54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Suzaka
    q
  • gabor9
    Sziasztok! Lenne egy elég hülye kérdésem:pc-n játszok már fél éve a gta iv-gyel, de nem tudom, hogy hogyan lehet verekedésnél rúgni... vagy azt csak ps meg xboxon lehet? Tudom, hogy gáz a kérdés de légyszi válaszoljatok! Ha lehet, akkor hogyan lehet rúgni, milyen billentyűt kell megnyomni??
  • Erneszt
    Hali, kéne egykis segítség... Felrakom alap játékra a v1.0.4.0 patchet, és amikor indíttom a játékot ez az üzenet jön ki: GTA IV FATEL ERROR:Invalid rescource detected - Please re-install the game
    nemtudom már mitévő legyek, lécci segítsetek, nemtudom milehet a gond...
  • MerlinW
    Ultimate Texture Pack 2.0
    Realism IV 6.2
    Environment mod 4

ENB-t nem ajánlom.
    Mindegyik első oldalas találat Google-ban, ebben a topikban pedig kb 20x be lett linkelve mind.
  • Hunter of Deer
    hali!

olvasgattam vissza de nemigen talaltam ezert rakerdezek:
    valaki betudna nekem linkelni az ENB vagy milyen modot? amitol szebb lesz a jatek lattam van 3 fele.

elore is koszi. (kb 1.2es patch ota nem jaccottam gondoltam eloveszem megint :))
  • Kgero1
    ja oks.
    csak egy tipp volt.
    pedig jót lehet bohóckodni vele.
  • Erneszt
    üdv! van 1 kis bajom a játékkal, tudnátok segíteni? nos, mituán felrakom a v1.0.4.0 patch-t nemindul a játék... már jópárszor újrainstaláltam a játékot és teljesen az alap játékra tettem rá, és még az indíttásnál rögtön 1 hibaüzenet jelenik meg, hogy valami nempasszol neki és hogy instaláljam újra a játékot... :S léci valaki segítsen, előre is köszönöm!!!
  • Blum
    De Én tisztán szeretek játszani...:DD
  • Kgero1
    vagy rakd fel a simple native trainer-t és akkor annyi fegyvered meg lőszered lesz ,hogy el se tudod képzelni.
  • MerlinW
    Google bakki...
  • pctroger
    Nem értem mi a gond!na mind1 azért kössz ha mégis valaki segitene msn :[email protected] kössz bb
  • Blum
    Még mindig

• pctroger
    Valaki segitene plz:D 100%-mentést szeretném berakni elkezdtem de meguntam 10%-nál:D probáltam berakni a 100 at de nem sikerül igy elkurodott a játék XD el se akar indulni:P ha van valami ahol részletesen le van irva az megköszönném:pElőre is kössz
  • Blum
    Köszi szépen! De ezekben sok lőszer van? Vagy azt akkor majd már tudok venni hozzá?
  • Synit HUN
    Inkább ezen a térképen keress magadnak fegyvert. Én úgy szoktam.
  • Blum
    Új fegyvereket mikor tudok venni?

Amikor bemegyek fegyvereshez,csak Micro SMG-t,meg pisztolyt tudok venni.....átmentem 2. szigetre is és ott is ez a helyzet...:S Pedig van egy csomó pénzem.:D
  • Blum
    Csatlakozom:

• MerlinW
  • pctroger
    Üdv!Az a helyzet hogy kicsit hülye vagyok ilyen téren:P Ha valaki segitene hogy a 100% os mentést hogy rakjam be persze csak privibe vagy msn en az irjon rám egy üzit!Lusta vagyok kijátszani:DDe ha nagy kérés akkor hagyjuk!Előre is köszi:DBB
  • fery02
    Nincs mit, jó szórakozást hozzá!
    Ezzel a moddal lehet a legjobbakat szórakozni. Haveri társaságban sörök mellett nagy élmény. :)
  • bruna #41646
    kösz :)
  • fery02
    Szükséges hozzá ASI loader (ugyanígy keress rá GTA IV modok között) is, amiből a dsound.dll-t kell bemásolni a Fő könyvtárba. A trainer 3 fájlját is (trainer.asi, trainer.ini, Script hook.dll) szintén ide kell bemásolni.
    Persze nem árt előtte biztonsági másolat az eredeti fájlokról.
    Majd játék közben F3 vagy F4-egyel előhozni.
  • bruna #41644
    Hibás az előző link ,erre gondoltam eredetileg :) = Simple Negative 1.4
  • bruna #41643
    Sziasztok ,letudnátok nekem írni ,hogy hogyan kell betenni a játékba a Simple Native Trainer 4.1-et ?
    ( Simple Negative 4.1
  • ViniSoundz
    mármin az enhanced traffikból az a két féjl, ami neked van, meg a visual VI 1.4-et. köszi
  • ViniSoundz
    ezt a két modot be tudnád nekem linkelni? mert a francér nem találom sehol. köszi szépen :)
  • fery02
    Az ő nevében is köszönöm!
  • Miley Cyrus
    "2008. április 29-én PlayStation 3, és Xbox 360 konzolokra, 2008. december 3-án pedig PC-re megjelent része."
  • fery02
    izé..."Segítséget kérek" topikban érdeklődnek, hogy mikor is jelent meg a játék (a lehető legpontosabb dátum érdekelné az illetőt, azt nem kötötte ki, hogy milyen platformra)
  • SL
    szerintem elrohadsz :]
  • gfreak
    vissza kéne olvasni, MerlinW és még páran írtak rengeteget...jó böngészést ;)
  • bruna #41635
    ?
  • bruna #41634
    Sziasztok ,letudnátok írni nekem pár grafika szépítő módot ,vagy olyat ami élethűbbé teszi (pár nevet ,hogy mik vannak ,hogy miket keressek... )
    előre is kösz ;) :)
  • kill3r21
    Igen az xlive wrapperral bármien mentés megy, csak a dokumentumok ban kell legyen a mentés file :)
    jó mert igy letöltöttem az összes mission utáni mentést, és akkor onnan tudom fojtatni ahol abbahagytam :)
  • MerlinW
    Max azzal az offline-os módosított xlive.dll-el tudod betenni (nem próbáltam, csak olvastam róla). Elvileg azt használva a mentéseket nem az xlive.ban keresi, hanem a my documents/gta-ban.

Aztán lehet tévedek. Lényeg, hogy a mentések tartalmazzák az xlive azonosítót, amire hivatkozik. Hihetetlen baromság, de ez van.
  • kill3r21
    üdv, valaki segitene nekem abban hogy szeretném visszatenni a régi mentéseim, a gond az hogy anno az xlive mappát nem mentettem le, nah most azóta uj offline profillal játszok a liveos játékokkal, de szeretnék most a gta-val a régi mentéseimmel, néztem faq-ot, de sajna nem akarok regisztriben átirogatni a többi játék miatt, most mit tegyek?
  • fery02
    Szó mi szó, nagy Photoshop munka kell hozzá. :P
  • The Protector
    tecsináltad?
  • Zeller01
    ha, van még valaki aki a fekete lyukat MINDIG nem találta meg annak itt egy jobb térkép:
  • DJ Skyline
    tervrajzok alapján, blueprintnek hívják. például, ez adja az egész alapját, aztán jönnek a képek, amik meg a háttérinfót, referenciát szolgáltatják.