54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Nesu
    Ugy van az ,hogy más a neve :presidente wtd/wft =pres.wft /wtd
    Írd át a presidente nevet értelemszerűen .
    Ennyi .De van egy progi amivel lehet plussz műúton járókat betenni .
  • ronso

ennyi
  • ronso

ezt akartam betenni a játékba de nem lehet...sikerült valakinek ?
  • Borg
    Nekem 256os volt régebben, de ugyanigy villogtak feketén.
  • tommygear
    ottvan a faq-ba 70%os
  • bertino
    mennyit ér neked... ?
  • csocso92
    hello valaki nem tudna nekem adni 70% mentés?
  • blackparty
    Sziasztok! aki ati hd 2600 512 es kártyával játszik az írja már le legyenszives hogy neki is csúnyák e a ház épületek. Ez alatt azt értem hogy nem rajzolja ki teljesen hanem ilyen feketén villog amíg közelebb nem megy. Előre is köszönöm!
  • Borg
    Én is olyasmi beállitásokkal játszok mint ami a te képeden volt (1280x1024). És ehhez 2.8-as c2d, és 4670-em van csak, mégis JÁTSZHATÓ fps-t produkál. Amiről a fassetudja mennyi, de nem is érdekel. Mi lenne pl ha nem az fps-t néznéd, hanem a játékot élveznéd? :)
  • bertino
    szerintem örüljünk egyáltalán, hogy hozzánkvágták PCn is a game-t

[viccel]
  • arty
    Nem véletlen irtam fraps ingame benchmark eredményt: a beépitett bench nekem is kidobja a 40fps-t 1080p-ben, miközben játék közben van átlag 20 fps-em (se). Namind1, majd ha 4 magosom lesz ... pedig win7-ben (fogalmam sincs miért) kicsit biztam.
  • Sponnyabob
    Jó mondjuk én 1680x1050-es felbontásban játszom vele és ahoz képest kurva jól megy a játék.
  • DJ Skyline
    árnyékkal:

Statistics
    Average FPS: 48.84
    Duration: 37.10 sec
    CPU Usage: 84%
    System memory usage: 59%
    Video memory usage: 100%

Graphics Settings
    Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
    Texture Quality: Medium
    Texture Filter Quality: Very High
    View Distance: 40
    Detail Distance: 100

Hardware
    Microsoft® Windows Vista" Ultimate
    Service Pack 1
    Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GT
    Video Driver version: 182.50
    Audio Adapter: Speakers (VIA High Definition Audio)
    Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz

File ID: Benchmark.cli

árnyék nélkül:

Statistics
    Average FPS: 56.31
    Duration: 37.18 sec
    CPU Usage: 78%
    System memory usage: 59%
    Video memory usage: 97%

Graphics Settings
    Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
    Texture Quality: Medium
    Texture Filter Quality: Very High
    View Distance: 40
    Detail Distance: 100

Hardware
    Microsoft® Windows Vista" Ultimate
    Service Pack 1
    Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GT
    Video Driver version: 182.50
    Audio Adapter: Speakers (VIA High Definition Audio)
    Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz

File ID: benchmark.cli
  • skygt90
    hi mindenkinek ! amikor telepíteném a gamet azt írja ki hogy : You system incompatible with %P
    please follow the link below more information...és ha rákattintok bejön hogy Windows XP serice pakk 3-at akarja letölteni....na de nekem Vista Op rendszerem van , és megvan frissítve service pakk1-re....és mégis ezt írja ki ...mi lehet a gond ?
  • arty
    árnyékkal! ;) + jöhet privibe is, h ne offoljunk. gépedről is pár szó stb ;) THX!
  • DJ Skyline
    ok, mindjárt megcsinálom.
  • arty
    ne képeket nyomj, hanem fraps benchmark txt fájlt linkelj, amiben látom, h végig 40-50fps-ed van :))
  • DJ Skyline
    ilyen beállítások mellett:

így fut:

árnyék (very high)

nem oszt nem szoroz FPS tekintetében, azért kapcsoltam ki, mert hányás volt eleinte eléggé.
  • DJ Skyline
    frászt, mindjárt nyomok képeket. :)
  • arty
    négy magon is 25fps????

ok, kiszálltam :D
  • Lacee86
    Na jah, csak kicsit unalmas már, h a játék megjelenése után több mint fél évvel is ez a téma. Sztem jobb lenne, ha mindenki elfogadná, h ez a játék ilyen, kész, jobban optimalizálva már nem igen lesz; és próbálná élvezni. Jönnek pl. az olyan kérdések, h "nekem ilyen meg oylan kártyával/procival mér' csak ennyi meg annyi FPS-em van?" meg hasonlók: honnan a rákból tudjuk, nem mi vagyunk a programozók. Írjon konkrétumokat, nézzen körül neten (arra való), érdeklődjön akinek hasonló gépe van stb., próbáljon tenni ellene vmit. A másik halálom, mikor az árnyékokkal baszkolódnak, h mér' olyan, meg h a kocsi mér' nem fénylik így meg úgy, meg h a tőlem 2 km-re levő háznak az ablakában mér' nem látom a muskátlit meg hasonló szintű elmés kérdések... Akinek ilyen gondjai vannak az életben, az qvára unatkozik vagy nemtom. Na bocs, h ilyen hosszú lett, csak úgy jött. Várom a hurrogást/ netán egyetértést.

Crysis: sztem egy erős VGA elviszi azt jól, hacsak nem megint az értelmetlen 16000x9000-es felbontást meg 64x-es élsimítást, meg DX13-at vesszük full grafnak.
  • FZoleee
    Az van, hogy mindenki kurva okos a topikban
  • Sponnyabob
    Az van hogy mindenki vinnyog mert nem megy jól a játék ami egyrészt a rossz optimalizálás miatt van másrészt meg az emberi hülyeség miatt. Mondjuk nálam a régi kétmagos procimmal volt 15-20 fps az új négymagossal meg 25 fps úgyhogy tényleg nem lehet eldönteni mi a jó ennek a játéknak. Csak én gondlom úgy vagy a Crysis ugyanilyen hogy semmi nem viszi full garfon normálisan?
  • Lacee86
    Most már ezt végképp nem értem: mikor megjelent a játék, az volt, h ó ez a játék szereti a magokat, minimum 2, de legjobb ha 4. Pár héttel ezelőtt itt erősítették válltig, h ki sem használja a 4 magot, mivel konzol átirat, és csak legfeljebb 3 magot használ; aztán most meg jönnek ilyen mondatok megint h 4 mag alatt nincs normális GTA... Már bocsánat, de akkor mi a halál f***a is van akkor?!
  • arty
    nem, csak te vszeg direkt élvezed, ha 20fps-el játszhatsz :)
  • fery02
    Itt még annyira nem is.
  • fery02
    "hiába, 4 mag alatt nincs normális gta4, OS-től függetlenül" - akkor úgy tűnik én kivétel vagyok.

tíz
  • DjSylent
    Hello

Igen eredetibe is lehet rakni nekem is abban vannak
  • balint1111
    Nagyon füstöl ez az autó
  • arty

néha felmegy 25-ig, de nagyon sokat vagyok 20 alatt. XP alatt ugyan ez ... legujabb driver mindenből, friss install, 1.0.4.0, uj live, uj social club :)

tudom, mondjárt jön a válasz, h nálam van valami - nade két havernál ugyan ez, azonos gépen!!! (erős core2, 4g ram, 4850 - van akinél 1gigás 4850!!! hiába, 4 mag alatt nincs normális gta4, OS-től függetlenül :( )

ha mindent mediumra veszek, 33->25-re, shadow complex 0-ra, post process kikapcs:

szánalom ...

• Viktor9202
    Sziasztok.

Mi lennek a MOD-nak a neve amitől szebb lesz a garfika, meg ennyire csillog minden? Válaszotokat előre is köszönöm
  • Sponnyabob
    Sziasztok! Az eredeti játékba is lehet betenni autókat mer holnap megrendelem cdgalaxistól és le akarom tisztázni minden kérdésemet.
  • n3whous3
    loál azon a gépen a szarul menés szerintem átlag 35 FPS-t jelenthez közel max grafikában

tévedek? mert ha nem, akkor ne szarozd le a sebességet :)
  • BIZ0906
    Ne nekem mondjad nekem faxán megy XP-n szarabb volt. Win7en meglepődtem hogy jobb. De örülök neki.
  • DjSylent
    üdv mindenkinek
    Amúgy ezt én is tapasztaltam winxp alatt a hármas patch-el is szagattot még egy picit aztán meglepődve láttam hogy mikor felraktam a win7-et akkor elég volt már csak a 2-es javítást feltenni és simán ment akadás nélkül.
    Xp-vel 35fps volt tesztben
    win7-el már 48
  • arty
    (core2 3.8ghz, 4850, 4g ram - biztos ez nem elég normális... szarul megy win7 alatt is, de mondjuk xp alatt is szarul ment :D )
  • n3whous3
    akkor olvass vissza pár 10 oldalt, akiknek normális gépük volt mindnek jobban ment win7 alatt a gta4
  • arty
    hátpersze ...
  • DjSylent
    Itt egy jobb képem majd mosmár csinálgatok nektek pár jobb képet:)
    [IMG][/IMG]
  • n3whous3
    megfelelő gépen gyorsabb win7 alatt, mint xp-vel