54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • bertino
    igen.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!

van valami különbség az Xbox360as és a PC-s game között ? :)
  • ronso
    Hát ez megazsir :)D
  • REPS0L

• Carloska
    amd dual core optimizer halottál már róla? :D
  • ronso

• The Protector
    XD
    Mellesleg az az alaplap nem kezeli rendesen a 2magos procikat egy bizonyos GHz felett és szorzóhibát okoz.Tudom mert nekem is olyan van.Így kurvaélet h egy csomó játék azt csinálja rajta h begyorsul majd lelassul.
  • tommygear
    avg szégyen
  • fery02
    Igen ám, de Nod32-t nem lehet kikapcsolni. :)
    Daemon tools am minimálisan lassítja csak a rendszert, inkább az AVG hoz jelentős gyorsulást. Ezt tapasztalatból írom.
  • DeerHunter01
    am próbáljátok meg hogy kikapcsoljátok a virusirtót meg a deamon toolst vagy minden olyan progit ami nem kell ,nálam az AVG + Daemon Tools kikapcsolás hozott +5 , +10 fps-t
  • fery02
    Hogy New York-ot kapjál. Am keress rá youtube-on, ha érdekel.
  • coolcar
    Amugy egyszer már kijátszottam, de akkor letöltött verzioval.
  • xxxpaulxxx
    nekem olyan nincs
    minek?:D
  • fery02
    Egy konfig részletes leírással talán még segíteni is tudnánk.

#41396: RealizmIV óta New York
  • bertino
    képet.
  • coolcar
    Sziasztok!
    Valaki segítsen már: elindítom a game-t de kiírja hogy a windows megoldást keres a problémára( a game eredeti)
  • xxxpaulxxx
    nem, ez Liberty city
  • bertino
    pont jóóóóó

-.-
  • fery02
    Ehh, ez New York, nem Silent Hill. Mi ez a nagy sötétség?
    Ráadásul a leghangulatosabb helyen, ahol az éjszakák is nappalok (lennének) a sok világítástól. :)
  • fery02
    Én is mondom öcsémnek, hogy úgyis itt van most NFS Shift, abban akarjon menni Murcielago-val, meg Veyronnal. De nem, neki szükséges, hogy ki tudjon az autókból szállni, meg, hogy tudjon velük bóklászgatni. Szerencséje, hogy már amúgy sem játszok annyira a GTA IV-vel, így engedtem mod-olgatni a játékot. De pl szerintem is elég furcsa már így az egész hangulata. Pl fura ezekre a kocsikra ránézni, eredeti autók mellett látni. Valahogy egészen nem illenek a képbe, legtöbb túl világos, a részletességük miatt rettentő zavaró az élsimítás hiánya, meg így már fenn áll az a probléma, hogy az utcákból legtöbbször vagy csak Taxi-t látok, vagy pedig olyan járművet, amivel én is megyek.
  • xxxpaulxxx
    szar
    ban
  • HEMAXXI
    ELADÓ A SZÁMITÓGÉPEM akit érdekel az irjon pls A SZÁMITÓGÉP TELJES TULÉAJDONSÁGA:PROCI:AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 4400+VIDEÓKÁRTYA:ATI HD 4850 512MB DDR3+350GB -OS MEREVLEMEZ+2GB MEMORIA+MSI K9N SLI ALAPLAP+TV-TUNNER+ TRUST EGÉR + GENIUS BILLENTYŰZET+DVD-ROM DVD R RW AZ ÁR IRÁNYÁR! 75000ft
  • bertino

• xxxpaulxxx
    jaja nálam is már kötelező az egércibálás amint kilépek:D
  • Borg
    Pedig messze nincs 33 minőségi autó még... egy csomónak el van bazva a méretezése, vagy messziről csak egy szürke kocka látszik helyette, vagy a kerekei nem látszanak messziről, vagy pl jónéhánynál szar a törésmodell, nincs rendesen beállítva a külső nézetes lövöldözéshez a nézőpont aztán az autó mögül kell saccolgatni hova lőssz... De van olyan is, amihez képtelenség rendes handlinget írni, mert mindig bénán viselkedik...
  • fery02
    Igen, ez valószínűleg mindenkinél így van az elején.

Azt hittem, hogy a RelizmIV mod mellett eléggé betesz majd a játéknak pluszba még a 33 új kocsi, de kellemeset csalódtam. Egy csendes parkolóba egymás mellé "le spawn"-oltam mindet és még csak be se lassul, pedig kegyetlenül néznek ki látványilag. Képet elfelejtettem készíteni. :/
  • DeerHunter01
    oké, csak mondtam :D

amúgy mikor kimegyek az utcára még szaggat egy kicsit, körbeforgatom az egeret párszor és megjavul.

jah és 30-50 fps folyamatosan.
  • fery02
    Így van.

Am teszteltem, hogy a RealizmIV mod-dal működnek-e az autók, így fogtam magam és beraktam 33 db egyénileg kiválasztott kocsit. Mind működik.
  • bertino
    úúúú ez elég konkrét!
  • REPS0L
    valaki ötlet?
  • Borg
  • Vraaanyek
    Mivel a safe house össze van nyitva a külvilággal, így folyamatosan be van töltve a város is, ezért "furcsállta" fery02 is ezt a kijelentést, mivel ugyanúgy dolgozik a gép a safe house-ban,mint kint!
  • fery02
    :)
  • DeerHunter01
    nem szándékosan maradtam ott amúgy mert nem voltam a gépnél akkor és úgy hagytam :D
  • REPS0L
    tényleg erősen dolgozik az elején, én is észrevettem már...
  • fery02
    "a safehousbe maradtam vagy 5 percet ,hadd szedje magát össze a gép :D"
    Ehh, ezt nem gondolod komolyan! :DDD

#41376: Nem vágom, most így hirtelen a diagnosztikai hibádat, de nézd meg, hogy az adott part rar-jai közül az utolsó kivételével megegyeznek-e a méretek. Meg, hogy pontosan melyik rar fájl kibontásánál írja ki a hibát.
    Amúgy egyszerű: biztonsági másolat készítése az eredeti fájlokról (amúgy is ajánlott) és bemásolni a mod-olt fájlokat és megnézni, hogy fut-e a játék.
  • REPS0L
    segítség, tenném fel az ultimate tex. -t, és egy kis off help kéne:

20:00 REPS0L: ha a winrar diagnosztikai hibát ír
    20:00 REPS0L: attól tuti sérült a file?
    20:00 REPS0L: mert kitömörítette
    20:01 REPS0L: de nem merem használni
    20:01 REPS0L: mert elbaszhatja a játékom így a mod...
  • Miley Cyrus
    Nekem csak 3.5giga ram van a gépemben, abbol a win7 2.75gb-ot ir használhatonak, 512mbos a vga..és amikor fentvolt utoljára a gtaiv 1giga memoriát irt amit használhatok:)
    Érdekességként mondtam...:)
  • DeerHunter01
    hello.
    irtam hogy elég sok a bajom a gta-val teljesitmény terén.

most nagyjából sikerült belőni a dolgokat és 30-40 fps-el megy ,beakad még néha ha forgalmas helyen vagyok de nem vészes.
    leirom hogy sikerült nagyjából müködésre birnom :
    1. a safehousbe maradtam vagy 5 percet ,hadd szedje magát össze a gép :D
    2. kimegyek az utcára körbenézek párszor ,futok egy kicsit, betöltődik a dolog.
    ezek után már megy 50 fps-el is időnként.

1.03-as patchet használok mivel nálam az 1.04-essel kb 10 fps-el lassabb lett a játék.

beállitások:

• gfreak
    L4D nem az en jatekom, COD egynek jo lesz, de en GTA4 dlc-ket akaoook :D

meg DBZ-t :D