54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Lord Myn
    Ha azt sem tudod mi az, akkor pláne ne nyúlkálj bele...

Nagyon leegyszerűsítve: itt tárolódnak a Windows és a telepített szoftverek/hardverek beállításai, a regedit nevű programmal lehet szerkeszteni, ilyesmi:

OS újratelepítést javaslok, hogy tudd rendesen használni a GTA-t.
  • myrad
    hát ez amolyan neszesemmifogdmegjól.
  • Sponnyabob
    Amúgy csak hogy tudjam mi az a registry ha nem túl bonyolult elmondanád nem akarok belenyúlni de azért jó lenne tudni :)
  • Cence
    [email protected] a cím és ezt írták:
    Hi Bence,

Thank you for contacting Rockstar Games technical support. Your question has been received, and you should expect a response from us within the next 72 hours.

If you would like to speak to a technical support representative, please find a list of support contact telephone numbers by territory below.

For US Support
    Phone: 1-866-405-5464

For Canadian Support
    Phone: 1-800-269-5721

For UK Support
    Phone: 08701 200060

innen írtam:

http://www.rockstargames.com/support/ (Contact US ra kattintva)
  • Csabesz6
    Ez a realisztikus törésmodell kiegészítő( handling. dat asszem), peccstől függetlenül működik, vagy kell hozzá peccs is?
    Nekem alap verzió van fent.
  • myrad
    Miért gondolod, hogy XBOX-om van?
  • myrad
    XP-m van, nem XBOX-om, asse tudom mijaz.
    PC-s verziót vettem te...:-D
  • werkfilm
    xboxra hogy tettél sp3at?
  • myrad
    Igen, SP3 fenn van, optimális gépconfig.
  • Lord Myn
    SP3-as az XP?
  • Lord Myn
    Simán lehet az a baja! Ki kell pucolni a registry-ből, bár ha nem értesz hozzá, akkor jobb egy OS újratelepítés.

Az online aktiváció akkor van amikor bekéri a CD-kulcsot és utána megpróbálja aktiválni.
  • EK1TEP
    Na ez azt gépállat!
    Dacia
  • Sponnyabob
    az online aktiváció az mikor van a legvégén és mi kell hozzá? Mert ha jól tudom még nem csináltam meg és ha az a securom-os cucc az online aktiváció akkor ott akadok el mindig. Vagy még az jutott eszembe hogy régebben fent volt a GTA iv tört verziója lehet hogy azzal van baja hogy valami megmaradt abból?
  • myrad
    Sziasztok!
    A problémám, hogy XP(bit32)-en valamint az optimális konfigon nem indul el a GTA 4.
    A Social Club fenn van rendben. A play gomb megnyomása után háttérben homokórázik, majd semmi nem történik. Gép nem fagy le, de nem is indul el a játék. Lemezt nem pörgeti fel, nincs hibaüzenet.
    Games for Windows Live start menüből való indítására az alábbi hibát dobja:
    "To use all of the features of Games for Windows - Live, you need to apply a hotfix for Windows XP."
    Ezután megkérdezi:
    "Do you want to view and download the update?"
    Ha ezekután az OK-ra kattintok bedobja a Microfos Support oldalát ahol kiírja, "Can’t install item (0x800B0003)"
    Szóval kapjam be.
    Lentebb olvasva kéne nekem valami hotfix, és találok egy linket a 32bites XP-hez, viszont a link a Windows 2003 Server hotfixére mutat ami ráadásul angol nyelvű. Nem szeretik egymást.
    Van valakinek valamilyen épkézláb ötlete?
    Kihullott az összes száll hajam. Kérlek segítsetek. [email protected]
    Előre is nagyon köszi!
  • Lord Myn
    A 'nyelvtanilag helyesen'-t azért kértem, mert frankón nem értettem mi a bajod...

Igaz, hogy én még csak 2x telepítettem a játékot, de ilyen 'kiadási dátum ellenőrzése'-re nem emlékszem. Az általad linkelt oldalon offline aktivációt lehet csinálni (többek között), pl. ha nincs interneted (egy másik gépről).

A szürke csík, ha jól emlékszem meg a SecuROM védelem miatt van (javítsatok ki ha tévedek), én No-DVD launcher-t használok (nem akarom koptatni a lemezeket), javaslom próbáld meg te is, hátha a SecuROM-val problémái vannak a gépednek.

Az online aktiváció akkor most ment vagy nem?
  • chicco
    valaki tudna nekem kuldeni 1 eredeti vehicle.img filet

es hogyan tudom megnezni milyen verziom van?

Koszi

[email protected]
  • Sponnyabob
    Szóval mikor befejeződik a játék telepítése akkor van olyan hogy kiadási dátum ellenőrzése. Tehát kiírja hogy várjak amíg befejezi ekkor elmegy a csík 30%-ig ott megáll és kiírja hogy hiba történt az ellenőrzés közben és próbáljam újra. Oké. Újra próbálom akkor se megy akkor lentebb kiírja hogy ha újra jelentkezik a hiba akkor kattintsak ide akkor ott azt vettem ki gyenge angol tudásommal hogy kézileg is meg lehet csinálni az ellenőrzést. A dátum ellenőrző ablakában a bal alsó sarokban van olyan hogy Activate manually erre rákattintok és nem történik semmi csak megjelenik a homokóra az egér nyila mellett majd pár másodperc múlva eltűnik és nem történik semmi és ezen nem tudok átlépni. Mikor először telepítettem a játékot akkor sikerült az Activate manually gombbal ellenőriztetni de mikor be akartam lépni a játékba tehát rákattintottam a GTA IV ikonjára akkor ezt dobja ki mindig és minden alkalommal 30%-ig megy el a csík aztán semmit nem tudok csinálni. Remélem érthető így már hogy mi a problémám és ne haragudj ha nem helyes az írásom néhol vagy mindenhol vagy mit tudom én hány helyen de ez nem egy nyelvtan óra hanem egy fórum úgyhogy hagy legyem már pár hibám vagy akármennyi. Köszi szépen és várom a válaszokat hogyha tudtok valami megoldást.
  • Lord Myn
    Talán ha leírnád tagoltan, nyelvtanilag helyesen mi a probléma pontosan, mert pl. én egy büdös szót sem értettem abból, amit írtál...
  • Sponnyabob
    Senki nem tud megoldást már minedt kipróbáltam mindeféla hülyeséget letöltöttem de semmi különbség vagy becsaptak volna és nem jó a DVD? A cdgalaxisban vettem most akcióban ezt. Senkinek nem volt még ilyen gondja?
  • Sponnyabob
    Sziasztok! Ma megvettem a játékot és miután feltelepítettem és a kiadási dátumot ellenőrzése közben hiba lép fel és tudom végigcsinálni ez után rákattoltam a linkre ami ott van hogy ha hiba van akkor oda menjek jó akkor megpróbáltam manuálisan aktiválni de ha rákattintok arra hogy "Activate manually" akkor nem történik semmi megjelenik a homokóra az egér mellett de semmi egyéb nem történik. Mi a fenét csináljak? A telepítés befejezése után már egyszer megcsináltam manuálisan mert akkor sem akarta automatikusan megcsinálni de akkor sikerült most miért jön ezzel megint segítsetek lécci mert már az agyamra megy. Köszi
  • ToM1113
    Üdv!
    Talán rájöttem mi volt a gond....
    Figyelj hátha neked is ez a bajod vele.
    Mivel nekem AMD ATHLON x2 5600+ os procim van, letöltöttem hozzá az amd honlapjáról egy dual core optimalizer nevű progit, majd feltettem, azóta nem fagyott még se a GTA 4, se pedig a Fuel amivel szintén ez volt a gondom...
    Szval ha netántán neked is ilyesmi procid van érdemes megpróbálnod ezt.

• BIZ0906
    Mindegy már leszarom megtaláltam ami kell. Egyébként CoD-nűl is voltak ilyen váltó mittom én micsodák abból a retekből jött az 5let. De már az előbbi hozzászólásomból fény derült a megoldásra.
  • JaSoN HuNTeR #39335
    Már jó. Ki ismeri a GTA IV bodyguard cuccot? hova kell bemásolni?:S me a readme nem irja le normálisan :S
  • n3whous3
    Ha 1.0.3.0 a verziószám és változott valami olyasmi az 1.0.4.0 alatt, ami miatt nem futhat egy mod, akkor szerinted hogy a retekbe lenne az megoldás, hogy szimplán csak átírod a verziószámot?
  • BIZ0906
    Verda berakó progi miatt de már meg találtam a megoldást nem kell semmi extra csak GTA IV ASI Loader, Vehicle Selector ezek be a GTA IV főkönyvtárába és játékban F4 és már mehet is a verda vásárlás :D
  • JaSoN HuNTeR #39332
    BEraktem egyszere 2 kocsit és eltünt az össze kocsi a játékból... egy sincs az utcán... Valaki tudja hogy mi lehet a baj?
  • n3whous3
    melyik címre írtál? meg írd már be ide azt a válasz levelet
  • Cence
    tudom de ebben az automatikus üzenetben azt irták le hogy 72 órán belül kapok valami féle választ mégis a kinomra, de a multkori levelemre sem kaptam semmi reagálást...
  • n3whous3
    úgy, hogy felrakod az 1.0.3.0-t és akkor az lesz a gépeden

miért akarod te azt átírni?
  • BIZ0906
    A verzió számot, hol lehet átírni 1.0.4.0-rol 1.0.3.0-ra?
  • jpwadkan
    az hogy kapsz egy automatikus választ nem jelenti azt, h bárki is elolvasta a leveledet, inkább csak azt jelzi, h célbaért és nem veszett el félúton :)
  • Cence
    írtam a supportnak, megint küldtek szinte azonnal egy levelet, hogy az elkövetkezendő 72 órábam választ kapok kérdéseimre...

utoljára is megigérték és nem küldtek semmit...
  • fery02
    Csak ranked versenyeken tudom biztosra: mindenkinél van a jobb oldalon lévő settings oszlop legalján egy kick menüpont, ahol kiválaszthatod a nem szimpi játékost. Ezzel szavazást indítasz és a többiektől is függ, hogy végülis ki lesz-e dobva a célszemély. Nekik is ugyanúgy kell eljárni, mint neked, hogy kick-elhessenek.
  • n3whous3
    Ha te vagy aki indította, akkor egyből tudsz kickelni valahol a telefon menüben talán, de nem biztos, hogy csak a te engedélyeddel :) Nemtom

avagy asszem lehet szavaztatni kicket
  • RYO21
    Am hogy lehet kirúgni vkit a szerverről? Sok a buzi csíter.
  • fery02
    Mi az, hogy "MAX 500"?
    Amúgy ilyenkor hétköznap délelőtt nálam is szinte alig van valami, inkább délután-este érdemesebb próbálkozni tapasztalataim szerint.
  • RYO21
    Az miért van, hogy olyan kevesen vannak online? MAX 500an. Pedig sokan megvették a játékot..
  • fery02
    Nem tudom, de a Hamachi szerintem ebben az esetben semmit sem befolyásol, hogy ha fut a háttérben, akkor nagyobb valószínűséggel tudtok a játékban egymásra csatlakozni.
  • Cence
    nem ott toljuk/nánk ha beengedne egymáshoz, de mivel egyfolytában UNABLE TO JOIN és hasonló üzenetekkel nem enged fel egymáshoz néha a hamachivel engedi... és akkor tudjuk élvezni legalább a gamet EGYÜTT ami miatt megvettük, mert senki sem tudja mi baja lehet. Ezért is irtam ide hátha tudtok valamit, esetleg valami ötleted nincs, hogy miért csinálja? Írtam supportnak is kb 2 hete miatta, azt irták 3 nap is irnak... azota is várok...
  • bertino
    nem.