54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • ronso
    én erre azt mondom hogy volt már 1 db Nvidia 9800 GTX em 768 megás,és jelenleg van 4 db atim...szted melyiket szeretem jobban.
  • n3whous3
    lol milyen faszságot beszélsz te, semmivel nem nehezebb atira fejleszteni
  • janika1972
    Azért az Nvidia kártyák nem olyan "szarosak",mert minden játékot arra fejlesztenek elöször,mert a legkönnyebb programozni.Meg lehet nézni hogy általában azok nyavalyognak akiknek ATI/AMD páros van.Jobban megéri beruházni egy erös INTEL/NVIDIA-ra mert sokkal stabilabb,és megbizhatöbb.Nem véletlenül van majdnem minden játék elején az Nvidia logó.,én már évek óta ezt használom,és teljesen meg vagyok vele elégedve.Egy kicsit drágább,de a minöséget meg kell fizetni! Az ATI-ra még egy drivert se tudnak normálisan leprogramozni! Ez van.
  • n3whous3
    Hát nem kicsit, még egy 7600 gts is kevés lenne, meg még talán egy 7800 is épphogy...
  • bence6
    Helló! Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy feltelepítettem a GTA IV-et és betöltött meg minden, de a háttér szürke és csak az autó lámpáit látom, de csak halványan, a háttér is halvány, de látható... Lehet, hogy a videókártyám kevés neki(Geforce 7300 SE)?
  • kirol
    Már írtam, hogy megy. Pedig nem változott semmi.

Csak érdekelt, hogy mi ez a szülői felügyelet hülyeség.
  • n3whous3
    próbáld meg rendszergazda módban indítani akkor
    (futtatás rendszergazdaként a szimpla futtatás, jobb gombbal nyomd rá a start ikonon)
  • kirol
    Érdekes, nekem azt írja, szülői felügyelet nem alkalmazható az én fiókomra, mert az rendszergazdai fiók.

Szóval a GTA IV honnan vette ezt a hülyeséget, hogy be van kapcsolva?
  • n3whous3
    Én se tudom hirtelen holvan, de alapból kikapcsoltam, mikor felraktam a win7-et. Alább írják. A lényege az, hogy le lehet bizonyos alkalmazásokat tiltani (avagy default letiltódnak, ha pl kiskorúra van állítva egy felhaszn. fiók), hogy azt ne tudja használni az adott ember.
  • janika1972
    Amugy inditsd a játékot rendszergazdaként,lehet hogy az is megoldja!
  • janika1972
    Vezérlöpultban van a Felhasználói fiok beállitásánál.A PArental Lock a Szülöi felügyelet beállitása!
    De a játékban is van Parental Lock,ha jól emlékszem rá.
  • kirol
    Tudok, de azt nem, hogy az mi. Mert még csak most kezdtem el a W7-et használni.

Nem kapcsoltam ki semmit se, de már megy. :)

Mi az a Parental lock W7-ben? És hol van?
  • mackosajt
    Az a p-s dolog már bocs, de egy szutyok.

Az kb annyi, hogy abszolút életlen lesz a kép. Így a recét nem veszed észre, csak minden csupa "köd"
  • janika1972
    Azért a paksi atomerömüvet nem kell felvásárolni,egy élvezhetö játékért! Lehet hogy megveszel egy hiperszuper gépet,elinditod a játékot,és ugyanugy akadozni fog,mert más oka is lehet a szaggatásnak.Az egyik javítással pl jobban beszaggatott mint az elözö verzióval.Szóval rajtunk kivülálló okai is lehetnek!
  • janika1972
    Ott van a F.A.Q.-ban hogy játék közben meg kell nyomni a P gombot a rece miatt!
  • mackosajt
    thx

még gondolkozom ezen a vga dolgon is picit :D

Lehet okosítok

Ja, és igen Janika, a tájban is akarunk gyönyörködni, igaz, ettől még idegesíteni fog a sok rece az élsimítás hiánya miatt, De mégis jobb szeretek pl. én nagyobb felbontásban játszani, fullosabb grafikán. (Na nem pont a gta4 az, ami így menne a jelenlegi gépen)

• arty
    Q8xxxx is jó, ha fel tudod rántani 3ghz fölé. Vagy Phenom2. 4G ram jó kompromisszum, ahogyan a 4890 is.
  • janika1972
    A másik topicban van 1-2 érdekes dolog! Tessék meglesni:)))
  • janika1972
    Nemtudom mit szenvedtek?
    Most játszani akartok,vagy a tájban gyönyörködni? Meg lett már irva ezerszer,hogy a legerösebb gépeken is beszaggat maxon:)
  • vasziszdasz
    Van az akkor is ha nem léped túl. Az én kártyám 2*1 GB-os, és 512 MB-re lebutított grafikával is buzizik.
  • mackosajt
    Q8xxx-ek?

Amúgy igen, 64 bites win7-et használok, és végül csak 4 Giga RAM lesz.

VGA-t még meglátom, de most hirtelen ennyi is elég nekem. Tudom, hogy zabál, és van már jobb is tőle, de nem fog beférni monitor és bútorzat vásárlása mellet még az is.
  • zolee145
    Nagyon egyszerű a helyzet: megnézed a játékhoz írt minimum konfigot, na azon elindul. Aztán megnézed az ajánlott konfigot, azon elszaladgál. Aztán az ajánlott konfigot szorzod kettővel, na ez a gép kell neked a "maxonfuttatáshoz".
  • arty
    nem tudsz trükközni, mindenféle bevillogások lesznek, ha túlléped a valódi vramot (max csak ritkábban)
  • Farkas1
    és a látótávolságot csak 32 értéken hagyom
  • Farkas1
    tudtommal a core 2 quad az négymagos, gta 4 el lehet trüközni hogy többnek lássa a videó memoriát de maximum 1440x 900 as felbontással fogom nyomni.
  • Farkas1
    164 ezer HUF ebbe benne van az összerakás, de karácsonykór 20%-al olcsóbb és addig várok vele.
  • arty
    tudod, csak lesz vagy 20-30fps-ed és be-bevillognak majd a texturák

máshogy fogalmazva: maxon normálisan nem, ahoz 2G videoram kellene és egy erősebb VGA
  • arty
    ha gta-zni akarsz, ne kétmagos E8500at vegyél, hanem egy quadot
  • n3whous3
    lol ezt a gépet akkor pár év elteltével veszed meg, mert most mennyibe kerül és mennyi árra vársz?
  • Farkas1
    Miért bunkózik itt mindenki csak megakartam kérdezni hogy tudom e normálisan futtatni gta 4-et ez ekkora próbléma különben is mi közöd hozzá? a gépet még nem veszem meg majd ha leárazzák...
  • n3whous3
    Most ezt gondolom csak azért raktad ide, hogy megmutasd mekkora király géped van/lesz, de minket az ilyen nem szokott érdekelni.
  • n3whous3
    olvasni tudsz-e? Parental lock van bekapcsolva a felhasználói fiókod alatt
  • Kandurex
    Én úgy tudom, hogy a Corsair Dominator memóriára nem hajlandó betölteni, szóval nem, nem fog futni.
  • bertino
    az ilyen parasztoknak azért néha kettétörném a nyakát jószívűségből.
  • Farkas1
    Az lenne a kérdésem hogy tudom e maxon futtatni
    PC:
    VGA: ati hd 4890 1gb
    CPU : core 2 quad q9550 3.7 ghz
    memória: Corsair Dominator DDR2 2x2gb 1066mhz
    PSU: 750 watt
  • Farkas1
    kirol futtasd adminisztrátorként.
  • kirol
    Bemásolod xlive.dll -t a főkönyvtárba és kész.

Most döbbentem rá, én nem is másoltam még be, de megy a mentésem az új oprendszeren! Ez lol! :D
  • tomasz18
    sziasztok egyik ismerősöm is így járt mint én a #42563 hsz-ben őő mondott nekem egy Xlive less progit...de nem értem mit kell vele csinálni:S valaki ismeri?!
  • Firerock
    ezt a szaros nvidiát is cseréld le
    naggyon szar
    vegyél egy jó ATit
    mennyit költenél VGA-ra?
  • kirol
    Ez miért lehet W7 alatt: