54920
-
igen. -
Sziasztok!
van valami különbség az Xbox360as és a PC-s game között ? :) -
Hát ez megazsir :)D -
-
amd dual core optimizer halottál már róla? :D -
-
XD
Mellesleg az az alaplap nem kezeli rendesen a 2magos procikat egy bizonyos GHz felett és szorzóhibát okoz.Tudom mert nekem is olyan van.Így kurvaélet h egy csomó játék azt csinálja rajta h begyorsul majd lelassul. -
avg szégyen -
Igen ám, de Nod32-t nem lehet kikapcsolni. :)
Daemon tools am minimálisan lassítja csak a rendszert, inkább az AVG hoz jelentős gyorsulást. Ezt tapasztalatból írom. -
am próbáljátok meg hogy kikapcsoljátok a virusirtót meg a deamon toolst vagy minden olyan progit ami nem kell ,nálam az AVG + Daemon Tools kikapcsolás hozott +5 , +10 fps-t -
Hogy New York-ot kapjál. Am keress rá youtube-on, ha érdekel. -
coolcar #41401 Amugy egyszer már kijátszottam, de akkor letöltött verzioval. -
xxxpaulxxx #41400 nekem olyan nincs
minek?:D -
Egy konfig részletes leírással talán még segíteni is tudnánk.
#41396: RealizmIV óta New York -
képet. -
coolcar #41397 Sziasztok!
Valaki segítsen már: elindítom a game-t de kiírja hogy a windows megoldást keres a problémára( a game eredeti) -
xxxpaulxxx #41396 nem, ez Liberty city -
pont jóóóóó
-.- -
Ehh, ez New York, nem Silent Hill. Mi ez a nagy sötétség? 
Ráadásul a leghangulatosabb helyen, ahol az éjszakák is nappalok (lennének) a sok világítástól. :) -
Én is mondom öcsémnek, hogy úgyis itt van most NFS Shift, abban akarjon menni Murcielago-val, meg Veyronnal. De nem, neki szükséges, hogy ki tudjon az autókból szállni, meg, hogy tudjon velük bóklászgatni. Szerencséje, hogy már amúgy sem játszok annyira a GTA IV-vel, így engedtem mod-olgatni a játékot. De pl szerintem is elég furcsa már így az egész hangulata. Pl fura ezekre a kocsikra ránézni, eredeti autók mellett látni. Valahogy egészen nem illenek a képbe, legtöbb túl világos, a részletességük miatt rettentő zavaró az élsimítás hiánya, meg így már fenn áll az a probléma, hogy az utcákból legtöbbször vagy csak Taxi-t látok, vagy pedig olyan járművet, amivel én is megyek. -
xxxpaulxxx #41392 szar
ban -
ELADÓ A SZÁMITÓGÉPEM akit érdekel az irjon pls A SZÁMITÓGÉP TELJES TULÉAJDONSÁGA:PROCI:AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE 4400+VIDEÓKÁRTYA:ATI HD 4850 512MB DDR3+350GB -OS MEREVLEMEZ+2GB MEMORIA+MSI K9N SLI ALAPLAP+TV-TUNNER+ TRUST EGÉR + GENIUS BILLENTYŰZET+DVD-ROM DVD R RW AZ ÁR IRÁNYÁR! 75000ft -
-
xxxpaulxxx #41389 jaja nálam is már kötelező az egércibálás amint kilépek:D -
Borg #41388 Pedig messze nincs 33 minőségi autó még... egy csomónak el van bazva a méretezése, vagy messziről csak egy szürke kocka látszik helyette, vagy a kerekei nem látszanak messziről, vagy pl jónéhánynál szar a törésmodell, nincs rendesen beállítva a külső nézetes lövöldözéshez a nézőpont aztán az autó mögül kell saccolgatni hova lőssz... De van olyan is, amihez képtelenség rendes handlinget írni, mert mindig bénán viselkedik... -
Igen, ez valószínűleg mindenkinél így van az elején.
Azt hittem, hogy a RelizmIV mod mellett eléggé betesz majd a játéknak pluszba még a 33 új kocsi, de kellemeset csalódtam. Egy csendes parkolóba egymás mellé "le spawn"-oltam mindet és még csak be se lassul, pedig kegyetlenül néznek ki látványilag. Képet elfelejtettem készíteni. :/ -
oké, csak mondtam :D
amúgy mikor kimegyek az utcára még szaggat egy kicsit, körbeforgatom az egeret párszor és megjavul.
jah és 30-50 fps folyamatosan. -
Így van.
Am teszteltem, hogy a RealizmIV mod-dal működnek-e az autók, így fogtam magam és beraktam 33 db egyénileg kiválasztott kocsit. Mind működik. -
úúúú ez elég konkrét! -
valaki ötlet? -
Borg #41382 -
Mivel a safe house össze van nyitva a külvilággal, így folyamatosan be van töltve a város is, ezért "furcsállta" fery02 is ezt a kijelentést, mivel ugyanúgy dolgozik a gép a safe house-ban,mint kint! -
:) -
nem szándékosan maradtam ott amúgy mert nem voltam a gépnél akkor és úgy hagytam :D
-
tényleg erősen dolgozik az elején, én is észrevettem már... -
"a safehousbe maradtam vagy 5 percet ,hadd szedje magát össze a gép :D"
Ehh, ezt nem gondolod komolyan! :DDD
#41376: Nem vágom, most így hirtelen a diagnosztikai hibádat, de nézd meg, hogy az adott part rar-jai közül az utolsó kivételével megegyeznek-e a méretek. Meg, hogy pontosan melyik rar fájl kibontásánál írja ki a hibát.
Amúgy egyszerű: biztonsági másolat készítése az eredeti fájlokról (amúgy is ajánlott) és bemásolni a mod-olt fájlokat és megnézni, hogy fut-e a játék. -
segítség, tenném fel az ultimate tex. -t, és egy kis off help kéne:
20:00 REPS0L: ha a winrar diagnosztikai hibát ír
20:00 REPS0L: attól tuti sérült a file?
20:00 REPS0L: mert kitömörítette
20:01 REPS0L: de nem merem használni
20:01 REPS0L: mert elbaszhatja a játékom így a mod... -
Nekem csak 3.5giga ram van a gépemben, abbol a win7 2.75gb-ot ir használhatonak, 512mbos a vga..és amikor fentvolt utoljára a gtaiv 1giga memoriát irt amit használhatok:)
Érdekességként mondtam...:) -
hello.
irtam hogy elég sok a bajom a gta-val teljesitmény terén.
most nagyjából sikerült belőni a dolgokat és 30-40 fps-el megy ,beakad még néha ha forgalmas helyen vagyok de nem vészes.
leirom hogy sikerült nagyjából müködésre birnom :
1. a safehousbe maradtam vagy 5 percet ,hadd szedje magát össze a gép :D
2. kimegyek az utcára körbenézek párszor ,futok egy kicsit, betöltődik a dolog.
ezek után már megy 50 fps-el is időnként.
1.03-as patchet használok mivel nálam az 1.04-essel kb 10 fps-el lassabb lett a játék.
beállitások:
-
L4D nem az en jatekom, COD egynek jo lesz, de en GTA4 dlc-ket akaoook :D
meg DBZ-t :D