54920
-
Képekről? -
EK1TEP #40769 Amúgy honnan lehet tudni hogy melyik az igényes jól kidolgozott modell?
Raktam be egy BMW M3-at (régebbi típus) elég papírautónak néz ki!Beraktam az újabbat más modell tök zsírúl néz ki!
Ez most hogyan? -
EK1TEP #40768 Roman autóit amik a depo-ban vannak mire lehet lecserélni?
Tud valaki esetleg rá valami jóféle modellt? -
-
kedvenc autó, je.
-
Borg #40765 Egyszerűen csak bemásolsz mindent ahova kell. -
az env mappában található asszem 4 mappát tedd bele, amik #-al kezdődnek -
Az enviorment módot ugy kell felrakni,hogy ezt a JSGME programot felrakom a játék mappájába és ott a progin belül berakom a MODS nevű mappába a enviorment mód mappáját?
-
ja-e. -
ezek ugye betett autók? -
. , ! ? -
csa van most egy geforce 8600gt-m meg 2 gb memoria meg egy x2 es 4400-es proci és igy egy picit lowon szagat néha szerinteket ha vennék még egy 8600gt-t és duálba raknám meg egy amd athlon x2 7850 et vagy vmi hasonlot akkor sokkal jobban futna vagy vki tudna egy olyan képet hogy akkor kb hogy nézne ki? -
Igen ez alap auto...de szerintem ku...a jó.. -
én warezben sem :) -
warez??? ilyennel meg eredetinél nem találkoztam... -
Ezt nem tudni 
Karin Intruder -
Borg #40754 Alap GTA4, intruder. -
Ez az autó melyik, és honnan tölthető le? Irányíthatósága jó? -
gyááá köllll -
Nos,nem ismeretlen,mert a hivatalos gta forumot olvastam és ott találtam...!Ott pedig rengeteg respect volt a hsz hez,amiben ez volt.Amúgy jogos amit írtál!:) -
Sponnyabob #40750 Van olyan progi a játékhoz amivel bármilyen autót oda tudok teleportálni magamhoz? -
a Gerry-s küldetésben nem működik a telefonban a detonátor funkció, mindenkit csak hívni lehet, nincs select, mitől lehet ez és mit csináljak, hogy túl jussak a küldetésen? kérem segítsen valaki! -
EK1TEP #40748 Nálad miért néz ki ilyen jól?
Én felraktam a modokat amiket írtatok de nem sokat változott... hasonló mint a képeken de mégse olyan! -
Borg #40747 Újabb nice mod:
-
valaki reagálna a nyamvadt kérdésemre??? -
én nem most csináltam xD már régebben
-
playstation9 #40744 n3whous3 .. inkább erös volt az oldalfény a VizualIV mod miadt.. vagy lehet csak azért ilyen az arca mert HIGH-en van a textura -
Borg #40743 De azért ahhoz csak gratulálni tudok, hogy ismeretlen forrású "elviekben ezt meg azt csináló" exe-t csak úgy letöltöttetek, és el is indítottátok :D -
Semmit se változott:_( -
Nem tudom nekem nem gyorsított semmit -.- -
Nagyon szépek :) Kéne ilyen xboxra is :/ -
nah most úgy néz ki, hogy csak a Gerry-s küldetésben nem működik a telefonban a detonátor funkció, mit csináljak, hogy túl jussak a küldetésen? kérem segítsen valaki! -
Ajánlom mindenkinek figyelmébe,aki esetleg nem ismerné a következő kis programocskát ,ami nagy mértékben javította nálam a program futását!
használat:
1. Rakd be a Contig.exe filet a játék főkönyvtárába.
2. Csinálj neki egy parancsikont és írd be a commandline végére még még ennyit: -s
Így nézzen ki:
Cél: "D:\Games\GTA 4\Grand Theft Auto IV\Contig.exe" -s
(a szóköz fontos a minusz jel előtt)
3. Várd meg amíg lefut és bezárja magát.
Nekem + 6 fpst adott.Elviekben defragmentálja a gta mappát,amitől gyorsabban fog tölteni(legalább is nálam) és simábban fut.
Remélem segítettem. -
n3whous3 #40737 lol a lepukkant fej XD király. Az arcon a ráncok is módosítva lettek, vagy csak erős volt az oldalfény a képen? -
valamiért nem működik a telefonban az a funkció, hogy nem csak hívunk valakit, hanem bombát robbantunk,vagy elhívjuk biliárdozni stb.....tehát csak hívni lehet, és pl. a gerry-s küldetésnél,ahol fel kéne robbantanom egy autót, nem tudok mit csinálni... mi lehet az oka??? -
egyik, másik -
Helló! Valami módon meglehet esetleg oldani, hogy 512MB-os kártyán a textúrát fel lehetne tenni High-ra? Mert nekem csak Medium-ként van. Állítólag van erre valami megoldás én úgy hallottam egyszer. -
ti honnna szoktatok autokat meg motorokat töltögetni? -
playstation9 #40732 Szerintetek milyen lett az uj NICO SKIN -em? jöhetnek az értékelések:D
GTA NICO SKIN -
n3whous3 #40731 lol durva kollekció