Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • benkoszabi
    na hali srácok. letöltöttem a játékot szigorúan csak kipróbálásra, mint láthatjátok a konfigom nem valami erős...no mindegy....elindítottam a játékot, magától beállította a grafika opciókat, elég alacsonyra...Medium/Medium, 30%-os csúszkákkal....és hát szal épp annyira volt élvezhető, mint amennyire élvezhetetlen, de arra jó volt ez a próba, hogy belekóstoljak a játékba....kb. ha mindent levettem 1%-ra akkor futott elfogadható sebességen, ami annyit tesz, hogy rajtam már csak egy Quad Core, vagy egy erősebb Core, esetleg az AMD új 3 vagy négymagosai segítenének...utóbbi az esélyesebb, mivel elég olcsók és jók a Phenom-ok...no mindegy...amúgy azt kell hogy mondjam, hogy sztem annyira nem is vészes a gépigénye...igaz, nagyobb a Crysisnál, nagyobb az Arma2-nél...de mondom....tudtam vele játszogatni....engem ami legjobban dühített, hogy a menü nagyon egyszerű, mintha semmi kreativitást nem vittek volna ennek kidolgozásában, illetve a borzalmas Autorun...nem si tudom hogy jöhetett létre az, hogy iylen kockák vannak betűk helyett....

Egy szó mint száz, jó játék, de itt mindenképpen erősebb konfigra van szükség....talán nem ártana beszereznem 1 gigás VGA memóriát, mert bár a látótávolsággal nem volt gondom...de azért mégis....