54920
-
q -
gabor9 #41665 Sziasztok! Lenne egy elég hülye kérdésem:pc-n játszok már fél éve a gta iv-gyel, de nem tudom, hogy hogyan lehet verekedésnél rúgni... vagy azt csak ps meg xboxon lehet? Tudom, hogy gáz a kérdés de légyszi válaszoljatok! Ha lehet, akkor hogyan lehet rúgni, milyen billentyűt kell megnyomni?? -
Erneszt #41664 Hali, kéne egykis segítség... Felrakom alap játékra a v1.0.4.0 patchet, és amikor indíttom a játékot ez az üzenet jön ki: GTA IV FATEL ERROR:Invalid rescource detected - Please re-install the game
nemtudom már mitévő legyek, lécci segítsetek, nemtudom milehet a gond...
-
Ultimate Texture Pack 2.0
Realism IV 6.2
Environment mod 4
ENB-t nem ajánlom.
Mindegyik első oldalas találat Google-ban, ebben a topikban pedig kb 20x be lett linkelve mind. -
hali!
olvasgattam vissza de nemigen talaltam ezert rakerdezek:
valaki betudna nekem linkelni az ENB vagy milyen modot? amitol szebb lesz a jatek lattam van 3 fele.
elore is koszi. (kb 1.2es patch ota nem jaccottam gondoltam eloveszem megint :)) -
Kgero1 #41661 ja oks.
csak egy tipp volt.
pedig jót lehet bohóckodni vele.
-
Erneszt #41660 üdv! van 1 kis bajom a játékkal, tudnátok segíteni? nos, mituán felrakom a v1.0.4.0 patch-t nemindul a játék... már jópárszor újrainstaláltam a játékot és teljesen az alap játékra tettem rá, és még az indíttásnál rögtön 1 hibaüzenet jelenik meg, hogy valami nempasszol neki és hogy instaláljam újra a játékot... :S léci valaki segítsen, előre is köszönöm!!! -
Blum #41659 De Én tisztán szeretek játszani...:DD -
Kgero1 #41658 vagy rakd fel a simple native trainer-t és akkor annyi fegyvered meg lőszered lesz ,hogy el se tudod képzelni.
-
Google bakki...
-
Nem értem mi a gond!na mind1 azért kössz ha mégis valaki segitene msn :[email protected] kössz bb -
Blum #41655 Még mindig

-
Valaki segitene plz:D 100%-mentést szeretném berakni elkezdtem de meguntam 10%-nál:D probáltam berakni a 100 at de nem sikerül igy elkurodott a játék XD el se akar indulni:P ha van valami ahol részletesen le van irva az megköszönném:pElőre is kössz -
Blum #41653 Köszi szépen! De ezekben sok lőszer van? Vagy azt akkor majd már tudok venni hozzá? -
Inkább ezen a térképen keress magadnak fegyvert. Én úgy szoktam. -
Blum #41651 Új fegyvereket mikor tudok venni?
Amikor bemegyek fegyvereshez,csak Micro SMG-t,meg pisztolyt tudok venni.....átmentem 2. szigetre is és ott is ez a helyzet...:S Pedig van egy csomó pénzem.:D -
Blum #41650 Csatlakozom:
-
-
Üdv!Az a helyzet hogy kicsit hülye vagyok ilyen téren:P Ha valaki segitene hogy a 100% os mentést hogy rakjam be persze csak privibe vagy msn en az irjon rám egy üzit!Lusta vagyok kijátszani:DDe ha nagy kérés akkor hagyjuk!Előre is köszi:DBB -
Nincs mit, jó szórakozást hozzá!
Ezzel a moddal lehet a legjobbakat szórakozni. Haveri társaságban sörök mellett nagy élmény. :) -
bruna #41646 kösz :) -
Szükséges hozzá ASI loader (ugyanígy keress rá GTA IV modok között) is, amiből a dsound.dll-t kell bemásolni a Fő könyvtárba. A trainer 3 fájlját is (trainer.asi, trainer.ini, Script hook.dll) szintén ide kell bemásolni.
Persze nem árt előtte biztonsági másolat az eredeti fájlokról.
Majd játék közben F3 vagy F4-egyel előhozni. -
bruna #41644 Hibás az előző link ,erre gondoltam eredetileg :) = Simple Negative 1.4 -
bruna #41643 Sziasztok ,letudnátok nekem írni ,hogy hogyan kell betenni a játékba a Simple Native Trainer 4.1-et ?
( Simple Negative 4.1 -
mármin az enhanced traffikból az a két féjl, ami neked van, meg a visual VI 1.4-et. köszi -
ezt a két modot be tudnád nekem linkelni? mert a francér nem találom sehol. köszi szépen :) -
Az ő nevében is köszönöm! -
"2008. április 29-én PlayStation 3, és Xbox 360 konzolokra, 2008. december 3-án pedig PC-re megjelent része." -
izé..."Segítséget kérek" topikban érdeklődnek, hogy mikor is jelent meg a játék (a lehető legpontosabb dátum érdekelné az illetőt, azt nem kötötte ki, hogy milyen platformra) -
SL #41637 szerintem elrohadsz :] -
vissza kéne olvasni, MerlinW és még páran írtak rengeteget...jó böngészést ;) -
bruna #41635 ? -
bruna #41634 Sziasztok ,letudnátok írni nekem pár grafika szépítő módot ,vagy olyat ami élethűbbé teszi (pár nevet ,hogy mik vannak ,hogy miket keressek... )
előre is kösz ;) :) -
Igen az xlive wrapperral bármien mentés megy, csak a dokumentumok ban kell legyen a mentés file :)
jó mert igy letöltöttem az összes mission utáni mentést, és akkor onnan tudom fojtatni ahol abbahagytam :) -
Max azzal az offline-os módosított xlive.dll-el tudod betenni (nem próbáltam, csak olvastam róla). Elvileg azt használva a mentéseket nem az xlive.ban keresi, hanem a my documents/gta-ban.
Aztán lehet tévedek. Lényeg, hogy a mentések tartalmazzák az xlive azonosítót, amire hivatkozik. Hihetetlen baromság, de ez van. -
üdv, valaki segitene nekem abban hogy szeretném visszatenni a régi mentéseim, a gond az hogy anno az xlive mappát nem mentettem le, nah most azóta uj offline profillal játszok a liveos játékokkal, de szeretnék most a gta-val a régi mentéseimmel, néztem faq-ot, de sajna nem akarok regisztriben átirogatni a többi játék miatt, most mit tegyek? -
Szó mi szó, nagy Photoshop munka kell hozzá. :P -
tecsináltad?
-
ha, van még valaki aki a fekete lyukat MINDIG nem találta meg annak itt egy jobb térkép:
-
tervrajzok alapján, blueprintnek hívják. például, ez adja az egész alapját, aztán jönnek a képek, amik meg a háttérinfót, referenciát szolgáltatják.