54920
-
tényleg eszméletlen hangulatos kép :) (mehetne a screenshotok játékokból topikba!) -
Kgero1 #40809 Sziasztok!!
Lenne egy kérdésem:
Felraktam a realizmIV 6.2őt és most nem tok berakni kocsikat a játékba.Elötte ment simán, most meg berakom az új verdát az open4ben még látom az új textúrákat rebuildozom belépek a játékba ott meg a régi autó jelenik meg.mi lehet a probléma?
pls help!
thx -
EK1TEP #40808 Egy kép csak úgy... tetszett ez a ködös színvilág!
-
Játék könyvtárában létrehozol egy commandline.txt nevű fájlt, és beleírod a következőt:
-renderquality 4 -texturequality 2 -norestrictions -availablevidmem -nomemrestrict -fullspecaudio -novblank -
csa tudnál felrakni egy klépet hogy hogy néz ki nálad a játék
-
jobb gépet veszel -
veszel egy jobb gépet -
Kipróbáltam, de másik autóval sem indul. Mindegy, ez nem szimulátor, a lényeg úgyis a 3d modell.:)
Majd ha lesz kedvem/időm akkor megnézem mit rontottam el. -
hogy tudom megszüntetni az akadozást a gaméba?? -
EK1TEP #40801 Ennél az eredeti grafika sokkal szebb szvsz! -
;) -
Szép autók ! -
És a megoldást megmondod ? -
picit? :D -
nem nagy picit az a golf? -
Vannak itt olyan emberkék, aki vadul tolják online is a játékot? :)
Vegyenek fel (gamertag: Lazahunter), összehozhatnánk pár only magyar partit.
Kedvencem a Team Maffija Work ... ha van itt valaki aki szintén kedveli, szóljon. -
Car Park
-
dat-okat rosszul módosítottad. Hiányzik egy vessző vagy egy érték. Hasonlítsd össze a többivel. Jónak kell lennie. A carcols felelős a színekért, handling az irányítás/felfüggesztésekért, stb, vehicles pedig a tulajdonságokért. -
Beraktam egy autót a fenti leírás szerint. Szépen megcsináltam mindent ahogy kell. Indítom a játékot és semmi.
Utána a két .dat fájlt visszamásoltam (az eredetit) és akkor elindult. Az autó szépen meg is jelent, lehet is vele menni, összetörtem, felrobbantottam, szóval minden okés. Igaz, hogy eléggé seszínű, és az ablakok is furcsák.
Mi lehet a megoldás? Lehet, hogy valami nem kerek az adatokkal, és azért nem indul a játék?
Még kipróbálok találomra egy másik autót is, hátha csak egyedi probléma. -
xxxpaulxxx #40791 jah köszi szépen, azóta már javában játszok:D -
Hali. Az lenne a gondom hogy kézel, és a handling editorral is megpróbáltam a sanchez adatait felhúzni. Vagy egy órát szenvedtem, mindent kipróbáltam de semmi változás. Nagyon gyors motorokat akarok :)))). -
Laci82 #40789 Köszönöm. -
Ott van leírva a FAQ-ban...
Bárhova. Független a játéktól. Elindítod, open és kitallózod a Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages\vehicles.img fájlt.
-
Laci82 #40787 Nekem meg az kell ,hogy hova a fenébe kell kitömöríteni azt a spark iv nevű tömörített állományt,hogy kocsikat tudjak betenni a játékba. -
nekem 4es kell :D
-
WS10 = XNetStartup failed - Please re-boot your system and/or re-install the game
Talán ez segít -
Utoljára...
Ultimate Texture pakk, Realism mod, majd Enviromentből a main és a blue sky. végül a visualsettings és procobj fájlokat felülírtam az eredetivel. A visualsettingsben kézzel is szöszöltem, de az már csak apróság. -
Csak a main kell a többi opcionális. Mind a négyet hülyeség bemásolni mert felülírod mindegyikkel az előzőt. El kéne olvasni a readme-t nem viccből van benne. -
Ha lesz Golf 3 is, feltétlen szólj, mert akkor onnantól már végképp lesz@rom majd a multit. :)
Am lehet ezért is már megéri elkezdeni a mod-olgatásokat. .) -
(ha a régi lapod+procid eladod, akkor kijöhetsz 30ból simán) -
Laci82 #40780 Három magos proci mindenképp ,meg egy olyan lap ami ezt támogatja ez nekem durván olyan 60000-be került még az áfaemelés előtt. -
az az igaság hogy nekem van 2gb memoriám egy geforce 8600gt-m egy x2 4400-es procim emg egy msi k9nsli alaplapom és ha leshet max ilyen 30 at szeretnék rá költeni vagy kb menyibe lenne?
-
Laci82 #40778 Egy olyan gépen mint az enyém egész jól fut ,átlag 57 fps-el. -
szerintetek 2gb memoriával egy amd athlon 64 x2 7850 es procival megh két db geforce 8600gt vel futna full vagy medium grafikán van hogy jól fusson mi kéne még hozzá? -
Laci82 #40776 Sziasztok.
Ezt a spark iv nevű programot hova kell kitömöríteni? -
live profilhoz kötött! a profilodat is le kell menteni de ez a faqban benne van elvileg. -
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy miért van az, hogy ha kijátszom a gámét és tegyük fel újratelepítem, akkor a régi mentést nem fogadja el, ami azt jelenti, hogy ez ilyen hülyén lett megoldva, hogy akárhányszor újra rakom a gépet, tegyük fel fél évente, akkor mindig ki kell játszanom? :S Ez ilyen h*lyén ltet kitalálva, vagy van erre egy megoldás?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Borg #40773 Van több modding oldal, általában más más képek kerülnek ki az autókhoz. Azon kívül csak próbálgatni lehet. -
EK1TEP #40772 óóó kis fos képeket raknak fel az autókról meg szétvan fotosoppolva mind... -
Jóféleeee O_o