54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • MerlinW
    Kevés a videomemóriád. nézz körül a commandline paraméterek tájékán. FAQ, kereső, stb.
  • HEMAXXI
    ÜDV. valaki tudna segiteni ? van egy amd x2 3,0ghz-s procim 2 gb ramom ddr 3 egy ati hd 4850
    meg egy win 7 szerintetek hgogyan futna a játék mediumon vagy min?
  • fistin
    miért van az hogy minimumon és maximumon ugyanúgy be-be akad a játék?
    notebook: core 2 duo t6500 2,1ghz, 4 giga ram, geforce gt 130m
    a gépnek semmi baja, gondolom vmi szoftveres, vagy beállítás probléma lesz.... csak az a baj h maxon sincs semmi szaggatás, csak beakad a játék, mintha swapelne a vinyorol, de nem azt csinálja...... vki ötlet?
  • Csabesz6
    Átnyálaztam a readme-t, mindent bemásoltam a helyére, de az Istennek se tudok rájönni, hogy miképp lehetne működésre bírni ezt a trainert.
    Valakinek van tapasztalata vele?
  • Norbi187
    A régebbi patch-eket fel lehet rakni azután,hogy a legújabbat telepítettem.Vagy az új tartalmazza a régi verziók javítását is egyben?
  • Norbi187
    Nekem az alapjátéknál van az,hogy nem tudok kilépni,mert lefagy.
  • balint1111
    Sziasztok.
    Miért nem tudom a látótávolságot és a textúrát feljebb tolni???
  • MerlinW
    Stefling, Norbi: ugye semmilyen módosítást nem eszközöltetek a játékon? Mod-ok, autók, stb? Multiba csak eredeti fájlokkal enged be.
  • Mathiasse
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy először is követtem az FAQ-t az autók berakásánál, de a carcols nál és handling-nál megakadtam.
    Azt írja ki amikor átírom a csíkot a módosított autóra, hogy nem tudja menteni fájlt és hogy ellenőrizem a hitelességét.
  • Norbi187
    Nekem az a gondom,hogy ha ki akarok lépni,lefagy.Csak a sötét képernyő van.Bármeddig várok nem történik semmi.Csak a reset segít.Mi lehet a gond?Feltettem a legújabb patch-t,de nem sok minden változott,csak az árnyékok lettek rondábbak.Olvastam arról,hogy ez a patch elsősorban a multi részt javítja.Ha felteszem arégebbi patch-eket,az nem fog bezavarni valamit?
  • Stefling
    Rájöttem a hiba okára időközben. Találtam egy másik embert is, aki megvette eredetibe a gta-t és neki is eza gondja ami nekem. A probléma az, hogy a gta játékon belül, egyszerűen nem látja a net kapcsolatot, pedig semmi sem blokkolja, még rá is kérdezett az elején a játék, hogy az elérést engedélyezem-e a hálózathoz, azaz a nethez és igenre kattoltam.. A másik meg hogy kikapcsoltam a tűzfalat, vírusírtót, meg mindent ami blokkolhatná és akkor sem megy! Ez érdekes, ha már megvettem, akkor elvárom hogy működjön.
  • Stefling
    Meg!
  • figure85
    A Special Application ablakba.

1. beírod hogy 88 klikk az UDPre majd újra 88 újra UDP és enable.
    és a többinél is így kell.
    és a legvégén apply
    igaz nekem másfajta routerem van de elméletileg itt kell beállítani
  • J4NgOo
    Hali!

Kikapcsoltam az ipv6-ot, de ezeket a portokat nem tudom hogy kéne beállítani. Légyszíves elmondanád mit, hova kéne írni? Köszi szépen.

Itt van pár kép, ahova én gondoltam, be kellene írni ezeket:

• figure85
    Szia. Ha én is szenvedtem ezzel a problémával nálam a router miatt volt ki kellet nyitni neki a routeren a megfelelö UDP és TCP portot

UDP 88
    UDP 3074
    TCP 3074

ezeket kell beállítani ki és bemenőre. Viszont nekem még ezek után se ment. Ezért még a Eset smart securytin is ki kellet nyitogatni a portokat. Ott a legegyszerűbb az volt hogy a tűzfalat átállítottam interaktív üzemmódra. elindítottam a gta 4-et ekkor rákérdezett a kapcsolatokra amire mindig engedélyezett kell nyomni és ment. aztán vissza lehet állítani automatikusra (kivetélek változatra). ill kikapcsoltam még az ipv6 ot is a kapcsolatok menüpontban.

remélem tudtam segíteni. nekem ezek után már ment (és meg most is)
  • MerlinW
    Social club oldalán be kell kötni a Live accountodat. Az megvolt?
  • balint1111
    Valaki válasz?
  • Stefling
    Kész, feladom 3 napja szenvedek vele, feleslegesen megvettem a gta-t, nemtok belépi live-ra a játékon belül... :S
    Külföldi accot is csináltam, minden knappol, de akkor sem, ne értem miért..
  • Gibor
    Hát igazat megvalva azt várom hogy hátha volt valakinek hasonló és tud rá megoldást, de akk nem.... mind1 marad így...
  • bertino
    igazat megvallva... mit vársz ?
  • Gibor
    Most bocsi nem akarom még1x leírni, nem ezzel van a gond, csak leírtam hogy ez nemlehet, mivel stabil, egyedül a gta4 akad ki.... de semmi más istmétlem semmi! Akármi legyen még nem afagyott ki kék halált nem láttam, a ramom meg gyárilag 1600as... szóval kizártam a hardware es gondot.... vagy esetleges oc gondot maximum azmiatt hogy csak 2gb és win7.... de akkorsem kifagynia kellene...
  • arty
    mi a kérdés? vedd vissza alapra a géped, hiszen ezekszerint nem teljesen stabil így
  • balint1111
    Van egy kis baj. Nem tudom a grafikánál a látótávolságot és a textura minőséget feljebbtenni. Pedig commnadlineba beleirtam a kapcsolokat. Mit tegyek?
  • Gibor
    Szóval nekem lenne egy problémám ami csakis gta ba jelentkezik, akár multi akár single, mászkálok és mivel elég kevés ramom van win7 mellet (2gb) ezért néha ritkán vannak beakadások amikor egy ksi időre megakad a játék, de kb változóan 10-20p után beakad és megis áll a kép, egy fél percig azt nézem utána feketeség és kiírja hogy a gta IV működése leállt. És fogalmam nincs mit csináljak, elösször arra tippeltem hogy az lehet hogy a ramom 1600on megy, mivel amd 1333ig garantálja a stabilitást, dehát ahol írták hogy mit hogyan kell beállítani ott megfelelően megcsináltam és sehol máshol nincsen fagyás, sőt még az északi hídnak több áramot is adtam hogy véletlenül se legyen fagyás, és a rendszer stabil minden játék stabilan fut de a gta az nem.....
  • Stefling
    Ha egy felhasználónévnél magyart adok meg, akkor bebukom a multit? Tehát olyan szinten,. hogy hiába csinálok másik accot, már hiába?
  • J4NgOo
    Szia!

Előszőr is egy olyan országot kell megadni windows live id-nél ahol támogatva van a windows live. Pl. Anglia, Franciaország stb. Ha ez megvolt beregelsz soc clubra is. Itt "összepárosítod" a soc clubos accodat a live-ossal. Már lehet is bejelentkezni.:) Amúgy nekem live-ban Hungary ír ki, de úgy tudom a windows live id-nek kell külföldinek lennie. És arra nagyon tessék figyelni, hogy a rendszer leellenőrzi az irányítószámot és a tel. számot. Azaz az országnak megfelelőt kell megadni. Ha egyszer elrontod, pl magyart adsz meg, akkor bukta a multiplayer. Remélem tudtam segíteni, más is segíthet nekem, olvassátok el a 43084:). Kösz szépen

jangoo
  • Stefling
    Nem értem másnak hogy lép be live-ra, nekem meg egyszerűen nem... kitépem a hajam.....:@ :D
  • J4NgOo
    Hali!

Eredeti GTA 4-em van, belépek live-ra (megcsintam angolra a reget) de amikor csatlakozok a szerverekre disconnected from game sessionnal dob ki. Nagyon sokszor előfordul, csak ritkán enged be. Valakinek ha van valami ötlete nagyon megköszönném. Tiszta sz*r így hogy kidobál vissza single-ba, esetleg ha valakinek már volt ilyen hibája és megoldotta írja le. Várom válaszotokat, s előre köszönem a segítséget:)

J4NgOo
  • lamase
    ez megtörtént..

Az offline mentéseket a C:\Documents and Settings\Neved\Local Settings\Application Data\Rockstar Games mappában találod.

ebből gondoltam van online mentés is

#43079: köszönöm az építő jellegű kommentet
  • ronso
    reggelt mindenkinek..
    Tudna esetleg valaki dobni egy linket honnan szedjem le a SparkIV uj patch-hez a müködü verziót. nekem a régi van és tegnap ráengedtem az uj frissitést...köszönöm elöre is
  • Stefling
    Valaki tud nekem segíteni? Megvettem a gta-t steamen, a játékkal meg minden mássla semmi gond, de valamilyen oknál fogva, a játékon belül, live-ba nem tudok bejelentkezni, és nem tudok rájönni hogy miért nem, valamint a social club sincs bejelentkezve, holott mielőtt elindítoma játékot, bejelentkezek a kis ablakban.. a játékban egyszerűen nem megy, mintha a játék nemtudna kapcsolódni a nethez vagy nemtudom.. :S
    Előre is köszi a választ!
    Boldog karit!
  • sz4bee
    Ezek szerint online nem tárolja el.
  • n3whous3
    lollll
  • bertino
    "újraraktam a játékot semmi mentést nem mentettem le úgy gondoltam mindent online tárol"

FAIL

check the faq.
  • grebber
    Nélküle!
  • ldavid
    felkiáltójellel vagy néküle?
  • lamase
    újraraktam a játékot semmi mentést nem mentettem le úgy gondoltam mindent online tárol, ez most hogy van? van egy win live idm, azzal ha belépek ki irja hogy melyik achivement unlocked stb, eltárolta a mentéseim? hogy tudom előhozni?
  • Snexi
    kiváncsi vagyok hogy azok közül akik rajta vannak hányan játszanak még
    szerintem nem sokan...
  • grebber
    Gamertagom: Spigiboy!
  • Soska87
    A Gamertag-os mizéria érdekelne:D:D!! "s0ska"