54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • bertino
    bocs, talán majd legközelebb.
  • ldavid
    nem lehet, és ezért felesleges privátban írni
  • oxonom
    tanuld meg nem piszkálni a másikat
  • oxonom
    Sziasztok
    valaki tudja lehet tuningolni az autokat ugy mind a san andreas-ban
    irjatok privatban.
  • DarkSector
    wooow
    thx télleg elfelejtettem, hogy sp2 van havernak.
    thx
  • ldavid
    elvileg az XP SP3 hiányzik neki
  • bertino
    először tanuld meg használni a billentyűzetet, utána pedig a netet.
  • oxonom
    Sziasztok!!!
    volna egy ojan problémám gta4 1.0.4.0 ba probálok beteni autot akármiet beteni sikerül a SparkIV -progival
    de elinditom egy darabig jo a game utána hibaüzenetel kilép. már mindent probáltam ujrarakatam ugysem jo csak egy darabig....
    segitsetek
  • DarkSector
    esetleg valami ötlet erre: Fatal Error: RMN40

neten olvastam valami reg kulcsokkal kapcsolatban.
  • n3whous3
    eszedbe nem jutott még megnézni azt a filet, hogy mi van benne?
  • Pingi23
    halika
    leírom pontosan mit is ír ki hibának a securomos üzi után:
    A program a következő fájlokat csatolja a hibajelentéshez:
    C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\a676_appcompat.txt
    de a Temp/ után az a fájl mindíg más szoval ha 1000x indítom el 1000 másik fájl ír hibának
    ha van ötlet létszi osszátok meg
  • GhostR1der
    ijen prollémára sajnós níncs megodás. sanos
  • oxonom
    Sziasztok!
    volna egy ojan problémám gta4 1.0.4.0 ba probálok beteni autot akármiet beteni sikerül a SparkIV -progival
    de elinditom egy darabig jo után hibaüzenetel kilép. már mindent probáltam ujrarakatam ugysem.........
    segitsetek
  • digo82
    Sziasztok!Használja valaki ezt a modot a GTA 4-hez?Mert én feltelepítettem és Miután lemegy az első videó és elindulna a játék akkor kilép belölle!Mi lehet a bajja?
    A segítséget előre is köszönöm!

Mods_cars_for_GTA_IV_PC_by_seba84_v6

http://symbiansector.net/showthread.php?t=102891
  • KaszaN
    köszi. És a másodikra? :D
  • GhostR1der
    P
  • xido
    azt hiszem a "P" lesz az a gomb..vagy az "F"...:)
  • KaszaN
    Valaki megtudná mondani a következőket?
    1. Van egy gomb amitől valamit homályosít a képen és a kovkák nemlátszanak annira. Meik ez a gomb?
    2. Hogy kell és hova kell betenni az fps módot?
    köszi
  • MerlinW
    Gay jelentései:

buzi
    homokos
    homoszexuális
    jókedvű
    rossz erkölcsű
    tarka
    vidám
    élvhajhászó
    élénk

Azonban Dany esetében az első háromról van szó:) A játékban legalábbis:)
  • fery02
  • Blum
    Persze. Elviszed kb. 35-40 %-ig a játékot és akkor már tudsz arra menni,amerre akarsz...nem nagy dolog.
  • SeanJRRussel
    sziasztok!

Tudtok olyan trainerrül vagy cheatről ami feloldja a zárlatokat a városrészek között??
  • xxxpaulxxx
    ennek a szarnak van története is?:D
  • vasziszdasz
    Nem is érdekli. De itt már akkora az elkényelmesedés hogy az már hihetetlen. Még ki se jön egy film, de már 1000-en beírják hogy "van már szinkronos verzió?". Ez is ugyanilyen. Szelvényt nem vesz, de lottó5ös az kéne...
  • fery02
    De az ilyen embert egyáltalán miért érdekelné a magyarított verzió? :P
    Essen rajta túl, nevessen rajta egyet és hagyja meg másoknak, mert sokaknak viszont nagyon is hasznos.
    Van egy felnőtt ismerősöm, aki életében nem tanult angolt (nincs is már neki nagyon szüksége rá a jelenlegi helyzetében) és egy kemény munkanap után hazajövet kikapcsolódásképp leülve játszani, ne ecseteljük, hogy mennyivel előnyösebb neki, ha értheti, hogy miről van szó.
  • fery02
    Ez a hozzáállás becsülendő, amivel egyet is értek. De egy olyan játékban, ahol folyamatosan mennek a szövegek, nem hiszem, hogy sokan megállnának (meg nem is tudnak) szótárhoz nyúlkálva keresgélni szavakat.
    Egy lassabb játékmenetű játékban, ahol pl minden szöveg egyszerre csak akkor tűnik el, ha mondjuk Entert nyomsz (pl S.T.A.L.K.E.R.), már inkább van idő az ilyesmire.
    Nem tudom érthető-e amire gondolok.
    De pl igaz, hogy ha valaki érteni akarja a GTA IV-t az eredeti nyelvén és nem tud nagyon angolul, az megteheti, hogy pl végigjátssza egy párszor szótárazgatva a S.T.A.L.K.E.R.-t (ugye angol nyelven), azzal kellően begyakorolja játszva az angolt és aztán már mehet is az a GTA IV.
  • digo82
    Elvileg autók!Innét szedtem az utolsó link!

http://symbiansector.net/showthread.php?t=102891

Elvileg az autókat berakja mert az első videóban amit emelnek autó az egy BMW!
  • n3whous3
    és ha tudhatnánk:

milyen modról van szó?
  • digo82
    Sziasztok!Használja valaki ezt a modot a GTA 4-hez?Mert én feltelepítettem és Miután lemegy az első videó és elindulna a játék akkor kilép belölle!Mi lehet a bajja?
    A segítséget előre is köszönöm!
  • Firerock
    skacok!
    van már valami jó autópakk amiben +30 kocsi van lecserélve?most raktam újra és nincs kedvem újra végigmásolgatni az összes hülye txt-t
  • vasziszdasz
    Ezek csak magyarosítgatások. Az ember elhányja magát ha elolvassa magyarosítva a szöveget, miközben tudja hogy az eredetiben mit is akart jelenteni.
  • vasziszdasz
    Amikor elkezdtem olvasni a Dragonlance Legendset, kb. minden 2. szót a szótárból kellett kikeresni. Mire befejeztem, már aretlen szavakért se nyúltam szótárhoz, megértettem a mondatokat a többi részéből. Tanulni kell ahhoz hogy ilyen szintre eljuss, de ha nem kezded el, sose érkezel meg.
  • bertino
    nem gáz.
  • vasziszdasz
    Ez a motor semmiképp se maradhat, annyira leszerepelt. Ha mégis ez maradna a GTA5 alatt, akkor tuti hogy azért már nem adnék pénzt.
  • Blum
    Angol szinkronnal sokkal jobban szeretek filmet nézni. Néha annyira oda nem illő szinkront adnak egy szereplőnek,hogy egyszerűen rossz hallgatni. Most néztem meg a Verdákat angolul,még nagyon régen megnéztem magyarul is. Garantáltan alig emlékeztem a film lényegére....néha tényleg nem értettem,hogy mit mondanak,de aztán a film egy későbbi jelenetében megértettem,hogy 10-20 perccel ezelőtt miről is volt szó.

• RYO21
    Én pl minden megértek ami le van írva angolul a számítástechnuikában. De agy filmet angol szinkronnal már egyáltalán nem értek meg.
  • Blum
    *paprika
  • Blum
    de most sem létezik magyarosítás...csak magyarítás. Ha magyarosítás lenne,akkor pl. a főmenüben a háttérben lecsó kolbász,meg erős paparika lenne. ;) :D
  • predy24
    értem nagyon köszi
  • ldavid
    helikopterből kell kiugrani, keress hozzá videót youtube-on (statue of happiness)