54920
-
Mit várhatok a gépemtől? -
Elfogadja. Mondjuk mod-okkal nem enged fel, tehát kénytelen leszek telepíteni egy tisztát is a multi miatt. -
Na erre én is kiváncsi lennék most hogy van ez ?? Steames Gta4 vagy Live-os Gta4 ??
Mert az én 1 megás netemmel 15 gigát leszedni az nagyok sok idő addig simán megöszülök ! xD -
Hmm itt van már előttem a Purchase gomb... keresgélek még. Kérdés, hogy Live-ot használ-e a steam-es verzió, vagy magát a steam-et. Nem kívánok letöltetni vele 10+ GB-ot:) -
Proba szerencse.
Sokan hálásak lesznek ha kiprobálod. =) -
Srácok, steam-es kulcs jó a DVD verzióhoz is vajon? -
Azért nem kevés munka van ebben.
Vers..: Én is fent vagyok, és tegnap töltötték fel =). -
Lusta banda... Itt van - bemásolod őket a játék főkönyvtárába az exe mellé, oszt mehet a mod-olás.
- VisualIV 1.5 vagy RealizmIV v6.2 a kettő nem megy együtt.
- Environment mod sok kis modulból áll, van amelyik összeakad a a többivel, van amelyik, csúnya. Én csak az kék ég modot ajánlom belőle. De ki is hagyható.
- Először a Textura modot telepítsd.
- Realism megváltoztatja az irányítást is, ha nem kell vehicles.ide-t handling.dat-ot mentsd el előtte.
- Realism blur-t rak a játékba, mentsd el a procobj.img -t, ha nem kell.
- Legegyszerűbb, ha Realism után újra telepíted a legfrissebb javítást, az helyre rakja a nem vizuális dolgokat.
- Mod Cars csomagot nagyon nem ajánlom, ismétlődő bugos autók, instabil játékot eredményez. Egyesével tedd be az autókat, két kattintás egy darab a legfrissebb SparkIV-el.
OFF, nem támadó jellegű, csupán észrevétel:
Tudom semmi közöm hozzá, de kb ugyanannyi ideje vagyunk ezen a fórumon, minimális szinten azért megtanulhattál volna angolul. Legalább annyira hogy egy 20 soros cikket megérts ige szinten. Nekem ez idő alatt három nyelven sikerült megtanulnom. Persze ez az én bajom, s nem probléma, csak hát 7 éve azt látom, hogy "majd, ha lesz magyarítás", "fordítsa le valaki, mert nem tudok angolul", stb. Baráti kérdés; nem lenne egyszerűbb ismerni kicsit azt a nyelvet ami tulajdonképpen már-már körbevesz mindennapjaink során? Autonóm is pár hónap, független intenzív oktatással (angolul nyelvű oktatás) is 2-3 hónap alatt eljutsz arra a szintre, hogy ugyan kifejezni magadat még nem fogod tudni, de a megértéshez szükséges alap nyelvtant már ismerni fogod. Onnantól csupán szókincsgyűjtésre van szükség, amire ott a szótár. Ismétlem, nem kell felkapni a vizet, csak motoszkált az agyamban a kérdés.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
ON -
Mi a gond a konvertálással ? -
Azaz:):)
Honnan tudtad?:) -
Kisponyi #42981 köss bele mindenbe, 30 órája talpon vagyok, elnézhető szerintem ez a baki. Inkább segíts grebber kollégának, mintsem az én mondataim elemzed. :D -
ezt a kockát, átkonvertálja a forintot XD
max átváltja :) -
steamen 2000ft a gta4 !!!
és akinek nem fut a játék de szeretne vele játszani annak még várnia kell de van remény :)
-
fail. -
RYO21 #42977 Akurvaéletbe! Nincs bankártyám! -
Szerinted tudok angolul?Nem kérdeztem volna ha igen!
Ezeket szeretném használni a legujabb patchel:
Ezeket szeretném feltenni:
Ultimate Textures v2.0
VisualIV 1.5
RealizmIV v6.2
gta environment mod 5
Mods_cars_for_GTA_IV_PC_by_seba84_v6
Aki tudja mik kellenek még hozzá kérem szépen írja le! Szerintem ennek nem csak én örülnék!
Steam-es hez meg külön öröm lenne ha ahhoz is leirná valaki! -
Kisponyi #42975 abban fizetsz ami a steam-es oldalon megvan adva, ha az euro akkor abban, de kell egy hitelkártya amivel tudsz neten fizetni. A forintodat átkonvertálja aktuális árfolyamon. Neked dolgod nincs vele. -
Kisponyi #42974 kérdésedre a választ 2 kattintásra kiadta "barátunk", legyünk kreatívak :), de itt a válasz.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=801265 -
hokika #42973 ésés hogy fizetek nekik? gondoom nem FT-ot utalok át -
Kérdésem ez a steam-es gta 4 is modositható ugyanugy grafikaligag mint a rendes dobozos? -
Kisponyi #42971 megveszed és első inditásnál kis ablakban kiadja, ha akarod leírod, de miután elindítod automatán regisztrálja a kódot. Szal nemkell töbször, de nemárt ha leírod. -
hokika #42970 és itt hogy kapom meg a serialt? -
hokika #42969 te is fogsz így járni más témában hogy tök hülye vagy benne és így leugatnak...ez az élet randje...grat hozzá...jó gyerek lehetsz -
n3whous3 #42968 jóvan má mit kell kiakadni, én se tudom ennek a hoki oldalnak a címét, amiről szó volt, alapból steam.com-ot írtam volna be. -
Kisponyi #42967 Ez lol, de igaz. Steampowered.com-ról lekapod steam progit, install-regisztrál-kikeres akciós GTA 4-megvesz-majd örül :D -
SL #42966 steampowered.com bazdmeg!!!!!!!!!! -
hokika #42965 steam.huról beszéltek? mert ott én ezt látom Grand Theft Auto IV 90 action 29,99 € ~8197 Ft -
hokika #42964 értem...és azt én hol tudom megvenni? -
n3whous3 #42963 az, hogy onnan is megveheted, letltheted -
hokika #42962 mi ez a steames gta? -
n3whous3 #42961 3 x igen -
Newfronter #42960 Sziasztok!
A GTA4 multija népszerű? Vannak szerverek? Jókat lehet rajta játszani? Szeretném megvenni a játékot a multi miatt. -
stalker meg 1,39 nincs 600 ft gecc :DDDD
huuu, még jó, hogy írtátok ezeket.
és mi nincs leárazva ? cod mw2, ennyit az activision-ről.
-
-
lol, 5 font a gta4 steamen, hát akinek ennyit nem ér meg ez a game... -
Kisponyi #42956 Öreg hiba Steam-et C-re telepíteni. :) A kódot akkor kapod meg amikor először indítod a játékot, de bármikor lekérheted steam-ről. -
Kérdés csak az hogy ezt is ugyanúgy lehet modolni mint a nem steam-eset? A live kulcsot itt mailben küldik vajon?
Amúgy tuti vétel.
Steamben nem lehet beállítani hogy ne a C-re mentse a dolgokat mert ott már nagyon nincs ennyi hely a GTA 4-nek! -
Kisponyi #42954 Sziasztok!
Tudom nem reklám helye, de nemis warez téma. Akit érdekelne olcsón karácsonyra a GTA 4 eredetiben. Steam-en akcióban 2000 HUF-ért (7.49 eur-ért) meglehet venni. -
Mármint ami leirja h mit csinálj stb.. -
Youtube-on egy kilo video van.
Csak ird be..=)