54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • domez128
    Sziasztok!Van egy problémám.Amikor belépek a játékba ezt írja ki:Sorry but this version of gtaiv.exe is not supported.supported version:1.0.3us,1.0.4us (a játék eredetiben van meg)gőzöm sincs mit tegyek pedig a jó patch van fenn. A válaszokat előre köszönöm.
  • RYO21
    Igen.
  • ronso
    urak
    Leszedtem ezt a BUS mod-ot bemásoltam de nem müködik..kiprobáltam volna.életre keltette ezt már valaki ?
  • ldavid
    itt lehet folytatni
  • fery02
    Kussoljatok mind! :/
  • Grifidos
    Méltó példa erre a stalker clear sky ahol a minőség miatt inkább lecserélték az nvidia logot ATI-ra.
  • Piloss
    a nfs shift-es megkötést elvileg orvosolni fogják a 9.12-es driverrel
  • Piloss
    így jártak
  • Borg
  • SL
    Meg is látszik. A jobb játékokat jobb kártyával fejlesztették :D
  • arty
    ezekkel a játékokkal voltak problémái nvidián? nem voltak, sőt...
    van megkötés shiftben, hogy ha nincs nv hw a gépben, driverrel, akkor szarul menjen? igen
    csekkolja a batman: aa hogy nvidia kártya van a gépben és csak ekkor enged AA-t? igen

hagyjuk már, a két gyártó hozzáállása jelentősen eltér
  • janika1972
    Hát most többmillió NVIDIA tulaj szivébe gázoltál!
  • Firerock

lééégyszi valaki
    nemtudok jáccani:(
  • janika1972
    Csak pár név:HAlf-Life 2,Doom 3,Unreal Tournament 2004,Far Cry,Halo,Call of duty,ezek mind az ATI kártyájára lettek fejlesztve,ugyhogy mindenki kutya,mindenki pénzeli a fejlesztöket! HA megnézed a doboz elejét,és meglátod a gyártó szimbólumát,akkor tuti hogy a másik félnek problémái lesznek a játékkal.
  • Firerock
    mindegyik játéknál
    mondjál már játékokat ahol komoly problélma van vele amit egy héten belül nem tudnak kijavítani
    te meg veszed a szart 2x annyiért
    okos fiú vagy...
  • SL
    legyél ki a rákot érdekel? Az nvidia lefizeti az összes játékfejlesztőt, hogy nvidia kártyára optimalizálják a játékokat közben a kártya jóval szarabb mint az ATi...

ennyit a nszarodról.
  • janika1972
    Én NVIDIA párti vagyok,ugyhogy lehet failozni,meg szarozni,meg hülyézni,ez mind rátok jellemzö,de idáig ugylátom egy értelmes ember se volt itt idáig,aki megmagyarázza hogy miért jobb az ATI kártya,mikor mindegyik játéknál problémáznak vele,és nem csak itt hanem minden fórumon.Bocs
  • Varzol
    Már nem kell , találtam egyet.
  • Varzol
    Sziasztok,

Óriási kérésem lenne, ha van valakinek mentése pont a deal vagy revenge választás elötti állapotról feltenné valahova, hogy le tudjam tölteni, vagy elküldené mail-ben?
    Elöre is megköszönöm.
  • tomzoo
    Valakinek volt már olyan problémája, hogy a One last things küldihez nem kapta meg az smst? A végefele van a küldi Roman esküvője előtt, de mivel nem kapok sms-t nem tudok tovább menni:S Vki esetleg vmi tipp?
  • Firerock
    skacok!

miért írja ki ezt
    szűz játék 1.4 patchel
    semmi krekk,semmi
    már 2x újraraktam
  • arty
    3x1gb, triple chanel (igen, marketing, nem, nem gyorsabb :D )
  • Zeller01
    most neked a 3gb az dual channel-ben van?
  • XeroX
    Nagy kérdés....
    Win7 x64 GTA4 eredeti fullpatch.
    I7Core920, Gigabyte UD5, 3 gb DDR3, 2*320GB RAID0, 1 GB 4870.
    Töltési idő legalább 4 szeres lett az Xp hez képest.
    Ha meghalok legalább 2 pecig Lodaing...... az első metett állás betöltése min. 5 perc.
    Mi a megoldás ??? Help..... így nem lehet játszani. Xp -től már búcsút vettem, az nem megoldás, win7 kell.
    Egyébként ugyanazokkal a beálításokkal sokkal jobban fut w7 alatt.

• bertino
    sajna ez még mindig user fail.
  • Fitti83
    Nem elírás, csak a Q8200 kölcsönbe van. Kell a 4 mag a GTA-nak. 2-n nem olyan stabil az FPS. Igen ingadozik, nah meg kevesebb is.
  • mackosajt
    aláírásodban E8200-t látok, vagy csak elírás?
  • janika1972
    Igen! Finomitottak rajta 1 kicsit!
  • arty
    úúúristen, az nvidia is hozott anno ki uj drivert a gta4-hez!
  • Fitti83
    Szerintem menni fog. Mondjuk a Ramhoz nem tudok szólni, mert GEIL van, de nálam 1920*1080-ban 30-40 FPS-el megy. Pedig a proci szar, mert egy q8200 van benne, aminek az alapórajele 2.3, én 2.9-re tettem. De a játék akkor jó, ha 3 GHz felett van.
  • janika1972
    Már várható hogy hamarosan bejelentik,mert a LOst Damned achievmentjei már elérhetö a Windows LIVE rendszerben.
  • janika1972
    Én a véleményemet fenntartom,akkor is ha egyeseknek nem tetszik,és sértegetnek ezért.A játék megjelenésekor hibás volt az ATI kártyákon,de ezt kijavitották hamar.Akkor meg lehet kérdezni joggal,hogy milyen kártyán fejlesztették a gamét.Itt van példa:
    Gta 4 ATI
    itt a másik:
    Gta 4 ATI 2
    Amugy el lehet olvasni a játék readme fájlját,mert ott is emlitenek kompatibilitási gondot 3 ATI kártyánál.Erröl ennyit!
    A régebbi Nvidia 6-7000-es kártyákon is elmegy a játék,de vissza kell venni a felbontást,és ujra kell inditani a játékot.Én nem irtam hogy szar az ATI kártya,hanem azt hogy nem tudnak rá normálisan fejleszteni játékot,vagy nem is akarnak.
  • fekete0012
    Hali PC-re lesz kiegészítés valamikor?
  • arty
    utolsó:
    "Meg lehet nézni hogy általában azok nyavalyognak akiknek ATI/AMD páros van."

meg lehet nézni az aláirásokat, 10-ből 7 embernek ATI-ja van, csoda, h több embernek több gondja van? ne legyél már ennyire egyszerü ...
  • arty
    "évek óta nvidiát használok"

akkor honnan a picsből ismered ilyen jól az ATI drivereket? :D
    te nem a minőséget fizeted meg, hanem a márkát/márkanevet. tipikus bebutult vásárló vagy :) a játékok elején a logo pontosan a hozzád hasonlók miatt látható... és lám, működik :/
  • Piloss
    dehülyevagy

Egyszerűen csak arról van szó hogy az nvidia szép kis pénzt fizet a játékfejlesztőknek hogy az ő kártyáikra optimalizálják a játékot

AMD/ATI-val sokkal olcsóbban kilehet hozni egy erősebb konfigot mint Intel/Nvidia-bol

Az ATI driverek terén rengeteget fejlődött és igenis jók a drivereik
  • n3whous3
    te most ezt kinek is mondtad és miért?
  • Firerock
    jobb lett volna ha meg sem szólalsz
    leülhetsz 1es!!
  • bertino
    user fail.
  • Borg
    monták a ziskolában