54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • EK1TEP
    Nem tom nekem tökre olyan érzésem van mintha itt vissza lenne valami fogva!
    Lehet hogy tényleg a proci miatt van vagy a windows-al nem jó valami!
  • Ley Roland
    :) akk jó:D
    Csak valamikor még belépni s tudok mert unable to join game.
    Ez is normális?:)
  • Suzaka
    Gondolom micsoda élmény lehet úgy játszani

#40274 Tényleg úgy van szóval bizakodhatsz ha mégsem menne szépen akkor BIOS-ban engedélyezd hogy a proci négy magon működjön ne csak a gyári kettőn
  • xxxpaulxxx
    köszönöm szépen mindenkinek, de leginkább neked, ha tényleg így van:D
    Köszi:)
  • EK1TEP
    Én ha az árnyékokat is kikapcsolom akkor is csak 20FPS
  • Suzaka
    full ugyanilyen gépem van.... fullon 1920*1080 50-60fps (Vista)
  • DeerHunter01
    igen
  • EK1TEP
    Sztem ezen már szépen fog menni :)
  • rooney8
    nem tudjuk :) mint láthatod mindenkinél máshogy fut. van akinek királyul megy 4850-el van akinek meg csak épp hogy szaladgál...
  • xxxpaulxxx
    Látom hogy itt problémák vannak a gépigénnyel:D
    Az lenne a kérdésem, hogy a következőn normálisan fog futni?:)

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P
    AMD Phenom II 955 AM3 BOX Black Edition
    SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 VAPOR-X PCIE
    4 giga ram

• fery02
    Ez normális.
  • Ley Roland
    Nem tudok multizni alig talál pár szervert :( Van olyan hogy néha-néha van 4-5 de az már rekord.
    Mi lehet a gond?
    8mb os a netem ha számít vmit.
  • Suzaka
    Pár kép:

• SötétBarom
    Mondjuk lehet jót tenne, ha a rendszer nem a legrégebbi vinyón lenne, és így kb 4 év után kipucolnám :DDD
  • SötétBarom
    Nekem pl tökmindegy, hogyan állítom be, 20-25 fps között fut. A VGA bírná, a 2GB is elég neki szerintem, viszont ha sok dolog történik egyszerre, nyilván a procit fogja meg, mivel az egész tele van real-time fizikával, meg egy halom egymásra hatással lévő tárggyal. Crysis-t pl tök jó vitte egész magas beállításokkal (minden high-max, kivéve a felbontást - nem vagyok hajlandó monitort venni :PP )
  • Odorovich
    Vegyetek PS3 at azon garantáltan jól fut XD
  • Attelee
    Nekem most 4 Gb Rammal ugyanugy fut mint ezelött fél évvel 2 Gb-al!Ráadásul a 4Gb Ram 1200Mhz-en megy
    a 2 Gb anno pedig 1000Mhz-en!Eléggé határeset a játék,XP-n böven elég a 2giga,de Vistán 3Gb-al jobban érzi magát sztem is!
  • Foshyy
    Az érdekes de ennél a játéknál hiszek neked. :D
    Én csak azért mondtam mert már sokszor mondták meg irták nekem is hogy procilimit szar a procid meg ilyenek. És mindezt volt olyan hogy szagatott a Crysis bármilyen beállítással azért ne mondja már hogy egy 5000-es AMD nem viszi azt xD.
    Nem akarok villogni meg hát nem is tehetném de mégis azért egy kétmagos AMD az egy kétmagos AMD.
  • harmadas
    1.04-est. egyébként már próbálkoztam a driver frissítéssel de akkor se lett jó. Patch ment max grafikán a játék csak a távoli épületeknél volt hogy később tűntek fel
  • fery02
    "JAH amúgy az ilyen procilimit meg procilimit baromságokat abba kéne hagyni "
    Nem okoskodás. Tapasztalatból írom, hogy a játék a 3,8-ra felhúzott procimat is csúcson járatja mindig.
  • Foshyy
    Fasza! Akkor mégiscsak a procim szar mer ez 16-os :D
  • DeerHunter01
    ha xp-d van akkor eszközkezelőbe megnézed a nevét és beirod googleba ha win7-ed akkor vezérlőpult--hardver és hang --- eszközök és nyomtatok megtekintése és ott lesz a géped neve, arra rákattintasz és kihozza a listát
  • Foshyy
    Ezt hol tudom megnézni hogy nekem mennyi lehet?
  • DeerHunter01
    jaja.
    merlinW ajánlott nekem egy jófajtát majd azt fogom megvenni.,
    ez az

ehhh most lement az ára 15 ezerre csak
  • EK1TEP
    Nekem 8mb... az is sztem elég kevés!
    Néztem újabb winyókat 16,32MB-os gyorsítótárral... lehet nem ártana lecserélnem!
  • DeerHunter01
    nem vagyok nagy gépszaki ,de olvastam hogy amiatt is szaggathat.
    nekem 2mb-s csak a gyorsitótára vagy mi és az már elég gyenge :)

• Foshyy
    Fos vinyó miatt? Azt honnan lehet tudni hogy attól szaggat-e? Kevés rajta a hely vagymi?
    Mert ha nekem is amiatt szaggat akkor beszarok :D
    Mit kell rajta nézni? xD
  • EK1TEP
    Mit jelent az hogy fos winyó?
    Lehet nekem is a miatt szaggat?

SAMSUNG SP2004C ATA Device - ezt írja a lemez kezelő... Fura mert SATA kábellel van összekötve
  • DeerHunter01
    Nekem a fos vinyóm miatt szaggat :DDD
    alig várom már hogy összegyüljön a pénz rá :D
    más játékkal nem volt még bajom igy de ez megfogja
  • Foshyy
    Nekem is volt régen egy ilyen gondom hogy 22 FPS felé nem akart menni még a tengeren sem. Akkoriban rájöttem hogy az volt a gond, hogy ha benne van aza commandline akkor limitel, ha nincs akkor megy ami a csövön kifér. De ezt a pecs megoldotta. Szerintem próbáld ki hogy úgy milyen, mivel azzal a gépen szégyen az ilyen eredmény :D
    JAH amúgy az ilyen procilimit meg procilimit baromságokat abba kéne hagyni Nem birom ezt az okosságot :D
    availablevidmem-hez odairsz egy számot és olyankor annyival szorozza meg a videókari memóriájának az értékét.Persze attól nem lesz ott bent több :)
  • EK1TEP
    Lehet azzal gond hogy Windows 7 van fent?
  • EK1TEP
    Tök tiszta a gépem, a rendszer pár napos!

commandline-os dolog:
    -availablevidmem=? itt az értékek mit jelentenek?
  • ronso
    szerintem pucold ki a géped mert a fiamnak tök ugyanez a gépe van 6000+ os és 40 fps el megy a gta csak 4870 es kari..
  • fery02
    Ne akarj egyszerre mindent. Játszd a küldetéseket és majd szépen elérhetővé válnak a szigetek. Addig hidd el, simán el lehet lenni az adott helyszínen is, amin barangolni tudsz. Ha meg úgysem élvezed a játékot, akkor meg mind1 is szinte. Játssz mást vagy húzd a procit, ha tudod. Bőven tud a játék 30 fps-nél gyorsabban futni.
  • shaddoc
    Hello. Sokan írják ezt a problémát, de ezek szerint nagyon sok mindentől függhet, hogy mitől megy jól a játék valaki gépén, másnál meg esetlegesen jobban. Nekem például fele annyi memóriám van 2.3Ghz-s processzorom régebbi videokártyám, s valamiért mégis nagyon jól be tudtam állítani a grafikát, s szépen is megy a játék. Nagyon sok múlik a látótávolságon meglátásom szerint, az az egyik fő tényező, én azt drasztikusan lecsökkentettem, s érdekes módon tökéletesen ellátni így is messzebbre, továbbá az autók mennyisége sem mindegy, és még van pár finomhangolási lehetőség. S persze az is érdekes, hogy sokszor, ha nullára leveszel valamit, attól is rosszabbul mehet a játék. Esetleg olvass vissza a fórumban, sok jó commandline-os tipp van (én személy szerint így használom: -availablevidmem=6.0 -norestrictions -novblank), s egyéb dolgokat sem árt megcsinálni a gépeden, mielőtt játszanál. Értem ezalatt a töredezettség mentesítést, s egyéb gép karbantartó programokat. Sok sikert, s remélem jól fog futni nálad is a játék! :-)
  • EK1TEP
    Szarul van optimalizálva inkább!
    Más játéknál semmi gondom nincs úgy futnak mint a kisangyal!

Pedig végigvinném szívesen de így nem tudom élvezni...
  • SötétBarom
    Proci limit van.
  • GPoWeR
    Én beraktam, kb van vagy 70 autó, amit lecseréltem, csomót átnevezve, eddig semmilyen probléma nem volt vele!
  • EK1TEP
    Az mitől van hogy akár hová állítom a játékot 20FPS fölé alig akar menni?30FPS-t még nem láttam a játékban!
    Komolyan már összes csúszka 0-án van high-on meg medium-on a többi cucc azt semmi akárhová állítom nem változik semmit!
  • EK1TEP
    Sultan RS kocsit hogy a rákba lehet szerezni?
    Nekem nincs feloldva az egész szigetrendszer, valami trainer vagy kód van rá?