54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • coolcar
    Sziasztok!
    Valaki tud egy normális cracket a játékhoz?
  • Doog
    Eredeti igen.
  • Miley Cyrus
    "X360-on ilyen beállítások mellett fut a játék:
    Off:

"Resolution 1280 x 720 @ 20 -30 fps
    Texture Quality Medium
    Reflection Resolution Medium
    Water Quality Medium
    Shadow Quality High
    Render Quality Low
    View Distance 21
    Detail Distance 10
    Vehicle Density 33
    Shadow Density does not exist on the Xbox 360
    Definition off
    Vsync off"

Amugy elmondom hogy NINCS 1játék a világon ami kihasználja az X360 és a Ps3 hardware kapacitását.
    Viszont a Crysis 2 eléggé kiakarja(az elsö crysis Konzolra)
  • balint1111
    Valamit nem értek ebben a GTA-ban. Feltettem a patchot meg az ultimate texture modot meg a commandline meg contig exe meg egy két finomítás. És csodák csodája minden very highon 1280X1024 plusz 30 view meg 50 detail és nincs semmi akadás. Sztem jó az én konfigomtól.
  • xxxpaulxxx
    nekem nem kell dvd alapból, valamit te kúrtál el
  • BIZ0906
    [ NO-DVD launcher ]
    Ha eredetid van banner alatt ottan van :)
  • fery02
    Ebből akkor warez topik lesz.
  • Doog
    Hali!
    Hogy lehet megoldani azt hogy ne kelljen a játék elindításához a DVD? Mert ami van NO-DVD launcher nekem hibát ír ki.
  • belapeter
  • DJ Skyline
    Fiat 126
  • fery02
    Szia! Én is hasonlóra állítom legtöbb esetben.

Cence (#41317): a fák addig zavartak csak, míg fent volt az Environmemt mod, most már ok minden.
    Majd ma kipróbálom, hogy ha berakok egyéni modelleket, hibáznak-e a játékban.
    Viszont ezzel a mod-dal már nagyon hiányzik az élsimítás. Látom, hogy a mod mellett van egy külön Anti Aliasing mappa, de abban a fájlt állítólag valami Rivatuner mappába kell bemásolni, amit mintha még csak nVidiáknál láttam volna..
  • sztoncsi
    De ebben a fórumban azért ezt jobban ajánlom...!
  • sztoncsi
    Persze itt van egy...
  • Vraaanyek
    heheheee...tárgytalan az előző kérésem, megoldottam egy revouninstaller nevű progival!
  • Vraaanyek
    van egy kis gondom!
    gixer ütött a gépezetbe, le akartam törölni a játékot, hogy újra rakjam,de nem engedi magát letörölni, és valami secuROM-os idióta hibaüzenetet ír ki! hogy a francba tudnám leszedni a játékot másképp???
  • Cence
    felraktam én is a realizmet, nagyon tetszik, még nem állitottam fényeröt meg semmit de nagyon tetszik, továbbá fery a fák nekem is olyan hülyén néznek ki XD (ultimate mod és realizm van csak fent)
  • n3whous3
    fery02 ma 20:37 | privát | válasz erre | #41307

khmhhmm
  • n3whous3
    fery02 ma 20:37 | privát |b] válasz erre[/b] | #41307
  • Kgero1
    Szia Feri!!
    én használok realizm 4-et én ugy löttem be hogy a fényerő a felénél van a kontraszt pedig 1esen van.
    nekem igy tetszik a kép,de mint ahogy írtad ez izlés és monitorfüggő.
  • fery02
  • tommygear
  • fery02
  • SL
    meglátszik, hogy tck-s vagy mert itt bizony a warez ban.

menj át a warez topikba ott kérj linket.
  • The Protector
    ott a pont
  • adikakk
    hy all
    vki belinkelne egy jóóó gta 4 torrentet ami nem beta alpha stb hanem full game es nem szarul rakták fel
  • fery02
    Amúgy aki használja a RealizmIV-t, milyen Display settingsekre lőtte be magának? Mert a készítők olyan beállítást javasolnak (a readme melletti "display" kép alapján), hogy egy csipetnyi fényerő, 0 kontraszt mellett. Ezen elcsodálkoztam, ki is próbáltam, aminek az eredménye ugye az lett, hogy hót sötét az egész. Állítgatva meg napszaktól függően valahogy mintha mindig más beállítás tetszene. Más játékoknál nem gondolkoztam még ennyit a megjelenítés beállításán. Megjegyzésként: a monitoromat már évek óta max kontraszt mellett használom, 50-60/100-as fényerőn.
  • fery02
    Azt értem rajta, hogy pl nekem egyes autók alulkormányozottabbnak tűnnek, a féktáv is eléggé megnőtt, meg pl szebbeket lehet csúszkálni is a kocsikkal. :)
    Kár, hogy nincs olyan beállítás a mod-ban, hogy "multiplayer", ami mondjuk a játékmenetet átmenetileg visszaállítaná az eredetire, hogy pl egyformán sérüljünk, meg ugye az autók is az eredeti módon viselkedjenek.

ghost001 (#41303): Nem arra gondoltak, csupán félreértelmezés volt, nem programról volt szó. Amúgy a Contig.exe az egy teljesen biztonságos, Micro$oft-os progi, ami annyit tesz, hogy bármelyik könyvtárba bemásolva, parancsikonból futtatva a progit, defragmentálja a könyvtár tartalmát.
    Videót a Fraps-sel készíthetsz (bármi 3D-s alkalmazásról), de a Fraps által készített videóknál ne lepődjél meg, ha akár egy pár perces videó is gigákat foglal a gépen. Ez ugye a tömörítetlenség miatt van, utólag kell őket pl VirtualDub-bal átkonvertálni Xvid, vagy DivX kodekkel a radikális fájlméret csökkentés érdekében.
  • Cence
    mivel fogod(fogja) meg ily a kocsit?
  • ghost001
    avi/mpg... Ezt akartam irni...
  • ghost001
    Contig.exe? Erre gondoltok?

Én utána olvastam és ez nem lő be semmilyen grafikát, csak defragmenteli a játékot. Legalább is igy olvastam angol fotumokon. Én tegnap megint alkottam, nem csináltam mást, mit install game, install 1.0.3.0. patch, és install VisualVI 1.4. Na jó, meg egy fájlt cseréltem ki, ami a forgalomért felelős, ez is egy modban van, méghozzá az Enhanced Traffic. Engedélyez egy pár autót és lesz buszforgalom a városban. De az alap grafikához nem nyúltam, ée nagyonb szépen fut a játék.

Kérdés hozzátok: milyen programmal lehet avi/mepg videót csinálni a játékról? Mert sokat beszéltem, hogy igy meg úgy fut nállam a játék, de szeretném videóval is alátámasztani a történeteim.
  • EK1TEP
    Azt hittem arra a config izére gondol amiről régebben mintha lett volna szó.Le kell futtatni és belövi a grafikát.
  • Cence
    XD

belépsz a gameba Options Graphics és ott van egy olyan :D
  • Miley Cyrus
    Ez komolyan kérdezted?
  • belapeter
    Milenne ha visszaolvasnál?
  • EK1TEP
  • tenkenorman
    megint kezdik.
  • EK1TEP
    Honnan is szedted le ezt az auto config izét?
  • Cence
    hát gyerekek, nem tom, hogyan de eddig ugye mindig kérdezgettem, ötletek iránt mivel medium ill low grafkon is 19 fps em volt és szaggattam mint a had ne mondjam mi, most beraktam auto configra belötte highra mindent és nem szaggat XD (nem csak a vizet meg a többi cuccot) bár tény az árnyékot kivettem mert mint mondtam nekem az fullon is csunyácska :)
  • arty
    1. nem mindenkinek ugyan azt jelenti a "szaggat"
    2. a te procidban 6mb l3 cache van, az enyémben 2mb
    3. erős gépen valóban szebb

kandurex: 2005 november
  • fekete0012
    ja ok köszi