54920
-
predy24 #41957 sziasztok!
segítséget kérnék abban hogy hogyan lehet bemenni és hol? a
Szabadság szoborba
előre is köszi
-
n3whous3 #41956 Miért nem tanultál meg 1 év alatt angolul, akkor nem csak megértetted volna a történetet, hanem angolul is tudnál
-
Az angol nyelvértésem (felirat is bekapcsolva volt) arra elég volt, hogy nagyjából értettem a sztorit. Egy darabig. A második városrészig játszottam (bankrablás volt az utolsó küldetés amit láttam). Akkor hallottam, hogy a magyar felirat készül, gondoltam kivárom .A nagyjából értés nem elég a sztori élvezetéhez, úgy meg nem volt kedvem játszani, hogy csak végiglövöldözöm a sztorit nem értve.
Úgy nem élvezhető a játék, ha sokadjára értem meg a mondatot, mert a játékban történteket először átélni csak egyszer lehet (néznél úgy filmet, hogy minden ötödik mondatnál visszatekernél, szótáraznál? a játékban ezt meg sem teheted). -
folytatáshoz már van alap - ha ez a motor marad, tuti jobban fog futni :) (kérdés lesz e GTA5 pécére és hogy a motor marad-e)
csomo példa van rá, h egy motor 'első' debütálásakor szar, később javul: dirt->grid, gta3->gta:vc -
vasziszdasz #41953 Erre van a szótár. Speciel én pont a játékok és filmek miatt tanultam meg angolul, volt motiváció hogy miért ne hagyjam a picsába a macerás tanulást, szótárazást. Régen, a Commodoreos időszakban fel se merült ilyen kérdés hogy magyarosítás, természetes volt a szótár használata. És mivel az egész számítástechnika angol, sztem ma is az. Itt meg úgy félnek az emberek tőle mintha éc lenne. Pedig ma már tényleg mindenhez kell angol, inkább örülni kéne hogy valamivel játékosan megtanulhatod, nem kell magolni. -
vasziszdasz #41952 Nekem egyik se szaggatott, igaz mindig is jó gépem volt. De most is az van, és ez meg játszhatatlan. De legalább egy szar progi lenne, akkor nem izgatna a dolog, viszont nekem bejön a GTA sorozat, ezért különösen idegesítő hogy nem tudok játszani vele. :) -
én nagyon jól tudom... -
n3whous3 #41950 senki nem vágta, hogy miért az a logója -
:D -
ldavid #41948 ha nem lenne világos, a logo háttere -
de ezzel a betűtípussal inkább arra hajaz:D -
Nem feltétlenül fog jobban futni a következő GTA, mint ez én meg azt mondom. :) -
Ez tény, de attól még nem értem miért zavar, hogy másoknak jól jönne a magyarítás. Gondolom azért te sem ismersz minden angol szót ami a játékban elhangzik meg nem minden részét tudod lefordítani magadban a gyorsan váltakozó párbeszédeknek.
Elhiheted, hogy kb az emberek 80 %-ának jól jön a magyarítás. Csak kényelmesebb azért minden téren...de csak amíg csupán szöveg fordításról van szó. -
a gay nem feltétlen buzit jelent -
Marhaság, a GTA3 is szaggatott kb mindenen. a VC és az SA azonos gépen kb jobban ment utána :)
szal, majd a gta5pc már jó lesz ;) -
vasziszdasz #41942 Inkább meg kell tanulni angolul. Ma már kukásnak se vesznek fel anélkül, szal... -
thx -
Blum #41940 Persze hogy lehet...ugyanolyan mint 1 patch. -
BBencze #41939 SP3 csak egy javítócsomag nem lesz a gépednek semmi baja tőle....minden ugyanúgy fog menni. -
és sp3 al lehet cod2 özni? és nem is kell ujratenni?csk telepitem? mert megvan. -
Blum #41937 miért kéne újratenni?? Letöltöd az SP3-at (külön le lehet tölteni..tudod...) telepíted,örülsz. -
most vettem az uj gépet nem akarom ujra tenni:S -
Blum #41935 És ha mondjuk rátennéd SP3-at?? -
DANIKÁM BUZIEVAGY -
n3whous3 #41933 amúgy nem vágom miért, volt pár olyan projekt is, ahol több volt a szöveg és kész voltak kb ennyi idő alatt :C -
Az összes magyarítás project befulladt? Lassan 1 éves a játék. -
Tisztában van a szó jelentésével, korábban is volt már róla szó. -
miaz? -
mennyivel egyszerűbb lenne felrakni az sp3-at? -
RYO21 #41928 van hozzá egy kis trükk. -
csá!
a gta4 elmegy sp2ön? tom h sp3 kell de azért? -
Persze itt az enyém:
veddmeXgacdgXaxisbXa!!!!!
-
vagy lehet, hogy a szó jelentése és a nick mögött levő személy szexuális beállítottsága között van határozott hasonlóság, aztán ily módon a net egyfajta anonimitása mögött bátran felvállalja a dolgot.
-
itten -
overx #41923 Van valakinek eladó serialja amivel pcn lehet multizni ? :) vagy megunt felhasználó mind1 -
SL #41922 valószínű... de már 2 hónapja tudatjuk vele, hogy mit is jelent valójában :] -
lehet nincs tisztában a szó jelentésével. -
vasziszdasz #41920 Azért abban igaza van hogy ennyi erőforrás őazarlással már elvárható lenne ennél sokkal jobb gfx is, vagy ha már nem, akkor legalább a szintjének megfelelő alapkategóriás hardveren is folyamatosan fusson. A GTA3-VC-SA se volt gfx bajnok, de legalább egy aktuális csúcsgépen nem lehetett olyan maxosra venni a gfx-et hogy beszaggasson, itt meg sajna már a minimál is áthidalhatatlan problémát okoz neki. Cobolban optimálisabb kódot lehetett volna írni. :) -
vasziszdasz #41919 A progi csak 1-et lát a 2-ből, gyanítom hogy hírből sem ismeri az SLI/CF-et. -
téll most nézem XDDD