54920
-
n3whous3 #41797 grat, rakd újra -
ast00 #41796 mostmár kell a binruntime.dll, a binkw32.dll is. -
ast00 #41795 od tudjátok adni a FileCheckFix.asi fájlt? ELCSESZTEM EGY MODDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
astrobal #41794 ok, tehát ez bug, köszi, akkor megpróbálom amiket írtatok -
n3whous3 #41793 ok, nem emlékeztem, hogy ez a bug attól jött-e elő, vagy nem -
Borg #41792 Semmi köze ahhoz, hogy eredeti e a játék... -
tedd más bilre a azt a parancsot ami neked a space-n van. -
n3whous3 #41790 bug, valakinél nem is javul meg, valaki meg próbálkozik és sikerül neki
esetleg egy korábbi mentésedet töltsd be és csináld meg megint vmelyik korábbi küldetést
avagy: nem eredeti a játékod? -
astrobal #41789 valószínűleg tökéletesen egyedi hibát sikerült produkálnom. az egyik utolsó misszióban, amikor Dimitrit kell kinyírnom, a motorcsónakos üldözés után (revenge tragedy asszem a küldi címe) egyszerűen nem tudok felmászni a helire. hiába nyomom vagy nyomkodom a space-t amit kiÍr (tap space..) nem mászok be a helibe és egy idő után paff a földön. ez mitől lehet? -
SL #41788 alap, VER(JE)D NEKI!! :] -
n3whous3 #41787 hát frankón, 2002-ben jelent meg pc-re a III-as rész és abban is lehetett már -
Doki0927 #41786 Köszi az infot!
Most ujrarakom a gépet mert vmeik nap bekapott egy vírust hátha jobb lesz mert van olyan progi is ami fut de azt se tom mi az, lehet hogy az is lefogja, bár lehet most hülyeséget mondtam
-
Bakker én még nem láttam! Ez hatalmas...! THX ! 

-
ja. -
most baromi hülyének tűnhetek, de frankón lehet k.rvázni a játékban??????
-
n3whous3 #41782 nem, nem szúrták még be ide 10x -
Ez marha jó lett,nem tudom láttátok -e :) -

-
Pingi23 #41779 nem sok kedvem van majd 500 oldalt átnyálazni a securom-os hiba orvoslására
létszi valakiiiiiiiiiii :) -
szegény csaj az aktus után szörnyethalt a zuhanásban :) nagy genyó vagyok... -
ez nagyon állat kép lett.
és nagyon szép az audi -
n3whous3 #41776 tuti van valami help, összes securomos hibára szokott adni egy linket is, meg hibakódot -
éjszakai elfoglaltság :) -
jéééé :) majdnem bejött a dolog. a ramom nem volt rossz, csak mivel húzva van a procim, elfelejtettem visszaosztani. szóval jó helyen kerested a hibát. nagy köszönet!!! :)
olvastam valahol, hogyha húzzuk a procit, akkor a ramokat érdemes visszaosztani, mert különben a memória sebessége lesz a szűk keresztmetszet :) így is van. érdekes dolog. procim 2-ről 2,67-re van húzva, ramot pedig viszaosztottam 667-re. de akár 533-ra is visszaoszthatom, és akkorsem akad. (800 felett már fagy a gép és nincsen rajta hűtőborda) 800-on egy idő után akadozik a játék. akkor azt hiszem megvan miért akadt be néhány játék win 7 alatt is, mert alapból folyamatosan futottak, csak egy idő után akár 3mp-re is beállt.
mondjuk a logikáját nem nagyon értem ennek a dolognak, de a lényeg, hogy működik!
-
Pingi23 #41773 A(z) SecuROM Launcher hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
ha van valami ötletetek létszi osszátok meg köszi előre is
tud valaki konkrét orvoslást erre? -
Gibor #41772 Belejöhet hogy kuka a ramod... nem bírja írni, vagyis egy ideig bírja, gondolom több van, és valamelyiknél ütközik. Ez lehet nekemis hasonló van, csak nekem megszűnik egy 20mp múlva. -
Doki0927 #41771 Halo!
Köszi az infot!
Valamiért szaggat a játék, pedig dupla magos 3.4 Ghz procim van meg NVIDIA 9600 GT 512MB videokártyám, de a benchmarkba azt írja ki hogy a cpu usage 94%, video memory usage 96%
Régebben semmi probléma nem volt vele. Most mi lehet a baja? -
de ha felbontást váltok és vissza, vagy alt+tabozok és vissza, akkor megint folyamatos lesz. amúgy nem melegszik egyik sem, már azt is lecsekkoltam. -
en arra tippelek (persze nem biztos) hogy a videokarid vagy a procid egy ido utan el kezd melegedni es belassul nalam volt ilyen prob a vga-val -
nekem a mai napig az van, hogy játszok, tök folyamatos, aztán egy 20 perc után elkezd akadni. xp alatt is, win 7 alatt is. Ha mondjuk felbontást váltok, akkor megint megszűnik az akadás. Próbáltam, hogy lecsökkentem commandline-ban a memóriahasználatot az availablevidmem kapcsolóval, de akkoris, ráadásul úgy lassabban tölti be a textúrákat és egy csomószor eltűnik alólam az út.
hihetetlen, hogy már 1 éve megvan kb a játék és azóta sem sikerült rájönnöm a probléma okára.
8600gt 512-es kártyát hazsnálok, de végülis tökmindegy, mert hót folyamatos a játék, csak egy idő után kezd el akadni, de nagyon. próbáltam pagefile-al is buherálni, másik vinyóra rakni, midnen szart és akkor sem gyógyul meg.
tud erre valaki megoldást? jó lenne tényleg. -
n3whous3 #41767 egyből -
sziasztok! frissen feltelepitett jatekra rakhatom egybol az 1.0.4.0-as patchet vagy kellenek a korabbi javitasok is eloszor? -
n3whous3 #41765 elfelejtetted talán az előző installációt deaktiválni. Ezt megteheted könnyen, de már nem emlékszem hogy kell akkor, amikor már ninc a gépen fent :) -
Pingi23 #41764 szevasztok
annó futott a gta 4
új vinyóm lett hát újra tettem a gammát
hiba:
A(z) SecuROM Launcher hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
ha van valami ötletetek létszi osszátok meg köszi előre is -
SL #41763 regelni kell egy angol Live gamertagot és meg kell adni a cd kulcsot és lám ottvagy online. -
Doki0927 #41762 Hali!
Valaki tudna nekem segíteni hogy hogyan aktiváljam vagy mit csináljak vele hogy elinduljon online modban? Régen offline-ban játszottam de már nem emléxem hogy hogyan csináltam :( -
Használsz addon kocsikat? ha nem, akkor a magas beállítások vagy a játékhoz gyenge gép miatt van még akkor is, ha amúgy nem szaggat a játék. -
Sziasztok!Azon lehet javiatni valahogy,hogy ha egy ne minden második kocsi ugyanaz legyen mint amelyikkel megyek?És a Realizmiv az miben segit?
-
Le vannak írva a játék readme-jében. Ha az általam írt kombó sem segít a szaggatáson, akkor már csak a hardverfejlesztés segít. -
Akkor szóval nem működik. Ez érdekelt volna engem is, csak lusta voltam eddig megnézni, hogy így működik-e.