54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • kisbesi
    Sziasztok
    Feltettem a 1,0,4 es patch et (a többi nincsen fenn) és azt írja hogy FATAL ERROR
  • fery02
    Mod-dal biztos.

#39620: Nem tudni, de ha most is szaggat mint atom, akkor az se fog sokat javítani.
  • janika15
    mikorr lesz new patch? vmi infó? szaggat mint atom.
  • Viktorr
    Hello!

Amikor autóban ülök,és a kamerát forgatom,hogy lehet beállítani,hogy ne ugorjon vissza alaphelyzetbe,hanem maradjon ott ahová raktam?
  • chicco
    jo neked en itt akarom feldni.Nem tudom visszatennni a menteseimet.Meg a leszedettet sem.Nem akarom ujra kezdeni.
    kicsit uncsi igyu mar
  • fery02
    Érdemes lenne szerintem a FAQ-ban az elmentések részt egy az egyben átírni. Mivel az eredeti játék FAQ-ja, nem igazán értem miért csak az offline mentéssel foglalkozik, mikor itt az eredeti játék dominál, méghozzá gondolom legtöbbek internet hozzáféréssel játszanak vele.
    Minap telepítettem fel a Win Seven-t, később rá a GTA IV-t és hát ugye a régi mentéseimmel akartam játszani. Nem kellett szarakodnom XLive mappa másolgatással (érdekes is lett volna, mikor az eredményeket online tárolja a LIVE), csupán az elmentéseim fájlait kellett bemásolnom ugyanabba a mappába, ahol Vistán is tárolta őket. Bár ez esetben nem igazán egyezik meg a mappa neve (itt user_e000019d99b11d1d a mappa neve, míg Vista esetében más sorszám volt az "user_" után) , de ennek ellenére beenged a LIVE, az elmentések is működnek, meg multizni is tudok (a multis elmentéseket online tárolja a rendszer).
    Ráadásul a feeling is ugyanaz. Már ott kezdve, hogy miután meglátták a félpucér csajszimat (rank 10 jutalom) Deathmatch-ben, az egyik értelmiségi beszólt, hogy csítelek biztos és ki is lépett.
  • DeerHunter01
  • fook
    Darkot megöljem vagy ne ?:)
  • belisz
    Mutass képet a beállításokról....vagy egy benchmark tesztet.
  • n3whous3
    3500+ inkább, ami 2 GHz körül van
  • manutd
    hát pedig akár hiszed akár nem újraraktam a gépet laggolt...kihúztam a netet és most 1248x1024 en szaggatás nélkül jáccok:D valszeg a proci miatt(AMD Athlon 3500 MHz)
    vélemény??hogy lehet h nem szaggat?
  • BIZ0906
    Audi R8 FSI :)
  • kisbesi
    Sziasztok
    Mért van az ha felteszem a 1,0,4 patchet (a többi nincsen fenn) akkor hibát ír ki??
  • n3whous3
    Milyen géped van? Btw kurvára sokat érsz, ha azt a grafikát lejjebb veszed, ami a játékban minimumon van, a látótáv és a fizika meg az euphoria engine (meg az mi->forgalom) viszi el a futásidő nagy részét.
  • RYO21
    létezik egy pár hackelt visualsettings.dat csak nem tudom hogy hol.
  • Gibor
    Fizikához nemis akarok nyúlni az jó úgy ahogy van, engem a grafiaki motorban érdekelne egy kis haxx :D
  • n3whous3
    grafikai effektet még csak csak, mintha lenne ilyen
    de a fizikát azt nem
    vegyél jobb gépet
  • Gibor
    még az 1.4 is fent van.... de semmi azis kevés, és mivel még marad a játékban elég sok efekt gondoltam hátha valamivel még lejjeb lehetne húzni :S
  • MerlinW
    Nem tudom miért nem használjátok a 4-es javítást, nálam dobott a teljesítményen. Főleg hogy pont az erőforrás menedzsmentet javítja OS szinten.
  • n3whous3
    igen, leveszed a 3-as patch utáni verzióban a grafikát minimumra, akkor shadowt meg mást is ki tudsz kapcsolni
  • Gibor
    Sziasztok! van a játékhoz valami mod vagy akármi amivel a grafikát lejjeb lehetne venni esetleg efekteket kikapcsolni stb... mert elég gyenge gépem van és 10fps el elég nehéz játszani :S :D
  • RYO21
    nálam sokal lassab lesz a árnyékoktól pedig nekem 512-es rx3850-em van
  • arty
    gta4pc nem támogat élsimitást
  • belisz
    Nincs valami megoldás az élsimításra? Hiába teszem rá driverben a 8X-os élsimítást,ugyanolyan ocsmány,ha meg megnyomom a P betűt,akkor minden olyan elmosódott lesz....
  • rvn
    Statistics
    Average FPS: 54.11
    Duration: 37.39 sec
    CPU Usage: 89%
    System memory usage: 50%
    Video memory usage: 79%

Graphics Settings
    Video Mode: 1280 x 960 (60 Hz)
    Texture Quality: Medium
    Texture Filter Quality: High
    View Distance: 40
    Detail Distance: 40

Hardware
    Microsoft Windows XP Professional
    Szervizcsomag 3
    Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
    Video Driver version: 6.14.10.6983
    Audio Adapter: Realtek HD Audio output
    Intel Pentium III Xeon processzor
  • Máté94
    34 volt amikor még 1.0 volt a játék.4 pecc és 51 most:D
  • n3whous3
    lol :) Lehetséges végülis. Megnézem majd én is.
  • belisz
    Rájöttem valamire..lehet,hogy hülyeségnek hangzik,de nálam bevált! :D

Ha akkor állítod a grafikát,mielőtt főmenüben indítod a játékot,akkor a játékban nem szaggat. Legalábbis nálam. Ha csak simán rányomtam a Start gombra,majd játékon belül állítottam a grafikát,akkor sokkal rosszabb lett,elkezdett szaggatni...
  • n3whous3
    kemény

nem adnál nekem kölcsön 10 FPS-t? XD
  • Máté94
    Vélemény?:D

Statistics
    Average FPS: 51.03
    Duration: 37.25 sec
    CPU Usage: 65%
    System memory usage: 84%
    Video memory usage: 100%

Graphics Settings
    Video Mode: 1440 x 900 (75 Hz)
    Texture Quality: High
    Texture Filter Quality: High
    View Distance: 32
    Detail Distance: 70

Hardware
    Microsoft Windows XP Professional
    Szervizcsomag 3
    Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
    Video Driver version: 6.14.10.6973
    Audio Adapter: Realtek HD Audio output
    Intel Pentium III Xeon processzor

File ID: Benchmark.cli
  • n3whous3
    nekem is a shadow minőség levételével gyorsult nagyon, de hát ez van. Mediumon mennyire megy? Amúgy meg a VGA miatt van, de nem értem, a tied azért eléggé odabasz. Esetleg tuningold egy cseppet, ha mered. Textúrát azt hagyd is mediumon.
  • belisz
    De ha a shadow density-t leveszem 0-ra és az árnyékot felteszem minimum HIGH-ra (mert mediumon-on undorító)....akkor egyből lemegy 18-20 FPS-ra....és akkor még lehet,hogy sokat mondok. Pedig a textúrákat is visszaveszem Mediumra....
  • n3whous3
    shadow denistyt vedd le 0-ra, akkor bizonyos dinamikus árnyékok nem fognak lassítani. Este nagyon is számítani fog. Nem fogod észrevenni 1-2 óra múlva a különbséget.
  • belisz
    Sehogy. kevés a géped nagyon.
  • manutd
    Hogy lehetne 1 magos procival 1 giga rammal 512es videókarival kevés szaggatással jáccani??mert nekem ien gépem van...felpeccseltem 1.2 esre de így is laggol meg a textúrát furcsán tölti be:S
  • kisbesi
    Köszi a választ
    Csak most a játék nem indul
    mert felraktam a patch et és ezt írta EFC20 re-install game
    Nem tudjátok mi lehet ez?:(
  • belisz
    Letöltesz 1 FRAPS nevű progit,és játék előtt elindítod.
  • kisbesi
    Sziasztok
    Ezeket az FPS és a többi infokat hol találom meg???
    Előre is köszönöm a válaszokat
  • drbob
    pacsi!

nyomjatok be a gamertag listába engem is pls: bobragga

n3w! nem kontaktoltál rám live!on
  • Synit HUN
    A shadow density mondjuk inkább éjszaka gyorsít amikor nem kell a dinamikus árnyékokat is számolni. Ez a funkció boxon pl. nincs is.