54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • balint1111
    Mit várhatok a gépemtől?
  • MerlinW
    Elfogadja. Mondjuk mod-okkal nem enged fel, tehát kénytelen leszek telepíteni egy tisztát is a multi miatt.
  • wesker24
    Na erre én is kiváncsi lennék most hogy van ez ?? Steames Gta4 vagy Live-os Gta4 ??

Mert az én 1 megás netemmel 15 gigát leszedni az nagyok sok idő addig simán megöszülök ! xD
  • MerlinW
    Hmm itt van már előttem a Purchase gomb... keresgélek még. Kérdés, hogy Live-ot használ-e a steam-es verzió, vagy magát a steam-et. Nem kívánok letöltetni vele 10+ GB-ot:)
  • Miley Cyrus
    Proba szerencse.
    Sokan hálásak lesznek ha kiprobálod. =)
  • MerlinW
    Srácok, steam-es kulcs jó a DVD verzióhoz is vajon?
  • Miley Cyrus
    Azért nem kevés munka van ebben.

Vers..: Én is fent vagyok, és tegnap töltötték fel =).
  • MerlinW
    Lusta banda... Itt van - bemásolod őket a játék főkönyvtárába az exe mellé, oszt mehet a mod-olás.

- VisualIV 1.5 vagy RealizmIV v6.2 a kettő nem megy együtt.
    - Environment mod sok kis modulból áll, van amelyik összeakad a a többivel, van amelyik, csúnya. Én csak az kék ég modot ajánlom belőle. De ki is hagyható.
    - Először a Textura modot telepítsd.
    - Realism megváltoztatja az irányítást is, ha nem kell vehicles.ide-t handling.dat-ot mentsd el előtte.
    - Realism blur-t rak a játékba, mentsd el a procobj.img -t, ha nem kell.
    - Legegyszerűbb, ha Realism után újra telepíted a legfrissebb javítást, az helyre rakja a nem vizuális dolgokat.
    - Mod Cars csomagot nagyon nem ajánlom, ismétlődő bugos autók, instabil játékot eredményez. Egyesével tedd be az autókat, két kattintás egy darab a legfrissebb SparkIV-el.

OFF, nem támadó jellegű, csupán észrevétel:

Tudom semmi közöm hozzá, de kb ugyanannyi ideje vagyunk ezen a fórumon, minimális szinten azért megtanulhattál volna angolul. Legalább annyira hogy egy 20 soros cikket megérts ige szinten. Nekem ez idő alatt három nyelven sikerült megtanulnom. Persze ez az én bajom, s nem probléma, csak hát 7 éve azt látom, hogy "majd, ha lesz magyarítás", "fordítsa le valaki, mert nem tudok angolul", stb. Baráti kérdés; nem lenne egyszerűbb ismerni kicsit azt a nyelvet ami tulajdonképpen már-már körbevesz mindennapjaink során? Autonóm is pár hónap, független intenzív oktatással (angolul nyelvű oktatás) is 2-3 hónap alatt eljutsz arra a szintre, hogy ugyan kifejezni magadat még nem fogod tudni, de a megértéshez szükséges alap nyelvtant már ismerni fogod. Onnantól csupán szókincsgyűjtésre van szükség, amire ott a szótár. Ismétlem, nem kell felkapni a vizet, csak motoszkált az agyamban a kérdés.

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

ON
  • rage
    Mi a gond a konvertálással ?
  • Versace21
    Azaz:):)
    Honnan tudtad?:)
  • Kisponyi
    köss bele mindenbe, 30 órája talpon vagyok, elnézhető szerintem ez a baki. Inkább segíts grebber kollégának, mintsem az én mondataim elemzed. :D
  • kifli
    ezt a kockát, átkonvertálja a forintot XD
    max átváltja :)
  • kifli
    steamen 2000ft a gta4 !!!

és akinek nem fut a játék de szeretne vele játszani annak még várnia kell de van remény :)
  • bertino
    fail.
  • RYO21
    Akurvaéletbe! Nincs bankártyám!
  • grebber
    Szerinted tudok angolul?Nem kérdeztem volna ha igen!

Ezeket szeretném használni a legujabb patchel:

Ezeket szeretném feltenni:
    Ultimate Textures v2.0
    VisualIV 1.5
    RealizmIV v6.2
    gta environment mod 5
    Mods_cars_for_GTA_IV_PC_by_seba84_v6

Aki tudja mik kellenek még hozzá kérem szépen írja le! Szerintem ennek nem csak én örülnék!
    Steam-es hez meg külön öröm lenne ha ahhoz is leirná valaki!
  • Kisponyi
    abban fizetsz ami a steam-es oldalon megvan adva, ha az euro akkor abban, de kell egy hitelkártya amivel tudsz neten fizetni. A forintodat átkonvertálja aktuális árfolyamon. Neked dolgod nincs vele.
  • Kisponyi
    kérdésedre a választ 2 kattintásra kiadta "barátunk", legyünk kreatívak :), de itt a válasz.
    http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=801265
  • hokika
    ésés hogy fizetek nekik? gondoom nem FT-ot utalok át
  • grebber
    Kérdésem ez a steam-es gta 4 is modositható ugyanugy grafikaligag mint a rendes dobozos?
  • Kisponyi
    megveszed és első inditásnál kis ablakban kiadja, ha akarod leírod, de miután elindítod automatán regisztrálja a kódot. Szal nemkell töbször, de nemárt ha leírod.
  • hokika
    és itt hogy kapom meg a serialt?
  • hokika
    te is fogsz így járni más témában hogy tök hülye vagy benne és így leugatnak...ez az élet randje...grat hozzá...jó gyerek lehetsz
  • n3whous3
    jóvan má mit kell kiakadni, én se tudom ennek a hoki oldalnak a címét, amiről szó volt, alapból steam.com-ot írtam volna be.
  • Kisponyi
    Ez lol, de igaz. Steampowered.com-ról lekapod steam progit, install-regisztrál-kikeres akciós GTA 4-megvesz-majd örül :D
  • SL
    steampowered.com bazdmeg!!!!!!!!!!
  • hokika
    steam.huról beszéltek? mert ott én ezt látom Grand Theft Auto IV 90 action 29,99 € ~8197 Ft
  • hokika
    értem...és azt én hol tudom megvenni?
  • n3whous3
    az, hogy onnan is megveheted, letltheted
  • hokika
    mi ez a steames gta?
  • n3whous3
    3 x igen
  • Newfronter
    Sziasztok!

A GTA4 multija népszerű? Vannak szerverek? Jókat lehet rajta játszani? Szeretném megvenni a játékot a multi miatt.
  • bertino
    stalker meg 1,39 nincs 600 ft gecc :DDDD
    huuu, még jó, hogy írtátok ezeket.

és mi nincs leárazva ? cod mw2, ennyit az activision-ről.

• bertino
  • bertino
    lol, 5 font a gta4 steamen, hát akinek ennyit nem ér meg ez a game...
  • Kisponyi
    Öreg hiba Steam-et C-re telepíteni. :) A kódot akkor kapod meg amikor először indítod a játékot, de bármikor lekérheted steam-ről.
  • grebber
    Kérdés csak az hogy ezt is ugyanúgy lehet modolni mint a nem steam-eset? A live kulcsot itt mailben küldik vajon?

Amúgy tuti vétel.
    Steamben nem lehet beállítani hogy ne a C-re mentse a dolgokat mert ott már nagyon nincs ennyi hely a GTA 4-nek!
  • Kisponyi
    Sziasztok!

Tudom nem reklám helye, de nemis warez téma. Akit érdekelne olcsón karácsonyra a GTA 4 eredetiben. Steam-en akcióban 2000 HUF-ért (7.49 eur-ért) meglehet venni.
  • Miley Cyrus
    Mármint ami leirja h mit csinálj stb..
  • Miley Cyrus
    Youtube-on egy kilo video van.
    Csak ird be..=)