Lusta banda... Itt van - bemásolod őket a játék főkönyvtárába az exe mellé, oszt mehet a mod-olás.
- VisualIV 1.5 vagy RealizmIV v6.2 a kettő nem megy együtt.
- Environment mod sok kis modulból áll, van amelyik összeakad a a többivel, van amelyik, csúnya. Én csak az kék ég modot ajánlom belőle. De ki is hagyható.
- Először a Textura modot telepítsd.
- Realism megváltoztatja az irányítást is, ha nem kell vehicles.ide-t handling.dat-ot mentsd el előtte.
- Realism blur-t rak a játékba, mentsd el a procobj.img -t, ha nem kell.
- Legegyszerűbb, ha Realism után újra telepíted a legfrissebb javítást, az helyre rakja a nem vizuális dolgokat.
- Mod Cars csomagot nagyon nem ajánlom, ismétlődő bugos autók, instabil játékot eredményez. Egyesével tedd be az autókat, két kattintás egy darab a legfrissebb SparkIV-el.
OFF, nem támadó jellegű, csupán észrevétel:
Tudom semmi közöm hozzá, de kb ugyanannyi ideje vagyunk ezen a fórumon, minimális szinten azért megtanulhattál volna angolul. Legalább annyira hogy egy 20 soros cikket megérts ige szinten. Nekem ez idő alatt három nyelven sikerült megtanulnom. Persze ez az én bajom, s nem probléma, csak hát 7 éve azt látom, hogy "majd, ha lesz magyarítás", "fordítsa le valaki, mert nem tudok angolul", stb. Baráti kérdés; nem lenne egyszerűbb ismerni kicsit azt a nyelvet ami tulajdonképpen már-már körbevesz mindennapjaink során? Autonóm is pár hónap, független intenzív oktatással (angolul nyelvű oktatás) is 2-3 hónap alatt eljutsz arra a szintre, hogy ugyan kifejezni magadat még nem fogod tudni, de a megértéshez szükséges alap nyelvtant már ismerni fogod. Onnantól csupán szókincsgyűjtésre van szükség, amire ott a szótár. Ismétlem, nem kell felkapni a vizet, csak motoszkált az agyamban a kérdés.