54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • DJ RX7
    GTA IV antialiasing BETA - link

Forrás: ENB Series
  • Lord Myn
    Akkor lehet megcsinálták külön, mert az alapból nem forog, direkt megfigyeltem.

Rooney: Az a baj, hogy lehet látni bizonyos helyzetekben. Meg egyébként is ott van a videószerkesztő, ahol lehet olyan filmet csinálni, mintha benn ülnél az autóban. IMHO igazán megcsinálhatták volna, nem hiszem, hogy nagy dolog lett volna.
  • djjeges
    azt írja,h valami élő kapcsolat kell
  • rooney8
    Gondolom azért nem, mert (hivatalosan) úgy sincs belső nézet és kívülről pedig úgy se lehet látni, hogy mozog vagy nem...
  • djjeges
    Sziasztok!Az a problémám h nemtok belépni a windows live-ba ezt írja:

PLS valaki segítsen
  • Snexi
    egyébként mi ez a hirtelen nagy kocsimódolás?eddig szinte 1 kocsi se volt a gta4-hez,most meg csomó :D
  • Snexi
    de forog,nekem volt belsőnézetes mód felrakva és teljesen jól működött,kivéve amikor neki mentem valaminek mert akkor átbukott a kamerán niko
  • Lord Myn
    Van olyan mod, csak az a probléma, hogy az autókban nem forog a kormány... (amit egyébként baromira nem értek, hiszen annyi apró részletre ügyletek, mint pl. belső lámpa kigyullad, amikor kinyitják valamelyik ajtót, ilyen szarvashibát bennehagyni a játékban...)
  • DJ Skyline
    Ferrari F430 alakuloban.
  • DJ Skyline
    csak mod
  • LeventeV
    1, 2 FPS-t kibirok. kiprobalom.
  • MerlinW
    Autó méretétől (kidolgozottságától) függ a lassulás (ami egyébként minimális). A jelenlegi modellek nem lassítanak semmit.
    Egyébként 2 perces művelet a csere, próbáld ki.
  • LeventeV
    hello.
    probalkozott mar valaki az autok kicserelesevel? tapasztalt FPS csokkenest?
  • TaRka0107
    Azt mondod hogy a bugokat eltünteti a 9.1-es catalyst? Na mindjárt megpróbálom:D
  • MerlinW
    Belső (kormányos) kameranézet van-e? Kerestem de nem találtam, pedig mintha említette volna valaki...:)
  • DeerHunter01
    hagyd a fenébe szerintem.
  • ldavid
    meg kell venni, vagy húzzál a másik topicba
  • Tojesz
    Én laptopon akarom majd kipróbálni a játékot, méghozzá ezen. (VGA nem 256-os, hanem 7xx MB-os)
    Szerintetek érdemes, vagy hagyjam a fenébe?
  • Tari Róbert
    bocsi mi a válasz?
  • BIZ0906
    Azzal nekem is sokkal jobb volt csak a Windowsban meg a photoshopban volt olyan a képmegjelenítés, hogy néha ott hagyta az ecsettel rajzolt pontokat :S
    512MB-t ki is használja neked a kari?
  • n3whous3
    512 megás HD2600XT, az új patch és CSAKIS a 9.1-es ATI CATALYST megoldja a bugokat (te is revertelj csak vissza 9.1-re és meglátod).

Amúgy még véletlen sem 1280x1024-be játszom :D Csak feltekertem a grafikát, hogy jó legyen a render. Bele is telt több, mint 1 órába, mire ezt a két percet lenyomta a gép :CCC
  • bruna #37915
    Sziasztok ! Valakinek van olyanja ,hogy neon mod ,és tudja ,hogy hogyan kell betenni ??
  • TaRka0107
    Rájöttem mi a baj! 1.1-es patchez való:D
  • TaRka0107
    Hát amikor küldetésben vagyok akkor sietek meg mindent sodrok.... de néha jó "öregapásan" vezetni:)
  • BIZ0906
    Ezt te csináltad a te gépeden? Mert nekem is egy 2600 XT-m van de 256 és néha baromi bugos tud lenni.
  • rooney8
    Én még régebben próbáltam. Először nekem se akart működni, aztán volt egy reinstall és valahogy megmaradt az a fájl ami "megcsinálja" ezt a nézetet és utána jó volt :D
  • jackcsabi
    Persze, megértem én. Csak azt furcsállom, hogy te akkor ilyen tök rendesen hajtasz, megállsz a pirosnál meg minden?
  • TaRka0107
    De attól mert neked nincs szükséged rá, attól még más örülhet neki! Amúgy a belső nézetes dolgot leszedtem, betettem oda ahova kell de nem vált arra a nézetre, csak a motorháztető van!
  • rooney8
    Hátizsák mod van gtahungary-n is :)
  • n3whous3
    hopp leesett, a teherautó áll mindvégig, jó trükkösen vágta össze a csávó... :D
  • n3whous3
    meg ez a delivery boyos dolog is mifasz?????? honnan van hátizsák, hogyan tud a tréleren megmaradni niko, mikor alapból lehullik az ember minden kocsiról,ha az elindul?
  • n3whous3
    fura, nálam (legalábbis eddig úgy láttam) egy rohadt metró sincs az aluljáróban, csak akkor, ha állomáson vagyok :C Ha megyek köztük, nem megy egy sem :(
  • Admiral
    Jó kis video, de az vicces, hogy 5:10 -nél egy Police Patrol (gyengébbik rendőrautó) ugrik Niko után, 5:20-nál meg egy Police Cruiser ér földet :D
  • SL
    ték
  • rooney8
  • n3whous3
    :D

az mekkora geci volt am, a las venturasi csajt istenért se lehetett "megcsinálni" benne :DDDD
  • DJ Skyline
    szerintem idovel tuti lesz ilyen mod. a jatekban benne van, csak elo kell csalogatni. mint a SA-ban a hot coffee mod. :D
  • n3whous3
    nekem van egy fps mod hozzá és fasza is, kell egy külön gomb, hogy aktivizáld

btw nem használom, mert bugos a telefonra nálam :-| nem tudok fogadni telefont vele és aztán nem is tudom lerakni se...
  • Nesu
    na meg van a kormány mögötti vezetéshez a mod .
    De még mindig a motorháztetőn ülök és innen tudok az egérrel nézelődni .
    Valakinek valami ötlete ?
  • Nesu
    keress arra amire válaszolt !!! lol