54920
-
GTA IV antialiasing BETA - link
Forrás: ENB Series -
Akkor lehet megcsinálták külön, mert az alapból nem forog, direkt megfigyeltem.
Rooney: Az a baj, hogy lehet látni bizonyos helyzetekben. Meg egyébként is ott van a videószerkesztő, ahol lehet olyan filmet csinálni, mintha benn ülnél az autóban. IMHO igazán megcsinálhatták volna, nem hiszem, hogy nagy dolog lett volna. -
azt írja,h valami élő kapcsolat kell -
Gondolom azért nem, mert (hivatalosan) úgy sincs belső nézet és kívülről pedig úgy se lehet látni, hogy mozog vagy nem... -
Sziasztok!Az a problémám h nemtok belépni a windows live-ba ezt írja:
PLS valaki segítsen -
egyébként mi ez a hirtelen nagy kocsimódolás?eddig szinte 1 kocsi se volt a gta4-hez,most meg csomó :D -
de forog,nekem volt belsőnézetes mód felrakva és teljesen jól működött,kivéve amikor neki mentem valaminek mert akkor átbukott a kamerán niko -
Van olyan mod, csak az a probléma, hogy az autókban nem forog a kormány... (amit egyébként baromira nem értek, hiszen annyi apró részletre ügyletek, mint pl. belső lámpa kigyullad, amikor kinyitják valamelyik ajtót, ilyen szarvashibát bennehagyni a játékban...) -
Ferrari F430 alakuloban. -
csak mod -
1, 2 FPS-t kibirok. kiprobalom. -
Autó méretétől (kidolgozottságától) függ a lassulás (ami egyébként minimális). A jelenlegi modellek nem lassítanak semmit.
Egyébként 2 perces művelet a csere, próbáld ki. -
hello.
probalkozott mar valaki az autok kicserelesevel? tapasztalt FPS csokkenest? -
Azt mondod hogy a bugokat eltünteti a 9.1-es catalyst? Na mindjárt megpróbálom:D -
Belső (kormányos) kameranézet van-e? Kerestem de nem találtam, pedig mintha említette volna valaki...:) -
hagyd a fenébe szerintem.
-
ldavid #37920 meg kell venni, vagy húzzál a másik topicba -
Én laptopon akarom majd kipróbálni a játékot, méghozzá ezen. (VGA nem 256-os, hanem 7xx MB-os)
Szerintetek érdemes, vagy hagyjam a fenébe? -
Tari Róbert #37918 bocsi mi a válasz? -
BIZ0906 #37917 Azzal nekem is sokkal jobb volt csak a Windowsban meg a photoshopban volt olyan a képmegjelenítés, hogy néha ott hagyta az ecsettel rajzolt pontokat :S
512MB-t ki is használja neked a kari? -
n3whous3 #37916 512 megás HD2600XT, az új patch és CSAKIS a 9.1-es ATI CATALYST megoldja a bugokat (te is revertelj csak vissza 9.1-re és meglátod).
Amúgy még véletlen sem 1280x1024-be játszom :D Csak feltekertem a grafikát, hogy jó legyen a render. Bele is telt több, mint 1 órába, mire ezt a két percet lenyomta a gép :CCC -
bruna #37915 Sziasztok ! Valakinek van olyanja ,hogy neon mod ,és tudja ,hogy hogyan kell betenni ?? -
Rájöttem mi a baj! 1.1-es patchez való:D -
Hát amikor küldetésben vagyok akkor sietek meg mindent sodrok.... de néha jó "öregapásan" vezetni:) -
BIZ0906 #37909 Ezt te csináltad a te gépeden? Mert nekem is egy 2600 XT-m van de 256 és néha baromi bugos tud lenni. -
Én még régebben próbáltam. Először nekem se akart működni, aztán volt egy reinstall és valahogy megmaradt az a fájl ami "megcsinálja" ezt a nézetet és utána jó volt :D -
Persze, megértem én. Csak azt furcsállom, hogy te akkor ilyen tök rendesen hajtasz, megállsz a pirosnál meg minden? -
De attól mert neked nincs szükséged rá, attól még más örülhet neki! Amúgy a belső nézetes dolgot leszedtem, betettem oda ahova kell de nem vált arra a nézetre, csak a motorháztető van! -
Hátizsák mod van gtahungary-n is :) -
n3whous3 #37904 hopp leesett, a teherautó áll mindvégig, jó trükkösen vágta össze a csávó... :D -
n3whous3 #37903 meg ez a delivery boyos dolog is mifasz?????? honnan van hátizsák, hogyan tud a tréleren megmaradni niko, mikor alapból lehullik az ember minden kocsiról,ha az elindul? -
n3whous3 #37902 fura, nálam (legalábbis eddig úgy láttam) egy rohadt metró sincs az aluljáróban, csak akkor, ha állomáson vagyok :C Ha megyek köztük, nem megy egy sem :( -
Admiral #37901 Jó kis video, de az vicces, hogy 5:10 -nél egy Police Patrol (gyengébbik rendőrautó) ugrik Niko után, 5:20-nál meg egy Police Cruiser ér földet :D -
SL #37900 ték -

-
n3whous3 #37897 :D
az mekkora geci volt am, a las venturasi csajt istenért se lehetett "megcsinálni" benne :DDDD -
szerintem idovel tuti lesz ilyen mod. a jatekban benne van, csak elo kell csalogatni. mint a SA-ban a hot coffee mod. :D -
n3whous3 #37895 nekem van egy fps mod hozzá és fasza is, kell egy külön gomb, hogy aktivizáld
btw nem használom, mert bugos a telefonra nálam :-| nem tudok fogadni telefont vele és aztán nem is tudom lerakni se... -
na meg van a kormány mögötti vezetéshez a mod .
De még mindig a motorháztetőn ülök és innen tudok az egérrel nézelődni .
Valakinek valami ötlete ? -
keress arra amire válaszolt !!! lol