Érdemes lenne szerintem a FAQ-ban az elmentések részt egy az egyben átírni. Mivel az eredeti játék FAQ-ja, nem igazán értem miért csak az offline mentéssel foglalkozik, mikor itt az eredeti játék dominál, méghozzá gondolom legtöbbek internet hozzáféréssel játszanak vele.
Minap telepítettem fel a Win Seven-t, később rá a GTA IV-t és hát ugye a régi mentéseimmel akartam játszani. Nem kellett szarakodnom XLive mappa másolgatással (érdekes is lett volna, mikor az eredményeket online tárolja a LIVE), csupán az elmentéseim fájlait kellett bemásolnom ugyanabba a mappába, ahol Vistán is tárolta őket. Bár ez esetben nem igazán egyezik meg a mappa neve (itt user_e000019d99b11d1d a mappa neve, míg Vista esetében más sorszám volt az "user_" után) , de ennek ellenére beenged a LIVE, az elmentések is működnek, meg multizni is tudok (a multis elmentéseket online tárolja a rendszer).
Ráadásul a feeling is ugyanaz. Már ott kezdve, hogy miután meglátták a félpucér csajszimat (rank 10 jutalom) Deathmatch-ben, az egyik értelmiségi beszólt, hogy csítelek biztos és ki is lépett.