54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Firerock
    Simple Native Trainerben van Never Wanted...
  • n3whous3
    Az vajon eszedbe jutott, hogy ha bemész a valóságban egy repülőtér kifutójára/stb, mint magánszemély, az elég húzós dolog? ......
  • Rainbow15
    Sziasztok!
    Ha bemegyek a reptérre, miért kapok ezer csillagos körözést? Nem lehet eltűntetni?
  • bertino
    a szemed veri ki minden egyes belépéskor.

• alfa156
    Sziasztok! Valaki megtudja írni nekem hogy hol van a GTA IV-ben a mentés, mert nem találom és a régi mentésem ki akarom venni mert újra fel kell tennem mert nem indul el, és akarok egy 100 %-os mentést betenni, de nem találom hova kell, ha valaki adna egy mappa nevet hogy hol keressem akkor megköszönném
  • Ley Roland
    Valaki help!
    Nem tudok multizni, haverommal lanoztunk mert neki nem eredeti!
    Én meg megpróbáltam live-on és pl. ahol 4-en vannak már nem jó :| Belépni belép, de a játékosok listáján nincs semmi.
  • MerlinW
    Cpu control, de GTA alapból kezeli a 4 magot.
  • Csuhai G
    Sziasztok!
    Még a megjelenés környékén mindenki buherálta a saját verzióját, minél több FPS szám reményében. Én most kezdenék újra neki, de sajnos nincs meg az a program, amit akkoriban ajánlottatok 4 processzoros gépekre. Be lehetett állítani rajta, hogy mind a 4 processzort megfelelően használja a játék. Meg tudnátok mondani melyik program volt ez?
  • aradi13
    megpróbálom, köszönöm a segítséget :)
  • Blum
    próba-szerencse,de nem hiszem.
  • aradi13
    és akkor szerinted menni fog az a mentés, ami a FAQ-ba van a 60%-ig complette? :D
  • Blum
    igen,azt tedd fel,sokat javít.
  • aradi13
    hát, patchelni még nem patcheltem.... :D a v1.0.4.0-t rakjam fel?
  • zolee145
    Kipróbáltam a 911 készítőjétől egy másik autót (Audi RS4) annak semmi baja, nem fagy. Szóval akkor a 911-ben van a hiba.:(
  • ldavid
  • fery02
    Nem komolyan írtam, tudom, hogy nem szoktál ide járni. Csak úgy viccből jegyeztem meg, mert pár napja volt itt egy kisebb fajta vita magyarítás ügyben. :)
  • zolee145
    Porsche 911 turbo-ja van valakinek? Eddig még egyik autóval sem volt gond, de ahogy a turbo-ból kiszállok megáll a játék és kidob a Win-be. Tapasztalt már valaki hasonlót? Mi lehet a gond? Sajnálnám ha kukázni kellene azt a kocsit, mert amúgy nagyon szépen meg van csinálva.
  • 3P
    Rendben van de nem egészen értem. Nem szoktam ide írni, mármint ennek a játéknak a topikjába, és foglalmam sem volt, hogy hogy áll a magyarítás.
    Nem is magamnak kerestem, hanem a lányomnak.
  • ronso
    Van helikopter ikon a érképen ott van a jetpack.én már kiprobáltam 42008 hsz
  • digo82
    Sziasztok!Nem tudja valaki,hogy Hogy lehet előszedni a jetpack-ot a GTA4 ben?A spark os módszert alkalmaztam elvileg a túrahelikoptert cseréli le de azt sem tudom,hogy hogy néz ki!A segítséget előre is köszönöm!
  • fery02
    Ne legyél rá kíváncsi, meg szerintem hanyagold is a témát, mert jön vaszizdasz és leabál. ;)
    Lényeg, hogy még hónapokat kell rá várni. Majd pl kérdezd meg újra 2 hónap múlva.
  • 3P
    Köszi, esetleg egy link ahol meg lehet nézni az állapotát?
  • sztoncsi
    Szerintem mire kész lesz kijön a GTAV...
  • ldavid
    még mindig készül
  • 3P
    Sziasztok!

Van ehhez a játékhoz már magyaritás?
    Ha igen kérnék egy linket!

Köszönöm.
  • SL
    ték
  • SL
    milyen patched van?
  • aradi13
    azt is bemásoltam:D mind a 2 megvan, az xLive, meg a savegame is, és mégsem megy... :S
  • SL
    nem csak az xlive fájlok kellenek, kell még hozzá a rendes gta4 mentés fájlai.
  • aradi13
    Üdv!
    Segítséget szeretnék kérni abban, hogy: Be akarnék rakni egy mentést, a FAQ-ból, bemásolom ahova kell, meg bemásolom az xLive-ot is, de semmi, mindig új mentést akar kezdeni, és nincsenek meg azok a mentések, amik kénének :S

Légyszi help. Előre is ty
  • ldavid
    első és utolsó, nem csinálunk belőle rendszert

#42092: macerás, ahhoz most lusta vagyok x)
  • Blum
    ne köszönd,FIZESS!!
  • RYO21
    dánke sőn!!!
  • Blum

ldavid: kettőt neki KÖNYÖRGÖM!!!!!
  • RYO21
    Wááááá nekem kell ez a logó!!!

Ezt láttátok már? http://www.youtube.com/watch?v=YS3fxgoMnbo
  • samsung123
    nyugi tuti lesz 3.DLC is....nincs még bejeletve...de szerintem be lesz. mert még távol van a GTA5 megjenése.
  • n3whous3
    azt olvastam, hogy még 2 DLC valószínű lehet
  • ldavid
    a statisztika szerint leginkább a nyuuz.hu-nak köszönhető

#42087: nem lesz 3. DLC
  • samsung123
    higyjétek el a két DLC-t is megfogjuk kapni PC-re..csak nem mindegy mikor és milyen formában. én ugy tippelem hogy egyszerre a kettőt le lehet majd tölteni vagy dobozos formában megjelenik kb 6 hónap mulva. az alpjáték lehet nem is kell majd, de akkor nemlehet nikkó történetével játszani.
    Valószinű hogy a két dlc egybe egy kigészítő formában külön megvásárolható lesz, de az alpjáték szükségeltetik. Vagy lesz olyan kiadású GTA4 amihez hozzácstolják a 2dlc-t GTA4 DELUX kiadásban.
    Vagy a harmadik lehetőség hogy a harmadik DLC-vel egyidőben megkapják kiegként a pcsek mind a három dlc-t(szerinmtem ez a legvalószinűbb)
  • sztoncsi
    Mostanában minden héten legalább egyszer be linkeli valaki!

De tényleg kurva Jóóóó!