, jó játék, de itt mindenképpen erősebb konfigra van szükség....talán nem ártana beszereznem 1 gigás VGA memóriát, mert bár a látótávolsággal nem volt gondom...de azért mégis....
  • Szabi1991
    szép, remélem lesz az alap autókat kicserélő valódi mód
  • Lacee86
    Toyota Supra volt a kedvencem a Most Wanted-ban. :)
  • DJ Skyline
    pár video a Supráról. egyik, másik. de az első az jobban a lényegre tére.
  • DJ RX7
    majd délután fogok készíteni egy részletes leírást az autó berakásról és módosításról, hogy könnyebb dolgok legyen az újregeknek
  • BIZ0906
    Igen végre beindult az autó biznisz xD
  • DJ RX7
    a link lemaradt. jobb oldalt van a sarokban van a download.
  • DJ RX7
    itt a Toyota Supra "teszt" akit érdekli nézze meg egy 30mb-os kép pack.
    a törés az nagy nulla szinte nem törik semmit az autó. vannak még apró hibái. pl.: az ajtó nem záródik be, de ez csak grafikai úton, fizikailag bezárja. egyébként a világítása, jelzőlámpák tökéletesek ha a gumi is a többi autóhoz képes válik le a felniről.
    annyit hozzáteszek, hogy nekem módosítottak az autó sérülések. kb. 5x jobban törik az eredeti állapotnál és a Supra törését egy 90000 tonnás -modosított- Comet-el is próbáltam összetörni.
    mielőtt megkérdezni valaki: a Supra törését is beállítottam úgy a többi autó szintjére annak ellenére, hogy a handling.dat-ban át kellett írni.

[center]

• DJ RX7
    a törés az szinte nulla felesleges is képeket beszúrnom.
  • DJ RX7
    mindjárt tesztelem.
  • DJ RX7
    meguntam félni
  • jackcsabi
    :DDD
  • rooney8
    olyan mintha kukorica lennél :D
  • TaRka0107
  • DeerHunter01
    Bebasztál e?
  • fook
    ??
  • rvn
    Sztem már miden is szép a játék előző vgammal ugy toltam.
  • n3whous3
    menni fog az
  • benkoszabi
    Galaxy 8800GT 512MB
  • MerlinW
    Próbáld ki, alacsony-közepes beállításokkal valahogy menne. Kérdés, hogy pontosan milyen a VGA, de majd kiderül. Puding próbája az evés.
  • benkoszabi
    Hali. a gépem ne mtúl erős, de azért kipróbálná ma játékot...valsze szaggatna, és mindent le kéne vennem ,de mégis, ha nem fullon játszik az ember, menynire szép még úgy a játék? amúgy egy 2 magos, 2300Mhz-es amd-m van, és egy 512MB-os videókártyám és 2 giga RAM-om....
  • fery02
    De ha egyszer tapasztalatból írja. :P
  • MerlinW
    Igen régóta nem füstölnek el a procik. Ha túlmelegszik leáll magától, ha túl magas a freki, vagy valami túl van hajtva el sem indul a gép a BIOS visszaállítja a jó értékeket. Nehéz nehéz szétbarmolni a hardvert szoftveresen a mai alaplapokkal/procikkal.
  • tommygear
    nem füstöl el, ha nem ész nélkül kezded tuningolni
  • SL
    nekem sem, elfüstöl a növeléstől(tapasztalatból írom!).
  • tommygear
    világi hibád
  • MerlinW
    Lehet, Rockstar supporttól. Kell hozzá valamilyen adat (termékszám, vagy a számláról valami) de ezt majd megírják neked jól. Angol tudás előny:D
  • MerlinW
    Pedig ezzel kezdtem..:)
  • ScarY MAN
    egy kerdes. haver elhagyta a kezikonyvet amin volt a serial. namost. lehet igenyelni masikat vagy van valami megoldas arra hogy azt vissza lehessen szerezni?
  • n3whous3
    black editiont még csak csak, de ez nem az + step 2-es proci, nem fogom húzni, már csak azért sem, mert nem is szokásom
  • TaRka0107
    Kössz a segítséget srácok! SparkIV-et használom! Csak nem hittem hogy van link a readme-ben!
  • MerlinW
    Ami readme-ben van Spark, nekem jó 1.0.4.0-el
  • SL
    OpenIV + letöltöd a 1.0.4.0 support xml-t.
  • TaRka0107
    De a Spark se megy!:D Letöltöttem és írja hogy új verzióm van! Meg elolvastam a readme-t, és azt írta hogy 1.0,1.1,1.2-vel megy csak! Tudsz linkelni olyat ami jó 1.4-hez is?
  • MerlinW
    De ha egyszer az Open nem megy a tört verzióddal... logikusan a Spark kell neked. Ugyanazt tudják.