54920
-
EK1TEP #40277 Nem tom nekem tökre olyan érzésem van mintha itt vissza lenne valami fogva!
Lehet hogy tényleg a proci miatt van vagy a windows-al nem jó valami! -
:) akk jó:D
Csak valamikor még belépni s tudok mert unable to join game.
Ez is normális?:) -
Gondolom micsoda élmény lehet úgy játszani 
#40274 Tényleg úgy van szóval bizakodhatsz
ha mégsem menne szépen akkor BIOS-ban engedélyezd hogy a proci négy magon működjön ne csak a gyári kettőn
-
xxxpaulxxx #40274 köszönöm szépen mindenkinek, de leginkább neked, ha tényleg így van:D
Köszi:) -
EK1TEP #40273 Én ha az árnyékokat is kikapcsolom akkor is csak 20FPS
-
full ugyanilyen gépem van.... fullon 1920*1080 50-60fps (Vista) -
igen -
EK1TEP #40270 Sztem ezen már szépen fog menni :) -
nem tudjuk :) mint láthatod mindenkinél máshogy fut. van akinek királyul megy 4850-el van akinek meg csak épp hogy szaladgál... -
xxxpaulxxx #40268 Látom hogy itt problémák vannak a gépigénnyel:D
Az lenne a kérdésem, hogy a következőn normálisan fog futni?:)
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P
AMD Phenom II 955 AM3 BOX Black Edition
SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 VAPOR-X PCIE
4 giga ram
-
Ez normális. -
Nem tudok multizni alig talál pár szervert :( Van olyan hogy néha-néha van 4-5 de az már rekord.
Mi lehet a gond?
8mb os a netem ha számít vmit. -
Pár kép:
-
Mondjuk lehet jót tenne, ha a rendszer nem a legrégebbi vinyón lenne, és így kb 4 év után kipucolnám :DDD -
Nekem pl tökmindegy, hogyan állítom be, 20-25 fps között fut. A VGA bírná, a 2GB is elég neki szerintem, viszont ha sok dolog történik egyszerre, nyilván a procit fogja meg, mivel az egész tele van real-time fizikával, meg egy halom egymásra hatással lévő tárggyal. Crysis-t pl tök jó vitte egész magas beállításokkal (minden high-max, kivéve a felbontást - nem vagyok hajlandó monitort venni :PP ) -
Odorovich #40262 Vegyetek PS3 at azon garantáltan jól fut XD
-
Nekem most 4 Gb Rammal ugyanugy fut mint ezelött fél évvel 2 Gb-al!Ráadásul a 4Gb Ram 1200Mhz-en megy
a 2 Gb anno pedig 1000Mhz-en!Eléggé határeset a játék,XP-n böven elég a 2giga,de Vistán 3Gb-al jobban érzi magát sztem is! -
Foshyy #40260 Az érdekes de ennél a játéknál hiszek neked. :D
Én csak azért mondtam mert már sokszor mondták meg irták nekem is hogy procilimit szar a procid meg ilyenek. És mindezt volt olyan hogy szagatott a Crysis bármilyen beállítással azért ne mondja már hogy egy 5000-es AMD nem viszi azt xD.
Nem akarok villogni meg hát nem is tehetném de mégis azért egy kétmagos AMD az egy kétmagos AMD.
-
harmadas #40259 1.04-est. egyébként már próbálkoztam a driver frissítéssel de akkor se lett jó. Patch ment max grafikán a játék csak a távoli épületeknél volt hogy később tűntek fel -
"JAH amúgy az ilyen procilimit meg procilimit baromságokat abba kéne hagyni "
Nem okoskodás. Tapasztalatból írom, hogy a játék a 3,8-ra felhúzott procimat is csúcson járatja mindig. -
Foshyy #40257 Fasza! Akkor mégiscsak a procim szar mer ez 16-os :D -
ha xp-d van akkor eszközkezelőbe megnézed a nevét és beirod googleba ha win7-ed akkor vezérlőpult--hardver és hang --- eszközök és nyomtatok megtekintése és ott lesz a géped neve, arra rákattintasz és kihozza a listát -
Foshyy #40255 Ezt hol tudom megnézni hogy nekem mennyi lehet? -
jaja.
merlinW ajánlott nekem egy jófajtát majd azt fogom megvenni.,
ez az
ehhh most lement az ára 15 ezerre csak -
EK1TEP #40253 Nekem 8mb... az is sztem elég kevés!
Néztem újabb winyókat 16,32MB-os gyorsítótárral... lehet nem ártana lecserélnem! -
nem vagyok nagy gépszaki ,de olvastam hogy amiatt is szaggathat.
nekem 2mb-s csak a gyorsitótára vagy mi és az már elég gyenge :)
-
Foshyy #40251 Fos vinyó miatt? Azt honnan lehet tudni hogy attól szaggat-e? Kevés rajta a hely vagymi? 
Mert ha nekem is amiatt szaggat akkor beszarok :D
Mit kell rajta nézni? xD -
EK1TEP #40250 Mit jelent az hogy fos winyó?
Lehet nekem is a miatt szaggat?
SAMSUNG SP2004C ATA Device - ezt írja a lemez kezelő... Fura mert SATA kábellel van összekötve
-
Nekem a fos vinyóm miatt szaggat :DDD
alig várom már hogy összegyüljön a pénz rá :D
más játékkal nem volt még bajom igy de ez megfogja -
Foshyy #40248 Nekem is volt régen egy ilyen gondom hogy 22 FPS felé nem akart menni még a tengeren sem. Akkoriban rájöttem hogy az volt a gond, hogy ha benne van aza commandline akkor limitel, ha nincs akkor megy ami a csövön kifér. De ezt a pecs megoldotta. Szerintem próbáld ki hogy úgy milyen, mivel azzal a gépen szégyen az ilyen eredmény :D
JAH amúgy az ilyen procilimit meg procilimit baromságokat abba kéne hagyni
Nem birom ezt az okosságot :D
availablevidmem-hez odairsz egy számot és olyankor annyival szorozza meg a videókari memóriájának az értékét.Persze attól nem lesz ott bent több :) -
EK1TEP #40247 Lehet azzal gond hogy Windows 7 van fent? -
EK1TEP #40246 Tök tiszta a gépem, a rendszer pár napos!
commandline-os dolog:
-availablevidmem=? itt az értékek mit jelentenek? -
szerintem pucold ki a géped mert a fiamnak tök ugyanez a gépe van 6000+ os és 40 fps el megy a gta csak 4870 es kari.. -
Ne akarj egyszerre mindent. Játszd a küldetéseket és majd szépen elérhetővé válnak a szigetek. Addig hidd el, simán el lehet lenni az adott helyszínen is, amin barangolni tudsz. Ha meg úgysem élvezed a játékot, akkor meg mind1 is szinte. Játssz mást vagy húzd a procit, ha tudod. Bőven tud a játék 30 fps-nél gyorsabban futni. -
Hello. Sokan írják ezt a problémát, de ezek szerint nagyon sok mindentől függhet, hogy mitől megy jól a játék valaki gépén, másnál meg esetlegesen jobban. Nekem például fele annyi memóriám van 2.3Ghz-s processzorom régebbi videokártyám, s valamiért mégis nagyon jól be tudtam állítani a grafikát, s szépen is megy a játék. Nagyon sok múlik a látótávolságon meglátásom szerint, az az egyik fő tényező, én azt drasztikusan lecsökkentettem, s érdekes módon tökéletesen ellátni így is messzebbre, továbbá az autók mennyisége sem mindegy, és még van pár finomhangolási lehetőség. S persze az is érdekes, hogy sokszor, ha nullára leveszel valamit, attól is rosszabbul mehet a játék. Esetleg olvass vissza a fórumban, sok jó commandline-os tipp van (én személy szerint így használom: -availablevidmem=6.0 -norestrictions -novblank), s egyéb dolgokat sem árt megcsinálni a gépeden, mielőtt játszanál. Értem ezalatt a töredezettség mentesítést, s egyéb gép karbantartó programokat. Sok sikert, s remélem jól fog futni nálad is a játék! :-) -
EK1TEP #40242 Szarul van optimalizálva inkább!
Más játéknál semmi gondom nincs úgy futnak mint a kisangyal!
Pedig végigvinném szívesen de így nem tudom élvezni... -
Proci limit van. -
GPoWeR #40240 Én beraktam, kb van vagy 70 autó, amit lecseréltem, csomót átnevezve, eddig semmilyen probléma nem volt vele! -
EK1TEP #40239 Az mitől van hogy akár hová állítom a játékot 20FPS fölé alig akar menni?30FPS-t még nem láttam a játékban!
Komolyan már összes csúszka 0-án van high-on meg medium-on a többi cucc azt semmi akárhová állítom nem változik semmit!
-
EK1TEP #40238 Sultan RS kocsit hogy a rákba lehet szerezni?
Nekem nincs feloldva az egész szigetrendszer, valami trainer vagy kód van rá?