54920
-
kisbesi #39622 Sziasztok
Feltettem a 1,0,4 es patch et (a többi nincsen fenn) és azt írja hogy FATAL ERROR
-
Mod-dal biztos.
#39620: Nem tudni, de ha most is szaggat mint atom, akkor az se fog sokat javítani. -
janika15 #39620 mikorr lesz new patch? vmi infó? szaggat mint atom. -
Hello!
Amikor autóban ülök,és a kamerát forgatom,hogy lehet beállítani,hogy ne ugorjon vissza alaphelyzetbe,hanem maradjon ott ahová raktam? -
jo neked en itt akarom feldni.Nem tudom visszatennni a menteseimet.Meg a leszedettet sem.Nem akarom ujra kezdeni.
kicsit uncsi igyu mar -
Érdemes lenne szerintem a FAQ-ban az elmentések részt egy az egyben átírni. Mivel az eredeti játék FAQ-ja, nem igazán értem miért csak az offline mentéssel foglalkozik, mikor itt az eredeti játék dominál, méghozzá gondolom legtöbbek internet hozzáféréssel játszanak vele.
Minap telepítettem fel a Win Seven-t, később rá a GTA IV-t és hát ugye a régi mentéseimmel akartam játszani. Nem kellett szarakodnom XLive mappa másolgatással (érdekes is lett volna, mikor az eredményeket online tárolja a LIVE), csupán az elmentéseim fájlait kellett bemásolnom ugyanabba a mappába, ahol Vistán is tárolta őket. Bár ez esetben nem igazán egyezik meg a mappa neve (itt user_e000019d99b11d1d a mappa neve, míg Vista esetében más sorszám volt az "user_" után) , de ennek ellenére beenged a LIVE, az elmentések is működnek, meg multizni is tudok (a multis elmentéseket online tárolja a rendszer).
Ráadásul a feeling is ugyanaz. Már ott kezdve, hogy miután meglátták a félpucér csajszimat (rank 10 jutalom) Deathmatch-ben, az egyik értelmiségi beszólt, hogy csítelek biztos és ki is lépett.
-

-
Darkot megöljem vagy ne ?:) -
Mutass képet a beállításokról....vagy egy benchmark tesztet. -
n3whous3 #39609 3500+ inkább, ami 2 GHz körül van -
manutd #39608 hát pedig akár hiszed akár nem újraraktam a gépet laggolt...kihúztam a netet és most 1248x1024 en szaggatás nélkül jáccok:D valszeg a proci miatt(AMD Athlon 3500 MHz)
vélemény??hogy lehet h nem szaggat? -
BIZ0906 #39598 Audi R8 FSI :) -
kisbesi #39597 Sziasztok
Mért van az ha felteszem a 1,0,4 patchet (a többi nincsen fenn) akkor hibát ír ki?? -
n3whous3 #39596 Milyen géped van? Btw kurvára sokat érsz, ha azt a grafikát lejjebb veszed, ami a játékban minimumon van, a látótáv és a fizika meg az euphoria engine (meg az mi->forgalom) viszi el a futásidő nagy részét. -
RYO21 #39595 létezik egy pár hackelt visualsettings.dat csak nem tudom hogy hol. -
Gibor #39594 Fizikához nemis akarok nyúlni az jó úgy ahogy van, engem a grafiaki motorban érdekelne egy kis haxx :D -
n3whous3 #39593 grafikai effektet még csak csak, mintha lenne ilyen
de a fizikát azt nem
vegyél jobb gépet -
Gibor #39592 még az 1.4 is fent van.... de semmi azis kevés, és mivel még marad a játékban elég sok efekt gondoltam hátha valamivel még lejjeb lehetne húzni :S -
Nem tudom miért nem használjátok a 4-es javítást, nálam dobott a teljesítményen. Főleg hogy pont az erőforrás menedzsmentet javítja OS szinten. -
n3whous3 #39590 igen, leveszed a 3-as patch utáni verzióban a grafikát minimumra, akkor shadowt meg mást is ki tudsz kapcsolni -
Gibor #39589 Sziasztok! van a játékhoz valami mod vagy akármi amivel a grafikát lejjeb lehetne venni esetleg efekteket kikapcsolni stb... mert elég gyenge gépem van és 10fps el elég nehéz játszani :S :D -
RYO21 #39588 nálam sokal lassab lesz a árnyékoktól pedig nekem 512-es rx3850-em van -
gta4pc nem támogat élsimitást -
Nincs valami megoldás az élsimításra? Hiába teszem rá driverben a 8X-os élsimítást,ugyanolyan ocsmány,ha meg megnyomom a P betűt,akkor minden olyan elmosódott lesz.... -
Statistics
Average FPS: 54.11
Duration: 37.39 sec
CPU Usage: 89%
System memory usage: 50%
Video memory usage: 79%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 960 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Texture Filter Quality: High
View Distance: 40
Detail Distance: 40
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6983
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processzor -
34 volt amikor még 1.0 volt a játék.4 pecc és 51 most:D -
n3whous3 #39583 lol :) Lehetséges végülis. Megnézem majd én is. -
Rájöttem valamire..lehet,hogy hülyeségnek hangzik,de nálam bevált! :D
Ha akkor állítod a grafikát,mielőtt főmenüben indítod a játékot,akkor a játékban nem szaggat. Legalábbis nálam. Ha csak simán rányomtam a Start gombra,majd játékon belül állítottam a grafikát,akkor sokkal rosszabb lett,elkezdett szaggatni... -
n3whous3 #39581 kemény
nem adnál nekem kölcsön 10 FPS-t? XD -
Vélemény?:D
Statistics
Average FPS: 51.03
Duration: 37.25 sec
CPU Usage: 65%
System memory usage: 84%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings
Video Mode: 1440 x 900 (75 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: High
View Distance: 32
Detail Distance: 70
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6973
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel Pentium III Xeon processzor
File ID: Benchmark.cli -
n3whous3 #39579 nekem is a shadow minőség levételével gyorsult nagyon, de hát ez van. Mediumon mennyire megy? Amúgy meg a VGA miatt van, de nem értem, a tied azért eléggé odabasz. Esetleg tuningold egy cseppet, ha mered. Textúrát azt hagyd is mediumon. -
De ha a shadow density-t leveszem 0-ra és az árnyékot felteszem minimum HIGH-ra (mert mediumon-on undorító)....akkor egyből lemegy 18-20 FPS-ra....és akkor még lehet,hogy sokat mondok. Pedig a textúrákat is visszaveszem Mediumra.... -
n3whous3 #39577 shadow denistyt vedd le 0-ra, akkor bizonyos dinamikus árnyékok nem fognak lassítani. Este nagyon is számítani fog. Nem fogod észrevenni 1-2 óra múlva a különbséget. -
Sehogy. kevés a géped nagyon. -
manutd #39575 Hogy lehetne 1 magos procival 1 giga rammal 512es videókarival kevés szaggatással jáccani??mert nekem ien gépem van...felpeccseltem 1.2 esre de így is laggol meg a textúrát furcsán tölti be:S -
kisbesi #39574 Köszi a választ
Csak most a játék nem indul
mert felraktam a patch et és ezt írta EFC20 re-install game
Nem tudjátok mi lehet ez?:( -
Letöltesz 1 FRAPS nevű progit,és játék előtt elindítod. -
kisbesi #39572 Sziasztok
Ezeket az FPS és a többi infokat hol találom meg???
Előre is köszönöm a válaszokat -
drbob #39571 pacsi!
nyomjatok be a gamertag listába engem is pls: bobragga
n3w! nem kontaktoltál rám live!on
-
A shadow density mondjuk inkább éjszaka gyorsít amikor nem kell a dinamikus árnyékokat is számolni. Ez a funkció boxon pl. nincs is.